Mød Morten Iversen

”Jeg vil skabe fremdrift og vækst i virksomheder – det er dér, jeg gør den største forskel.”

Strategisk og personlig sparringspartner

Som investment manager har Morten Dahl Iversen siden 2013 arbejdet for at skabe fremdrift og vækst i en række af de virksomheder, som Insero Horsens har investeret i.

 

Morten har selv været iværksætter samt besiddet en række direktørposter i flere teknologivirksomheder. Det falder ham derfor naturligt at være en del af den rejse, virksomhederne gennemgår, når de ønsker at skalere deres forretning.

 

Jeg har siddet på begge sider af bordet og ved derfor, hvilken personlig rejse det er at opbygge en forretning. Jeg er nysgerrig og forsøger altid at sætte mig i virksomhedernes sted og lytte til de udfordringer og problemstillinger, der er. Det gør, at jeg nemmere kan hjælpe virksomhederne og har en bedre forståelse for, hvordan det går i dem.

 

Kloge penge er bedre end kolde kontanter. Penge på kontoen er ikke afgørende i sig selv, når virksomheder søger kapital. For mig er det ekspertise, erfaring og involvering, som skaber den største værdi – mere end bare kolde kontanter. Når vi foretager en investering, ser jeg det som en længerevarende rejse, hvor jeg er med hele vejen. Fra A til exit.

Tillid. Respekt. Fortrolighed. For mig er de mange menneskelige aspekter i mit arbejde ligeså interessante som de forretningsmæssige. Tillid, respekt og fortrolighed vægter derfor højt i mine samarbejder, og jeg investerer rigtig meget af mig selv i virksomhederne. Jeg står til rådighed 24/7 og er deres fortrolige sparringspartner - både på det strategiske og personlige plan.

Vores fortrolighed med Morten er usædvanlig, og hans engagement er kæmpestort. Man kan mærke, at han ikke bare interesserer sig for virksomheden men også menneskerne bag. Samtidig bidrager han med stor erfaring inden for startupmiljøet, markedet og vores branche.

Henrik L. Ibsen, CEO i OpenTeleHealth.

undefinedDu har ingredienserne, jeg finder opskriften. At skabe vækst og fremdrift er komplekst, og det at udvikle en go-to-market strategi handler i virkeligheden
om at begå en masse fejl - og få dem korrigeret lynhurtigt. I processen er der mange tunge valg: Hvordan får man sat salget korrekt op? Hvilke partnerskaber skal man indgå? Hvor meget skal man investere i kanalstrategi? Skal man sælge direkte eller skal man sælge indirekte? Der er rigtig mange overvejelser, man
skal gøre sig. Ofte står virksomhederne med alle ingredienserne, men de er i
tvivl om opskriften. Mit speciale er hurtigt at finde den gode opskrift til vækst.

 

Jeg har erfaring i at sælge på stort set alle kontinenter, og så har jeg bevæget mig i venturebranchen i mere end 15 år. Jeg har kompetencer i afsætning samt produkt- og forretningsudvikling, og jeg har stor erfaring med salg af virksomheder. Jeg hjælper virksomhederne med at udvikle en klar exit-strategi og sikre det bedste udbytte for alle parter. Ud fra min erfaring fra exits ved jeg, hvordan man skal navigere i komplekse forhandlinger, og jeg er med i hele salgsprocessen.

 

Derudover har jeg specialiseret mig inden for forretningsidéer, der har med internet-opkoblede IT-systemer og software at gøre.

 

Blandt de virksomheder, som Morten har investeret i, er Rushfiles, Brainreader og OpenTeleHealth.

Morten Dahl Iversen

Morten Dahl Iversen

Investment Manager

Insero Horsens

 

mdi@insero.com

+45 41 77 24 59

Download Vcard