NOVAskolen hjælper G&M Media Packaging med produktudvikling

”Samspillet med Insero har styrket udviklingen af den åbne skole og bidraget til en langt større lyst til at arbejde sammen med virksomheder”, forklarer Charlotte Agerby Schultz.

NOVAskolen hjælper G&M Media Packaging med produktudvikling

Som følge af den digitale revolution, oplever G&M Media Packaging et potentiale for at videreudvikle deres produkter til nye målgrupper. Derfor har Insero i samarbejde med G&M Packaging og NOVAskolen arrangeret en innovationsdag, hvor eleverne på skolen hjælper G&M Packaging med nye ideer.

 

”Børnene har rigtig mange gode ideer og spændende input. Selvom deres ideer kan virke ret vilde, så er de fleste af dem faktisk slet ikke så tossede”, forklarer Allan Axelsen, som er Manager hos G&M Packaging.

 

Mange kreative ideer
Ibrahim og Imad fra 4. og 7. klasse har en ide til, hvordan leg kan bringes tættere på skolen.

 

”Vores ide er en holder til en Playstation Mini, hvor man også kan have sine spil i. Så behøver man ikke vente til man kommer hjem fra skole med at spille Playstation”, forklarer de to drenge i kor.

 

Forståelse for innovation

Formålet med dagen er at lære eleverne, hvordan man arbejder sammen med virksomheder gennem innovation og ud fra en rigtig opgave.

 

”Det er vigtigt at vores elever træner og tilegner sig innovationskompetencer, da erhvervslivet kræver og efterspørger det. Det er samtidig nødvendigt, hvis vi i fremtiden skal klare os på det globale marked”, forklarer Charlotte Agerby Schultz, som er pædagogisk innovationsleder på NOVA skolen.

Samspillet med Insero har styrket udviklingen af den åbne skole og bidraget til en langt større lyst til at arbejde sammen med virksomheder

Charlotte Agerby Schultz, pædagogisk innovationsleder på NOVA skolen