Engineering Lab

Engineering Lab - et moderne makerspace i Horsens

Engineering Lab er et moderne makerspace, som er udstyret med de nyeste læringsteknologier og giver dig rig mulighed for at nørde nye teknologier og undervisningsmaterialer i selskab med dine elever eller kollegaer.

 

Med udgangspunkt i STEAM-tankegangen udvikler vi løbende nye undervisningsforløb og afholder workshops og kurser, som giver dig indspark til, hvordan du kan inddrage teknologier i din undervisning på en relevant måde.

Et moderne makerspace

Med sine 150m2 er Engineering Lab indrettet med små værkstedsstationer og fællesområder, der danner den perfekte ramme for innovation og kreativitet.

 

Derudover er huset udstyret med alle de teknologier, som du typisk finder i makerspaces og fablabs, dvs. lasercutter, 3D printere, folieskærer, MicroBits, LEGO, LIttleBits og en masse andre spændende grej.

Aktiviteter til alle aldre

Engineering Lab det rette sted for dig, der ønsker at mestre nye teknologier og lære, hvordan du kan motivere elever til at udvikle egne løsninger på problemer. Vi tilbyder workshops, kurser og undervisningsforløb til alle klassetrin inden for fagene: naturfag, natur og teknologi og håndværk og design.  

 

Har du selv en ide til en temadag, men mangler materialerne og lokalet til at gennemføre forløbet? Så kan vi også hjælpe dig med at tilrettelægge et forløb i Engineering Lab. 

Engineering Lab hjælper os med at få brugt nogle af de spændende læringsteknologier på en faglig relevant måde

Stig Knudsen, lærer på Horsens Byskole

HENT INSPIRATION TIL DIN UNDERVISNING

Vi deler løbende materialer her på siden, som du kan anvende i din undervisning.

 

Gå på opdagelse i vores arkiv og find spændende oplæg til forløb, som kan motivere og inspirere dine elever.

 

PRAKTISK PROBLEMLØSNING

Engineeringbegrebet dækker over processer, hvor teknologiske løsninger udvikles til at afhjælpe et praktisk problem eller behov i samfundet. Engineeringprocessen understøtter arbejdet med STEAM, hvor blandt andet naturvidenskabelig, kreativ og matematisk viden bliver bragt i spil. 

 

Engineering Lab henvender sig til alle klassetrin og er for skoler, der gerne vil være på forkant med udviklingen af elevernes evne til at løse praktiske problemer og mestre teknologier. 

Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard