Summer Science Camp

Skal du med til Summer Science Camp 2021?

Summer Science Camp er for piger og drenge fra 7. klasse til 18 år, som er nysgerrig på verden og kunne tænke sig at udforske den sammen med andre unge.

 

Campen forløber over fem dage, hvor hver dag er fyldt med vilde workshops, fede fællesaktiviteter og social hygge. På campen er der rig mulighed for at gå på opdagelse i naturvidenskabens verden, lave spændende forsøg, udvikle nye løsninger og lære nye venner at kende.

 

Det kræver ikke særlige forudsætninger at deltage – ud over din nysgerrighed, hvilket er gældende for alle workshops på Summer Science Camp.

Slip nysgerrigheden og fantasien løs

Hver dag er programmet fyldt med nye workshops, og du kan frit vælge de workshops, som interesserer dig mest:

 

  • Har du Cyber Skills eller vil du gerne have det? Så kan du deltage i en workshop om cybersikkerhed, hvor du på en sjov og involverede måde lære om, hvordan man finder sårbarheder i IT-systemer, og hvad det kan betyde, når sikkerhedsbrister bliver udnyttet.

  • Er du vild med at udforske kroppens funktioner, vil du gerne være vaccineforsker for en dag eller afprøve, hvordan du kan forbedre sportslige resultater med brug af fysik – så er der også workshops indenfor dette område.

  • Der er også mulighed for at kode Micro:bits og robotter samt designe og programmere dine egne spil.

  • Måske du også kunne tænke dig at lave dit eget design, som kan blive skåret ud med lasercutter eller fremstille dit eget sølvsmykke helt fra bunden. 

  • Elsker du at gå på opdagelse i naturen, så tag med når vi laver feltstudier af dyr og planter i ferskvand - og når vi skal eksperimentere med ponic, som er en dyrkningsteknologi som kobler biologi, sensorer og digital læring til at dyrke planter i vertikale drivhuse.  

HVEM, HVAD, HVOR...

Science Camp 2021 arrangeres af Insero Horsens i samarbejde med Horsens Ungdomsskole, Hedensted Ungdomsskole og Vejle Ungdomsskole - og unge fra hele landet er velkomne.

 

Science Camp henvender sig til unge, der har interesse for science og teknologi og som er fra 12 år og går i 7. klasse og op til 18 år.

 

Campen foregår fra søndag d. 1. august kl. 16 til torsdag d. 5. august på Bråskovgård Efterskole, Bråskovvej 59, 8783 Hornsyld.

 

Tilmelding

Prisen for at deltage er: 

  • 900 kr. for unge fra Horsens, Hedensted og Vejle Kommune indtil d. 06. juni. Herefter 1100 kr.
  • 1300 kr. for unge fra resten af Danmark indtil d. 06. juni. Herefter 1500 kr.

Vi laver en masse sjove forsøg og det fedeste er, at vi kan lære noget nyt af hinanden. Jeg interesserer mig for naturvidenskabelige fag som fysik og kemi og synes derfor, det er en super mulighed for at få lidt ekstra viden. I dag har vi f.eks. omdannet kobbermønter til sølv.

Emil Fæng Stedensen på 15 år fra Sct. Norberts Skole i Vejle.

Hør fra en af sidste års deltagere

Se billeder fra tidligere camps

Sine Bjerre Martinussen

Sine Bjerre Martinussen

Konsulent, Education

Insero Horsens

 

sima@insero.com

+45 41 77 24 71

Download Vcard