Summer Science Camp

Skal du med til Summer Science Camp 2020?

Er du nysgerrig på verden omkring dig – og kunne du tænke dig at udforske den sammen med andre unge, som deler din interesse for science og teknologi? 

 

Summer Science Camp er for unge fra 12 år (der skal i 7. klasse efter sommerferien) og op til 18 år – der synes at science og teknologi er helt vildt spændende! På Summer Science Camp er du i fem dage sammen med jævnaldrende unge, hvor hver dag er fyldt med vilde workshops, fede fællesaktiviteter og social hygge.

 

Siden 2012 har vi hver sommer afholdt Summer Science Camp på Bråskovgård Efterskole og i år er ingen undtagelse. Fra den 2.-6. august 2020 har du mulighed for at deltage i spændende workshops, som ledes af dygtige undervisere, der brænder for deres felt inden for teknologi, fysik/kemi, biotek, engineering, spil design - og andre spændende fag!

 

Få direkte besked når tilmelding åbner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, når tilmelding er åbent. Du kan derudover følge med på Facebook, hvor vi deler seneste nyt. 

UDFORSK VERDEN TIL LANDS, TIL VANDS OG I LUFTEN

Hver dag er programmet fyldt med nye workshops, og du kan frit vælge de workshops, som interesserer dig mest – uanset om du helst vil:

  • være til lands og bygge broer, undersøge vilde insekter, blive bedre til CS:GO med Quest og VR, løse udfordringer med LEGO Spike, fremstille dine egne sølvsmykker, kende til matematikken bag it-sikkerhed, lave kemiske snacks, undersøge hemmeligheden bag cola og designe dine egen computerspil  med VR i UNITY, CREY eller UNITY med 2d.
  • være til vands og programmere en robot, der skal samle vand til vandanalyse, undersøge plastik i havet, bygge en både i fuld størrelse eller lave dit eget AquaFarming-system.
  • eller i luften med en drone, som du selv styrer.

HVEM, HVAD, HVOR...

Summer Science Camp 2020 arrangeres af Insero Horsens i samarbejde med Horsens, Hedensted og Vejle Ungdomsskole - og unge fra hele landet er velkomne.

Summer Science Camp henvender sig til unge, der har interesse for science og teknologi og som er fra 12 år (skal i 7. klasse efter sommerferien) og op til 18 år.

Camp'en foregår fra søndag d. 2. august kl. 16 til torsdag d. 6. aug. kl. 16 på Bråskovgård Efterskole, Bråskovvej 59, 8783 Hornsyld.

 

Tilmelding

Prisen for at deltage er: 

  • 1100 kr. for unge fra Horsens, Hedensted og Vejle Kommune
  • 1000 kr. for Insero Horsens medlemmer
  • 1500 kr. for unge fra resten af Danmark

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmelding. 

Vi laver en masse sjove forsøg og det fedeste er, at vi kan lære noget nyt af hinanden. Jeg interesserer mig for naturvidenskabelige fag som fysik og kemi og synes derfor, det er en super mulighed for at få lidt ekstra viden. I dag har vi f.eks. omdannet kobbermønter til sølv.

Emil Fæng Stedensen på 15 år fra Sct. Norberts Skole i Vejle.

Hør fra en af sidste års deltagere

Se billeder fra tidligere camps

Sine Bjerre Martinussen

Sine Bjerre Martinussen

Faglig netværksleder og uddannelseskonsulent

Insero

 

sima@insero.com

4177 2471

Download Vcard