Science Camp 2020

Skal du med til Science Camp 2020?

Er du nysgerrig på verden omkring dig – og kunne du tænke dig at udforske den sammen med andre unge, som deler din interesse for science og teknologi? 

 

Science Camp er for unge fra 7. klasse til 18 år – der synes at science og teknologi er helt vildt spændende! På Science Camp er du i fire dage sammen med jævnaldrende unge, hvor hver dag er fyldt med vilde workshops, fede fællesaktiviteter og social hygge.

 

Campen finder sted den 11.- 14. oktober, hvor du har mulighed for at deltage i spændende workshops, som ledes af dygtige undervisere, der brænder for deres felt inden for teknologi, fysik/kemi, biotek, engineering, spil design - og andre spændende fag!

 

COVID19

På grund af COVID19 er campen rykket fra den oprindelige dato i uge 32 og frem til skolernes efterårsferie i uge 42. Vi følger til enhver tid sundhedsstyrelsens anbefalinger for afholdelse af arrangementer og har derfor reduceret antallet af deltagere til 50. På campen tager vi alle forholdsregler og der vil være rig mulighed for at spritte af, ligesom at vi har fokus på rengøring og afstand mellem deltagerne. Mere info følger i infomailen, som du modtager ugen op til campen.

UDVID DIN HORISONT MED STEAM

På Science Camp 2020 er hver dag fyldt med nye workshops indenfor STEAM: Science, Teknologi, Engineering, Arts og Matematik, som du frit kan vælge mellem. Du kan udvide din horisont enten ved at lære nyt indenfor et emne,  som du interesserer dig for, eller udforske et nyt område.

 

  • Er du interesseret i SCIENCE, så kan du gå på opdagelse i laboratoriet og undersøge hemmeligheden bag cola og plastik i havet, lave kemiske snacks og forsøg indenfor biotek eller besøge en lokal virksomhed, der specialiserer sig i ponicfarming.
  • Hvis du elsker at anvende ny TEKNOLOGI, så kan du være med til at lave Micro:bit eksperimenter, programmere med frivillige fra Coding Pirats og lave VR med UNITY eller UNITY i 2d.
  • Er du vild med at løse praktiske problemstillinger, så kan du anvende ENGINEERING til at bygge den stærkest bro eller løse udfordringer med LEGO Spike og Mindstorm. 
  • Med fokus på det visuelle design, kommunikation og ARTS kan du på SoMe-workshoppen lære nye tips og trick til at gøre dine opslag mere populære blandt dine følgere.
  • Eller måske er du mere nysgerrig efter at kende til hvilken MATEMATIK, der er bag it-sikkerhed? 

 

Dyk ned i programmet og vælg de workshops, der interesserer dig! 

HVEM, HVAD, HVOR...

Science Camp 2020 arrangeres af Insero Horsens i samarbejde med Horsens, Hedensted og Vejle Ungdomsskole - og unge fra hele landet er velkomne.

Science Camp henvender sig til unge, der har interesse for science og teknologi og som er fra 7. klasse til 18 år.

Camp'en foregår fra søndag d. 11. oktober kl. 16 til onsdag d. 14. oktober på Bråskovgård Efterskole, Bråskovvej 59, 8783 Hornsyld.

 

Tilmelding

Early bird pris indtil 16. september: 

  • 800 kr. (normal pris 1000 kr.) for unge fra Horsens, Hedensted og Vejle Kommune
  • 1100 kr. (normal pris 1300 kr.) for unge fra resten af Danmark

Der er åben for tilmelding til d. 1. oktober, eller indtil der ikke er flere pladser. 

 

Vi laver en masse sjove forsøg og det fedeste er, at vi kan lære noget nyt af hinanden. Jeg interesserer mig for naturvidenskabelige fag som fysik og kemi og synes derfor, det er en super mulighed for at få lidt ekstra viden. I dag har vi f.eks. omdannet kobbermønter til sølv.

Emil Fæng Stedensen på 15 år fra Sct. Norberts Skole i Vejle.

Hør fra en af sidste års deltagere

Se billeder fra tidligere camps