Innovation og entreprenørskab

Innovation og entreprenørskab

Innovation og entreprenørskab står højt på dagsordenen og ikke mindst skoleskemaerne - det stiller krav til nye måder at undervise på. Vi klæder dig på til at møde disse udfordringer, og vi hjælper dig med at planlægge, facilitere og gennemføre forløb i innovation og entreprenørskab med dine elever. 

 

Vi afholder også workshops for dig og dine kollegaer, hvor du kan få indblik i hvorfor og hvordan innovation og entreprenørskab kan tænkes ind i undervisningen.  

Insero har spillet en stor rolle i hele processen fra planlægning til gennemførelse og har igennem hele forløbet givet værdifulde indspark til, hvordan vi skaber faglig stolte elever. Med fingeren på pulsen har de givet os indblik i vores muligheder for at samarbejde med virksomheder og hvilke redskaber vi kan gøre brug af. Samtidig har deres anerkendende tilgang undervisningen inspireret eleverne til at afsøge nye muligheder og bruge deres fantasi og kreativitet i endnu højere grad.

Jette Vind, underviser på Learnmark Business i Horsens

SÅDAN ARBEJDER VI MED ENTREPRENØRSKAB

 

Undervisning i innovation og entreprenørskab handler om at træne eleverne til at skabe og omsætte viden og nysgerrighed til nye idéer og muligheder, træffe beslutninger i uvante rammer og samarbejde i forpligtende netværk. Det er alt sammen en del af den 5-trins model, vi bruger i vores arbejde. 

 

RÅDGIVNING OG INSPIRATION 

Har du brug for sparring til, hvordan du kommer i gang med et innovationsprojekt? Eller mangler du gode ideer til udfordringer og procesøvelser, som kan engagere dine elever?  

 

Vi tilbyder sparring og inspiration til, hvordan du sammensætter forløb og udvikler din undervisning i innovation og entreprenørskab – uanset om du er erfaren eller ny i faget.  

 

WORKSHOPS OG OPLÆG

Er du og dine kollegaer nysgerrige på hvorfor og hvordan innovation og entreprenørskab kan tænkes ind i undervisningen? 

 

Vi tilbyder workshops og oplæg, som giver dig og dine kollegaer førstehåndserfaring med innovations- og entreprenørskabsprocesser. Vi kommer ud på din skole og laver lige fra korte oplæg til længere workshops, hvor I selv prøver kræfter med en række innovationsøvelser.

 

PLANLÆGNING AF FORLØB

Vi hjælper dig med at designe, planlægge og afholde forløb i innovation og entreprenørskab – det kan eksempelvis være i forbindelse med innovationsdage eller -uger. 

 

Vi tager del i planlægningen og faciliterer også gerne hele eller dele af forløbet sammen med dig. Som en del af et forløb tilbyder vi at afholde workshops, som styrker elevernes evne til at omsætte deres viden til nye ideer, udvikle prototyper og føre dem ud i livet.  

 

Eksempler på workshops:  

  • Idegenerering 

  • Værdien af netværk

  • Pitch- og præsentationsteknik

Se et eksempel på vores arbejde

’Hvordan kan Bestseller fremme cirkulær økonomi?’ Sådan lød opgavenda 70 EUX-elever og deres undervisere deltog i et virtuelt innovationsprojekt på Learnmark Business i HorsensVed at bruge innovation og entreprenørskab til at løse ekonkret udfordring fik eleverne vist, hvordan skolegang og teori ikke kun giver mening på skolebænken - men også i den virkelige verden. 

PRIS

Er din skole placeret i området, som strækker sig fra det nordlige Horsens til det nordlige Vejle og til Endelave?

 

Så er du en del af vores lokalområde og kan gøre brug af vores tilbud uden beregning. 

Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard