Workshopholdere og assistenter

Herunder kan du se en præsentation af alle workshopholdere og assistenter, som deltager på Science Camp 2020 – de glæder sig alle til at møde dig! 

Robert Bredal, workshopholder 

 

Naturvidenskab har alle dage fanget min interesse. Men det har aldrig været nok for mig at se tallet på papiret med to streger under. Jeg skal se det blive til virkelighed. Det er derfor jeg til dagligt læser til bygningsingeniør på VIA, så jeg en dag kan se mine facit blive til en bygning eller en bro, eller noget helt tredje. 

 

Jeg glæder mig til at møde jer på Maskine workshoppen, hvor I bliver udfordret på jeres naturfaglige viden og som rigtige ingeniører - skal bygge en bro.

 

undefined

Gert Læssøe Mikkelsen, workshopholder

 

Jeg har en PhD i kryptologi fra Aarhus Universitet og er leder af Alexandra instituttets Security Lab, som arbejder med it-sikkerhed. Jeg er optaget af matematikken og teorien bag it-sikkerhed og arbejder til dagligt med forskning og hjælper danske virksomheder med at undgå hackerangreb. 

 

På min workshop vil vi se på, hvordan man kan anvende matematikken i praksis, og vi vil bl.a. arbejde med, hvordan matematik er med til sikre, at dine snap chat og discord beskeder bliver holdt hemmelige.

undefined

Jonas Kalsgaard Kristensen, workshopholder

 

Jeg er uddannet folkeskolelærer og brænder for at lave undervisningsaktiviteter, hvor naturfag samt teknologi er i centrum og hvor eleverne kan være medskabende i aktivitetens udvikling. Raketter, engineering, elektriske kredsløb og simpel programmering vil danne rammen for de forløb, jeg afholder på campen.

  

 undefined

 

Denni Eschen Pedersen, workshopholder

 

Jeg er 2D-grafiker i virksomheden Artifact Game Solutions. Artifact er en spiludviklingsvirksomhed, som bl.a. har produceret VR til museer, almindelige PC-spil og brætspillet Tyvenes By. Selvom jeg primært arbejder med 2D-grafik, så programmerer jeg også og laver meget andet i Artifact.

 

Jeg underviser desuden i programmering i Unity på Hedensted Ungdomsskole samt afholder kurser og workshops i RPG Maker og Photoshop på Den Fynske Spilfabrik.

 

undefined

Julie Pristed, workshopholder og assistent

 

Bachelor i biologi – pt. i gang med kandidat

Jeg elsker den verden vi lever i, derfor har jeg hele mit liv forsøgt at forstå den. Jeg har hele mit liv interesseret mig meget for naturen og set naturudsendelser, hvor jeg sugede al viden til mig. Især har David Attenborough været min store helt! Det har ledt mig til studiet i biologi på Aarhus Universitet og mit arbejde som Guide i Randers Regnskov.

 

Jeg brænder for at videregive den viden, jeg har fundet, og jeg håber jeg kan vise dig, hvorfor jeg synes naturen er så fantastisk.

 

undefined

Rasmus Røjkjær, workshopholder og assistent

 

Jeg er uddannet Civilingeniør med speciale i plastikmaterialer og har altid været lidt af en nørd. Jeg skrev mit speciale i samarbejde med LEGO, hvor jeg testede forskellige LEGO-klodser.


Jeg bor midt i Aarhus, hvor jeg i min fritid undersøger og planlægger en masse forskellige forsøg, lige fra eksplosioner til fremstilling af plastik. Mine fritidsinteresser består i at vandre i forskellige lande. Jeg har blandt andet været i Nepal, hvor jeg gik lidt op ad Mt. Everest.


I de workshops, hvor I møder mig, vil jeg sørge for kreative opfindelser, godt humør samt sjov og spas.

 

 

undefined

Anna Sofie Outzen, workshopholder og assistent

 

Jeg blev student fra Vejle Tekniske Gymnasium i sommeren 2019, hvor jeg har haft bioteknologi på A-niveau. Af særlige områder værdsætter jeg emner såsom genmodificering og medicinske processer.

 

Ud over mine faglige interesser bruger jeg tid på at dyrke gymnastik, hvilket jeg har gjort siden jeg var helt lille. Herudover er jeg frivillig i Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF), hvor jeg bl.a. er med til at arrangere foredrag, workshops og Science Camps.

 

undefined

Amalie Nielsen, workshopholder og assistent

 

Jeg hedder Amalie og er 20 år gammel. I sommeren 2019 blev jeg student fra Rødkilde Gymnasium, hvor jeg har haft den bioteknologiske studieretning. Jeg er helt vild med naturvidenskab, da jeg er meget optaget af at undersøge, hvorfor ting er, som de er - og så elsker jeg blandingen mellem biologi og kemi.

 

undefined

Simon Vendelbo Bylling Jensen, oplægsholder

 

I øjeblikket studerer jeg én Phd. i teoretisk fysik på Aarhus Universitet. Jeg arbejder med grundforskning inden for både atom, faststof-, optisk- og laserfysik med afsæt i kvantemekanik. Mine studier har både bragt mig til CERN og USA, men nu arbejder jeg i Aarhus på de teoretiske grundprincipper indenfor en ny lasertype, som skal kunne ”filme” fysiske og kemiske processer, som går ultrahurtigt. I mit matematiske oplæg vil jeg tage udgangspunkt i at finde Pi, som I derefter har mulighed for at udregne ved hjælp af jeres computere.

 

Jeg glæder mig til at lære en masse fra mig på campen. 

undefined

 

Torben Baunsø, workshopholder 

 

Jeg hedder Torben, og jeg er tidligere IT konsulent og naturfagslærer. Siden micro:bits kom til Danmark for nogle år siden, har jeg eksperimenteret med dem. 

 

Micro:bitten ser ikke ud af noget særligt, men det er en fantastisk lille computer, som kan bruges til mange overraskende ting. Mens man eksperimenterer og leger med den, lærer man en masse om, hvordan computere og microprocessorer kan styre flere dagligdags ting, end man lige regner med.

 

undefined

Christian Skovby Lauridsen, assistent

 

Mit navn er Christian, jeg er 21 år gammel og holder for tiden et sabbat år. Jeg blev student fra Vejle Teknisk Gymnasium i sommeren 2019, hvor jeg havde studieretningen Science, med fysik og matematik på A niveau, hvor jeg fandt fysikken mest interessant. Jeg kan godt lide naturvidenskab generelt, og har derfor selv deltaget i Summer Science Camp fire gange fra da den startede og syntes, at det var mega fedt. Nu er jeg så assistent, hvilket også er fedt.

 

I min fritid spiller jeg både computer- og brætspil med mine venner, og hvis jeg finder tid til det, læser jeg en god bog.

 

undefined

Morten Dam, assistent

 

Jeg er 23 år gammel og læser medicin på Århus Universitet. I gymnasiet havde jeg den bioteknologiske studieretning, og min store interesse ligger inden for den molekylærbiologiske verden – specielt hvordan man påvirker celler med forskellige medikamenter.

 

Jeg er optaget af at lave aktuelle og relevante forsøg inden for den bioteknologiske og medicinske verden. I min fritid dyrker jeg triatlon, og ellers nyder jeg universitetslivet.

 

undefined

 

Hovedet i Havet, workshopholder

 

Projekt 'Hovedet i havet' er et hav-formidlingsprojekt, der introducerer befolkningen og især børn og unge til de store naturoplevelser, som gemmer sig ved og i havet!

Gennem en række undervisningsforløb introducerer vi børn og unge i grundskolen til den marine natur på en helt unik måde. Læs mere

undefined

Coding Pirates, workshopholder

 

Coding Pirates Denmark er en forening, der promoverer IT-kreativitet hos børn i alderen 7- 17 år gennem klubaftener, events og aktiviteter.

 

Find en afdeling i nærheden af hvor du bor og læs mere om Coding Pirats her.

undefined

Kontaktperson

Sine Bjerre Martinussen, Campleder

 

Jeg glæder mig til at være campleder på Science Camp 2020, hvor jeg har ansvaret for at alt forløber planmæssigt. Jeg brænder for at udvikle forløb for unge, hvor man igennem aktivitet kobler teori og praksis. Derfor har jeg store forventninger til, hvad I unge kan finde på, når I får lov til at slippe jeres kreativitet løs i de spændende workshops, der faciliteres af dygtige undervisere og assistenter.

 

Jeg er ansat I Insero Education og jeg har en baggrund som efterskole- og folkeskolelærer og har i mange år arbejdet som ungdomsuddannelsesvejleder, hvor jeg har været med til at arrangere workshops og camps.

undefined