Sport og Kultur

Brygger du på et sport- eller kulturprojekt, som vil skabe værdi for lokalområdet? Så søg os om midler

Vi investerer i både små og store projekter inden for sport og kultur – lige fra talentudvikling af juniorspillere til større koncerter og udstillinger.

 

Fælles for alle vores investeringer er, at de gør en forskel for vores lokalområde, og at vores bidrag er med til at løfte projektet og gøre det innovativt. 

 

Har du et projekt eller en aktivitet, som gør en forskel, så tøv ikke med at kontakte os.

VORES FOKUS

Vi tror på, at en samlet indsats bedst udvikler området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Derfor investerer vi i iværksættere og virksomheder, som kan tiltrække ny viden og arbejdspladser, men også i at styrke de naturvidenskabelige uddannelser og det lokale sports- og kulturliv.

Vi bedømmer dit projekt ud fra om det:

  • Kommer mange til glæde og gavn.
  • Er nyskabende og nytænkende.
  • Er med til at gøre området attraktivt at leve og drive virksomhed i.
  • Gør en forskel, at vi investerer i projektet.
  • Ligger inden for vores lokalområde; Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

Vi investerer ikke i drifts- og anlægsomkostninger. 

Vores område

Vi er forankret i områdetmellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde, som er området, hvor vi har vores rødder. Et attraktivt lokalområde tiltrækker talenter til et voksende erhvervsliv. Derfor investerer vi i at styrkeområdet gennem sports- og kulturaktiviteter.

Er du i tvivl om, hvor området går Se et detaljeret kort her.

SÅDAN GØR DU

For at vi kan vurdere dit projekt bedst muligt, vil vi bede dig udfylde vores ansøgningsskema  og sende det til ansoegning@inserohorsens.dk. Du modtager en kvittering fra os, når vi har fået din ansøgning.

Du er altid velkommen til at tage direkte kontakt til os og fortælle om dit projekt. Vi kan på kort tid finde frem til, om det er inden for vores fokus. Er det tilfældet, vil vi bede dig sende os en ansøgning, så vi kan vurdere det. Vores ansøgningsfrister er:

  • 1. marts
  • 1. juni
  • 1. september
  • 1. december

Du kan forvente to til tre måneders behandlingstid. 

Berit Lehmann Kristiansen

Berit Lehmann Kristiansen

Medlems- og Bevillingschef

Insero Horsens

 

blk@insero.com

+45 41 32 98 32

Download Vcard

Vi hører gerne fra dig!

Har du brug for information omkring, hvordan du søger midler fra os? Så ring til os på 70 26 37 48, send en mail på ansoegning@inserohorsens.dk eller brug kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.