Naturfagene ud af Boksen

Naturfagene ud af Boksen

Naturfagene ud af Boksen er en konference for lærere og naturfagsvejledere fra hele landet, som byder på ny viden, hands-on workshops og inspiration inden for naturvidenskab, engineering og teknologi.

 

Til konferencen, der afholdes i september, kan du som lærer se frem til en dag fyldt med spændende keynotes, oplæg og workshops, som giver inspiration til den daglige undervisning. På konferencen er der rig mulighed for at afprøve nye teknologier og eksperimentere med nye læringsmetoder, som efterfølgende kan anvendes i undervisningen.


Pris:

350 kr for deltagere fra de 3 lokale kommuner Horsens, Hedensted, Vejle
600 kr for deltagere fra resten af landet. 

 

 

Tilbageblik på 'Naturfagene Ud af Boksen' 2023


Med mere end 20 lærerige workshops er rygsækken flydt godt op med inspiration til nye eksperimenter, teknologier og læringsmetoder til det nye skoleår.


Stor tak til alle deltagerne, workshopholdere og Learnmark Horsens for en inspirerende dag i naturvidenskabens tegn.

 

Se glimt fra hele dagen her:

undefined

”Jeg har været med helt fra start og vender tilbage år efter år, dels fordi at det er en mulighed for at følge med i, hvad der sker på naturfagsområdet, dels fordi at det giver mig mulighed for at få hænderne i noget praksis. I dag har jeg eksempelvis arbejdet med fremtidens mad, hvor jeg har lavet daddelkugler med buffalolarver.”

Birgitte Søe, underviser og naturfagsvejleder på Stensballe Skolen.

Hvad sker der på konferencen? 

På 'Naturfagene ud af Boksen' er der en lang række oplæg og workshops med alt det nye inden for naturvidenskab, engineering og teknologi. 

Oplæg og keynotes 

Du kan opleve en række oplægsholdere og keynotes, som deler ny viden om læringsmetoder, forskningsresultater eller andre aktuelle emner, som du kan bruge i din undervisning.

Workshops 

Konferencen byder på et væld af workshops, hvor du kan få konkrete værktøjer til at udvikle undervisningen, prøve kræfter med nye teknologier og blive introduceret til nye eksperimenter. 

 

 

Netværk og kollegialt mødested 

Konferencen samler omkring 150 lærere fra hele landet og er derfor en oplagt mulighed for at dele erfaringer med dine kollegaer.

 

Mange vender tilbage år efter år og bruger konferencen som et fagligt og kollegialt mødested.   

Praktisk info  

Konferencen finder sted på Learnmark Horsens, Stadionsvej 2, 8700 Horsens og er for lærere og naturfagsvejledere og andre med interesse for naturvidenskab, teknologi og engineering i grundskolen.

 

 

Derfor deltager Anni og Kasper i 'Ud af Boksen'

Ud af boksen 2018-11.jpg
Naturfagene ud af Boksen 2022 Nyhed
Naturfagslærere og -vejledere tænker undervisningen ’Ud af Boksen’
Læs Mere
Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard