Forsknings- & Udviklingsprojekter

Få kapital til dit forsknings- eller udviklingsprojekt

Vi investerer kapital i forsknings- og udviklingsprojekter som kan styrke kompetencer og opbygge ny viden inden for energi eller kommunikationsteknologi. Et samarbejde med os betyder, at vi vil gøre hvad vi kan, for at dit projekt bliver en succes.

 

Levende laboratorium giver nye indsigter

Vi investerer i at gøre området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde til et levende laboratorium hvor nye energi- og kommunikationsteknologier testes og udvikles i samarbejde med lokale virksomheder og familier. Vi arbejder katalytisk med vores investeringer, og ønsker både selv at investere og samtidig at tiltrække ekstern kapital til vores projekter. 

VORES FOKUS

Tag fat i os, hvis dit projekt er inden for vores fokus og hvis det:

  • Styrker kompetencer og opbygger viden inden for energi og kommunikationsteknologi
  • Er forankret i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde
  • Vedrører et af vores faglige fokusområder; e-mobilitet, geoenergi, kommunikationsteknologi eller energirenovering. 

Vi vurderer desuden dit projekt på om det er nyskabende og nytænkende. Vi investerer ikke i drifts- og anlægsomkostninger. 

Vi har igennem flere forsknings- og udviklingsprojekter oplevet at potentialet i energipæle er stort. Med et nyt ph.d.-projekt kan vi nu tage forskningen skridtet videre

Lotte Thøgersen, Uddannelses- og Forskningschef for VIA Engineering.

SÅDAN GØR DU

For at vi kan vurdere dit projekt bedst muligt, vil vi bede dig udfylde og indsende vores ansøgningsskema til ansoegning@inserohorsens.dk. Du vil efterfølgende modtage en kvittering fra os, hvor vi bekræfter, at vi har modtaget din ansøgning.

Du er altid velkommen til at tage direkte kontakt til os og fortælle om dit forsknings- eller udviklingsprojekt. Vi kan på kort tid vurdere, om dit projekt er inden for vores fokus. Er det tilfældet, vil vi bede dig sende os en ansøgning, så vi kan vurdere perspektiverne i dit projekt.

Download vores standardvilkår for investeringer i projekter

Berit Lehmann Kristiansen

Berit Lehmann Kristiansen

Medlems- og Bevillingschef

Insero Horsens

 

blk@insero.com

+45 41 32 98 32

Download Vcard

Vi hører gerne fra dig

Har du brug for information omkring, hvordan du søger kapital hos os, eller sparring om, hvorvidt dit projekt ligger inden for vores fokusområde? Så ring til os på 70 26 37 48, send en mail på ansoegning@inserohorsens.dk eller brug kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.