Engineering Lab

Engineering Lab

Engineering Lab er et landsdækkende koncept, hvor vi udvikler, tester og gennemfører læringsforløb i grundskolen. Med fokus på at udvikle elevernes evner til at løse praktiske problemer, understøtter vi anvendelsen af nye teknologier i undervisningen.

 

Der er behov for at styrke grundskoleelevers interesse for de tekniske og erhvervsfaglige uddannelser i Danmark. Det er den udfordring Engineering Lab vil være med til at løse. Elevernes evner til at løse praktiske problemstillinger og arbejde med ny teknologi skal indarbejdes i den etablerede, læringsmålstyrede undervisning.

 

 

PRAKTISK PROBLEMLØSNING

Engineeringbegrebet dækker over processer, hvor teknologiske løsninger udvikles til at afhjælpe et praktisk problem eller behov i samfundet. Engineeringprocessen understøtter arbejdet med STEAM, hvor blandt andet naturvidenskabelig, kreativ og matematisk viden bliver bragt i spil. 

 

Engineering Lab henvender sig til alle klassetrin og er for skoler, der gerne vil være på forkant med udviklingen af elevernes evne til at løse praktiske problemer og mestre teknologier. 

 

HENT INSPIRATION TIL DIN UNDERVISNING

Vi deler løbende materialer her på siden, som du kan anvende i din undervisning.

 

Gå på opdagelse i vores arkiv og find spændende oplæg til forløb, som kan motivere og inspirere dine elever.

 

  

RESSOURCECENTER

I Horsens har vi etableret et ressourcecenter, som er samlingspunkt for test af potentielle læringsteknologier, konstruktiv vidensdeling og praktiske workshops. 

 

 

Kig indenfor i Engineering Lab

 

Engineering Lab hjælper os med at få brugt nogle af de spændende læringsteknologier på en faglig relevant måde

Stig Knudsen, lærer på Horsens Byskole

 

WORKSHOPS OM NYE TEKNOLOGIER

 

Vi har udviklet en række workshops med fokus på nye teknologier i undervisningen. En workshop kan være et indledende skridt til at arbejde med teknologier i undervisningen, eller det kan være et supplement til jeres eksisterende arbejde.

 

Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard