Samspil mellem uddannelse og erhverv

Samspil mellem uddannelse og erhverv

Lad Insero facilitere et samarbejde med en virksomhed så eleverne oplever, hvordan viden anvendes i praksis og dermed skaber øget motivation for læring.

 

Gennem et samarbejde med en virksomhed sætter vi fokus på, hvordan forskellige fag bringes i anvendelse. Ambitionen er at øge elevernes motivation for læring når de oplever, at deres viden bringes i spil i en konkret sammenhæng. Et samspil med en virksomhed kan have mange former, lige fra et to timers besøg til et længere forløb.

 

Vi hjælper i hele processen fra planlægning af samspillet til gennemførelse og evaluering af forløbet. Vi anvender konkrete metoder og værktøjer, der gør det nemmere at gribe samarbejdet an, og som inddrager relevante læringsmål.

"Insero gav os gode råd og konkrete tiltag til at arbejde med skole- og virksomhedssamarbejde, så vi nu selv kan arbejde videre med den åbne skole"

Annelise Kjær, lærer på Bohskolen i Esbjerg

 

CASES

Find inspiration i, hvordan vi har hjulpet andre skoler med at komme i gang med samspillet med en lokal virksomhed

 

VI HJÆLPER DIG

Vi hjælper dig, hvis du har en ide eller blot en interesse for at samarbejde med en lokal virksomhed.

 

Lad os finde en relevant virksomhed, hjælpe med at arrangere besøg og vejlede dig omkring planlægningen, udførelsen og evalueringen af forløbet.

Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard

Kunne du tænke dig at starte et forløb med en virksomhed?

Kontakt Katrine, hvis du kunne tænke dig at indlede et forløb med en virksomhed. Ring til Katrine på +45 41 77 24 64, skriv til hende på kami@insero.com eller brug kontaktformularen herunder.