Naturfagene ud af Boksen

- En faglig konference for dig, der ønsker inspiration til undervisningen og hands-on erfaringer med nye teknologier.

Naturfagene ud af Boksen 2021

Vi er glade for at kunne invitere lærere, pædagoger og naturfagsvejledere fra hele landet til Naturfagene ud af Boksen 2021 - en konference, som byder på ny viden og inspiration inden for naturvidenskab, engineering, teknologi og entreprenørskab.

 

Du kan se frem til en dag fyldt med spændende keynotes, oplæg og workshops, som giver dig indspark til, hvordan du kan styrke børn og unges interesse for naturvidenskab og øge motivation for læring. På konferencen er der rig mulighed for at afprøve nye teknologier og eksperimentere med nye læringsmetoder, som du efterfølgende kan implementere i din undervisning. 

 

Hvor og hvornår? 

  • 7. september 2021 kl. 8.00 - 16.00
  • Learnmark Horsens, Stadionsvej 2, 8700 Horsens 

Pris

”Jeg har været med helt fra start og vender tilbage år efter år, dels fordi at det er en mulighed for at følge med i, hvad der sker på naturfagsområdet, dels fordi at det giver mig mulighed for at få hænderne i noget praksis. I dag har jeg eksempelvis arbejdet med fremtidens mad, hvor jeg har lavet daddelkugler med buffalolarver.”

Birgitte Søe, underviser og naturfagsvejleder på Stensballe Skolen.

Hvad kan du opleve? 

På Naturfagene ud af Boksen 2021 kan du sammensætte dit eget program og vælge frit blandt oplæg og workshops med alt det nye inden for naturvidenskab, engineering, teknologi og entreprenørskab.  

Oplæg og keynotes 

Du kan opleve en række oplægsholdere og keynotes, som deler ny viden om læringsmetoder, forskningsresultater eller andre aktuelle emner, som du kan bruge i din undervisning.

 

I 2021 kan du se frem til oplæg om 'Science Kapital' fra Henriette Holmegaard, som er lektor på institut for naturfagenes didaktik på Københavns Universitet. 

Workshops 

Konferencen byder på et væld af workshops, hvor du kan få konkrete værktøjer til at udvikle undervisningen, prøve kræfter med nye teknologier og blive introduceret til nye eksperimenter. 

 

Du kan blandt andet se frem til workshops om robotter og verdensmål, novel engineering, havet og tang, cypersikkerhed og meget mere.

Netværk og kollegialt mødested 

Konferencen samler omtrent 200 lærere og pædagoger fra hele landet og er derfor en oplagt mulighed for at dele erfaringer med dine kollegaer.

 

Mange vender tilbage år efter år og bruger konferencen som et fagligt og kollegialt mødested.   

Praktisk info  

Konferencen finder sted i Horsens på Learnmark, Stadionsvej 2, og er for undervisere, pædagoger, naturfagsvejledere og andre med interesse for naturvidenskab, teknik, innovation og entreprenørskab på tværs af dagtilbud og grundskoler. Er din skole placeret i området, som strækker sig fra det nordlige Horsens til det nordlige Vejle og til Endelave? Så er du en del af vores lokalområde og kan deltage i konferencen til en reduceret pris.

Ud af boksen 2018-11.jpg
Naturfagene ud af Boksen 2019 nyhed
200 lærere og pædagoger tænker undervisningen ud af boksen
Læs Mere
Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard