EmaZys

EMAZYS – Optimering af solcelleanlæg

Om EmaZys Technologies

EmaZys Technologies har udviklet et banebrydende instrument – Z100 - som hurtigt og effektivt lokaliserer fejl i selv større solcelleanlæg. Z100 kan registrere, om et solcellepanel lukker ned eller mister kraft - uden at skulle gennemgå hver enkelt panel. På den måde kan ejere af solcelleanlæg reducere omkostningerne til vedligeholdelse.  Z100 kan desuden vise, om et solcelleanlæg lever op til den garanterede effektivitet, og om andre faktorer spiller ind i den samlede ydeevne.

 

Udfordringen

Hvordan tager man en helt unik og anderledes teknologi og får den omsat til et produkt, som kan kommercialiseres i markedet? Udfordringen for EmaZys Technologies har hele tiden været product market fit - dvs. hvordan man får lavet et produkt, som passer præcist til det, kunderne vil have. Vores rådgivning har derfor handlet meget om udvikling, og hvordan EmaZys Technologies kommer i indgreb med markedet, og her har vi især trukket på vores store erfaring med transaktioner. For et par år siden hjalp vi endvidere med at få en ny investor ind i virksomheden.

 

Det siger investeringschefen:

Allerede da vi første gang investerede i EmaZys Technologies i 2012 stod det klart, at deres unikke og patenterede teknologi havde potentialet til at spille en væsentlig rolle i et energi-system, hvor en stigende mængde strøm kommer fra solceller. Med den seneste udvikling i solcellepriserne er der kommet et stigende antal solceller, der skal serviceres, og med et team bestående af særdeles dygtige teknikere med dyb viden på området må vi konstatere, at virksomheden står over for en lovende fremtid. 

 

Gå til EmaZys Technologies website

FAKTA OM EMAZYS

  • EmaZys Technologies ApS blev etableret i 2011.
  • Insero Horsens investerede første gang i EmaZys i 2012 sammen med Syddansk Teknologisk Innovation.
  • Virksomheden har kontor i Green Tech Center i Vejle.
Søren Munk

Søren Munk

Chief Investment Manager, venture og vækstkapital

Insero Horsens

 

smu@insero.com

+45 41 32 98 36

Download Vcard

Tag fat i os!

Vi vil gerne fortælle dig mere om dine muligheder hos Insero Horsens. Så tag fat i os på +45 7026 3748, send en mail til kontakt@insero.com eller skriv til os i nedenstående kontaktformular.