Summer Science Camp

SUMMER SCIENCE CAMP

Summer Science Camp er for unge drenge og piger fra kommende 7. klasse til og med 10. klasse fra hele landet. 

Campen ligger i august måned og forløber over fem dage, der er fyldt med fede workshops, sjove aktiviteter og nye fællesskaber. Du bor på efterskolen under campen, og der bliver rig mulighed for at gå på opdagelse i naturvidenskabens verden, lave spændende forsøg, udvikle nye løsninger og lære nye venner at kende.

 

Det kræver ikke særlige faglige forudsætninger at deltage, men du skal have lyst til at lære nyt. Det er også vigtigt, at du har lyst til at indgå i nye fællesskaber og lære nye mennesker at kende.

 

Der er plads til 65 deltagere på campen ca. 45 drenge og 20 piger - og hver sommer er der rift om pladserne. Summer Science Camp finder sted på Bråskovgård Efterskole, Bråskovvej 59, 8783 Hornsyld.

 

Summer Science Camp 2023 arrangeres af Insero Horsens i samarbejde med Videnskabsklubben, Horsens Ungdomsskole, Hedensted Ungdomsskole og Vejle Ungdomsskole - og unge fra hele landet er velkomne.

 

 

Tilbageblik på Summer Science Camp 2023

Programmer den sejeste robot, smag på fremtidsmad og oplev det vildeste kemishow. For 63 unge fra hele landet har årets Summer Science Camp budt på det hele og mere til!


Se glimt fra en supersjov camp her:

 

undefined

Praktisk info

 • På Summer Science Camp er der mange spændende workshops i løbet af dagen, men campen er også fyldt med leg og hygge, det kan være fælles film om aftenen, tur til svømmehallen, badminton i hallen eller diverse spil og lege, og der er rig mulighed for at opbygge nye venskaber.
 • Inden deltagelse modtager du en pakkeliste og praktisk info, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.
 • Du bor på værelse med en anden ung på din egen alder (af samme køn), og deltager du med en kammerat, så kan I ønske at bo på værelse sammen.
 • På campen deltager 2 campledere, en nattevagt og 7 unge tutorer (som alle er studerende.) Så vi passer godt på dig og de andre deltagere.
 • De 2 campledere er Katrine Læssøe Mikkelsen og Lene Bechgaard Rasmussen som begge arbejder med uddannelsesaktiviteter hos Insero Horsens. Nattevagt er Shaun Kelly, som til daglig er lærer i udskolingen på Østerhåbskolen i Horsens og klubmedarbejder.

Slip nysgerrigheden og fantasien løs

Til Summer Science Camp er hver dag fyldt med fede workshops - se bare her:

 • Vil du prøve at være it-hacker for en dag? Jens Myrup, som er professor på Aalborg Universitet og som står bag det danske cyberlandshold, kommer og laver sjove øvelser med dig som synes, det kunne være sjove at prøve at lege it-hacker.
 • Vil du prøve at programmere en robot? Vi programmerer en selvkørende robotarm og får den til at aflevere en bold, og vi laver forskellige lege med robotten.
 • Vil du lave dit eget bæredygtige tøj? Sy noget af dit gamle tøj om eller sy nyt tøj ud af genbrugstøj, du kan fx sy en nederdel ud af et par gamle jeans eller lave et par jeans fede igen ved at sy nye lapper på.
 • Vi får besøg af Kemishow fra Aarhus Universitet, som både står for en workshop du kan deltage i og som også kommer og laver deres seje kemishow.
 • Kom og prøv at lave mad med fremtidens ingredienser - fx. spiselige insekter, tang og alger - vi skal lave "bugpesto" og andet sjovt.
 • Er du vild med LEGO - kom og programmer din egen lego-robot. Du kan være med i en turnering, hvor den sejeste maskine vinder, eller du kan arbejde kreativt og koble programmering med design.
 • Vi skal på besøg på Steno Museet på Aarhus Universitet og blandt andet besøge deres planetarium - senere skal vi selv se på stjerner.

Johannes løser mordmysterier på Summer Science Camp

Læs om tidligere udgaver af Science Camps
31 unge slutter sommerferien på Summer Science Camp
Summer Science Camp Uddannelse
31 unge afslutter sommerferien på Summer Science Camp
Læs Mere
Unge løser krimimysterier på Winter Science Camp
Winter Science Camp Uddannelse
Unge løser krimimysterier på Winter Science Camp
Læs Mere
Nysgerrige piger og drenge bliver vaccineforskere og hackere for en dag
Summer Science Camp Uddannelse
Nysgerrige piger og drenge bliver vaccineforskere og hackere for en dag
Læs Mere
Nysgerrige børn undersøger liv ved stranden
Junior Science Camp Uddannelse
Nysgerrige børn undersøger liv ved stranden
Læs Mere
Børn undersøger cola i sommerferien: Sådan påvirker koffein hjertet
Junior Science Camp Uddannelse
Børn undersøger cola i sommerferien
Læs Mere
Unge knytter bånd og designer computerspil i vinterferien
Winter Science Camp Uddannelse
Unge knytter bånd og designer computerspil i vinterferien
Læs Mere
Rekordmange piger og drenge nørder science og teknik i sommerferien
Summer Science Camp Uddannelse
Rekordmange piger og drenge nørder science og teknik i sommerferien
Læs Mere
Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard