Scale-up

SCALE-UP DENMARK - en dansk vækstmotor for SMV'er og iværksættere

undefined                                                                                                                                                                                                                                     undefined


Skal din virksomhed være en del af Scale-up Denmark?

Er din virksomhed klar til at vækste og blive sat i forbindelse med giganterne i det danske erhvervsliv? Så har du nu muligheden for at søge ind og blive en del af Scale-up Denmark. Lige nu leder vi efter små og mellemstore virksomheder med skalerbare ideer inden for områderne Energieffektive Teknologier og Oplevelseserhverv & Turisme.

 

Frem til den 9. november 2018 kan du og din virksomhed søge ind i Scale-up Denmarks centre for Energieffektive Teknologier og Oplevelseserhverv & Turisme. Vi begynder screeningen af nye finalister i efteråret 2018.

 

Hvad er Scale-up Denmark?

Scale-up Denmark er et tre-årigt nationalt elitetræningsprogram, der er søsat i samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen og de fem regioner i Danmark. Initiativet har til formål at udvikle og skalere små og mellemstore virksomheder fra ind- og udland med henblik på at skabe fremtidens elite af vækstvirksomheder.

 

Scale-up Denmark består af 12 elitetræningscentre fordelt på landets styrkepositioner, som drives af udvalgte operatører og som skal fremme virksomheders muligheder for at skalere og ekspandere til nye markeder.

 

Få faglig sparring inden for energieffektive teknologier, oplevelseserhverv og turisme

Scale-up Denmark henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der allerede er på markedet med deres produkter og står klar til at udnytte deres vækstpotentiale fuldt ud. Forløbet med Scale-up Denmark strækker sig over fem måneder, hvor deltagerne får adgang til stærke, faglige miljøer, eksperter fra industrien og intensiv træning. Forløbet skal hjælpe virksomhederne med at udarbejde en strategiplan, der beskriver virksomhedens vej til vækst og succes.

 

Insero bidrager til Scale-up Denmark med sin særlige ekspertise og faglige viden omkring strategisk innovation inden for energiområdet. Derudover bidrager Insero også til forløbet med en bred erfaring inden for udvikling af iværksætter- og vækstvirksomheder, og har derfor et stærkt fundament for at kunne yde specialiseret rådgivning og sparring til deltagerne. Insero spiller en aktiv rolle i screeningen og udvælgelsen af virksomheder samt under træningsforløbet.

Sådan ansøger du:

• Insero er med i center for Energieffektive Teknologier og Oplevelseserhverv & Turisme
• Screeningen foregår i efteråret 2018
• Ansøgningsfrist den 9. november 2018

 

Ansøg nu

Én af fremtidens vækstvirksomheder

Virksomheden Vandvagt fra Thisted deltog i Scale-up Denmark i efteråret 2018 og har udviklet et produkt, som kan overvåge og kontrollere dit vandforbrug. 

Som forretningsudvikler har Insero coachet virksomheden gennem et intensivt træningsforløb, hvor optimering af virksomhedens forretningsmodel og vækstplan har været i fokus. 

 

undefined