Innovation og entreprenørskab

Innovation og entreprenørskab

Undervisning i innovation og entreprenørskab handler om at lære eleverne at forholde sig aktivt til de udfordringer, de møder i deres hverdag, omsætte viden til nye ideer og samarbejde i forpligtende netværk.

 

Emnet står højt på dagsordenen, ikke mindst på skoleskemaerne – og det stiller krav til nye måder at undervise på. Vi klæder dig på til at møde disse udfordringer, og vi giver dig værktøjer, der hjælper dig med at planlægge og gennemføre innovationsprocesser sammen med dine elever.

Insero har inspireret og hjulpet os med vores valgfag i innovation og entreprenørskab, samt givet os konkrete værktøjer til det videre arbejde

Anders Olesen, skoleleder på Stensballeskolen

 

5-TRINS MODELLEN

Hos Insero har vi udviklet en procesguide i pixiudgave - vi kalder den 5-trins modellen - og med udgangspunkt i den, hjælper vi lærere med at inddrage innovation og entreprenørskab i undervisningen.

 

Se og download pixibogen her.

 

PLANLÆG FORLØB 

Vi hjælper dig med at designe et skræddersyet forløb i innovation og entreprenørskab. Du bliver klædt på gennem en kombination af workshops og kurser, og vi giver dig en række værktøjer målrettet undervisningen.

 

Du kan også få hjælp til at afholde eller planlægge forløb og camps. 

 

GRATIS RÅDGIVNING

Hvis din skole eller uddannelsesinstitution ligger i Insero Horsens Fondens lokalområde, har du adgang til gratis rådgivning, fordi Insero Horsens Fonden støtter vores arbejde med innovation og entreprenørskab.

 

Læs mere om Insero Horsens Fondens lokalområde.

Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard

VIL DU VIDE MERE?

Er du nysgerrig efter at vide mere om innovation og entreprenørskab? Ring til Katrine på +45 41 77 24 64, skriv til hende på kami@insero.com eller brug kontaktformuleren herunder.