Om os

Har du spørgsmål til Insero Horsens? Kontakt os på 70263748 eller kontakt@insero.com

Vi er en forening, som skaber bæredygtig vækst og udvikling i vores lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Vi tror på, at bæredygtig udvikling bedst skabes i fællesskab – når vi løfter i flok.

 

Derfor prioriterer vi at samarbejde med kompetente og passionerede lokale aktører, som deler vores ambitioner for vores fantastiske lokalområde.

 

I Insero Horsens (2008-) er vi stolte af vores rødder og værner om vores ophav – den forpligter.

 

Sammen skaber vi bæredygtig vækst og udvikling

Fem værdiflag danner rammen for, hvordan vi sammen skaber bæredygtig vækst og udvikling, og hvordan vi bidrager til at gøre en meningsfuld og målbar forskel for vores lokalområde.

 

  • Robust indtjening
  • Aktivt og mangfoldigt lokalområde
  • Inspirerende og nytænkende læring
  • Innovation i øjenhøjde
  • Fremgangs- og væremåde

Vi sikrer en positiv forrentning af vores kapital – så vi også kan gøre en forskel i morgen

Formuen i Insero Horsens har rødder tilbage til det tidligere Energi Horsens Amba og det er vores opgave at forvalte den på en måde, så den kommer området til glæde og gavn langt ud i fremtiden.

 

Derfor forrenter vi kapitalen gennem en portefølje af bæredygtige investeringer i virksomheder, ejendomme og værdipapirer.

 

Alle vores investeringer har et langsigtet perspektiv med formålet om at skabe et positivt afkast.

Vores lokalområde

Området strækker sig fra det nordlige af Horsens til det nordlige af Vejle og helt til Endelave.

 

Afgrænsningen stammer fra vores rødder fra energisektoren. Grænsen er nemlig det tidligere energiselskab Energi Horsens’ forsyningsområde. Af den årsag har vi lige siden været fokuseret på at skabe værdi for netop det område.

 

Sådan blev Insero Horsens skabt

Vores historie går tilbage til det tidligere forsyningsselskab Energi Horsens a.m.b.a. og har rødder tilbage i elselskabet BHHH og Horsens Belysningsvæsen.

 

Insero Horsens blev stiftet 1. januar 2008, under navnet Energi Horsens. Stiftelsen var et resultat af fusionen mellem det tidligere elselskab Energi Horsens og energiselskabet NRGi i Aarhus.

 

På fusionstidspunktet havde Energi Horsens a.m.b.a en merværdi i forhold til det gamle NRGi, som primært bestod af aktier i DONG Energy. Repræsentantskabet i forsyningsselskabet Energi Horsens besluttede at placere merværdien i en forening til gavn for virksomheder, borgere og institutioner i det gamle forsyningsområde.

Har du en íde?

Vi bevilger løbende midler til en række lokale projekter inden for uddannelse, sport og kultur. Har du et projekt, som du gerne vil søge om opbakning til? Læs mere om vores fokusområder og hvordan du ansøger.