Winter Science Camp

Winter Science Camp

Pt. afvikler vi ikke Winter Science Camp

Er du nysgerrig på verden? Kan du lide at lære nyt? Er du klar på at møde andre unge på din egen alder? Så tag med på Winter Science Camp, som er for unge fra 7. klasse til 18 år.

 

Campen forløber over fire dage, hvor hver dag er fyldt med vilde workshops, fede fællesaktiviteter og social hygge. På campen er der rig mulighed for at gå på opdagelse i naturvidenskabens verden, lave spændende forsøg og lære nye mennesker at kende.

 

Campen afholdes på Bråskovgård Efterskole, hvor du bor i de 4 dage campen varer. 

 

Slip nysgerrigheden og fantasien løs

Hver dag er programmet fyldt med nye workshops - indtil videre er følgende på programmet:

 

  • Workshop om cybersikkerhed, hvor du kan være hacker for en dag og lære mere om usikre hjemmesider, overvågning og hvordan du passer på dit privatliv.

  • Du kan stikke ”hovedet i havet” med forskere fra Aarhus Universitet, hvor du skal være med til at undersøge, hvorfor det er vigtigt at passe godt på havet.

  • Du kan også ”gå på jagt efter en diagnose” når 2 medicinstuderende præsenterer en fiktiv patient med en række symptomer, hvor du skal hjælpe med at finde den rette diagnose.

  • Coding Pirats kommer og laver kodeworkshop – du kan også programmere Lego Mindstorm-robotter og forsøge at vinde i en dyst over de andre deltagere.

  • Crime Scene - på denne workshop er du med til at opklare en forbrydelse, hvor du skal bruge nogle af de metoder som kriminalteknikere bruger.  

HVEM, HVAD, HVOR...

Winter Science Camp 2022 arrangeres af Insero Horsens i samarbejde med Horsens Ungdomsskole, Hedensted Ungdomsskole og Vejle Ungdomsskole - og unge fra hele landet er velkomne.

 

Winter Science Camp henvender sig til dig, som har lyst til at lære nyt inden for science og teknologi. Du kan deltage, hvis du går i 7. klasse eller er ældre - op til 18 år.

 

Campen foregår fra søndag d. 13. februar til onsdag d. 16. februar på Bråskovgård Efterskole, Bråskovvej 59, 8783 Hornsyld. Du bor på efterskolen under hele campen.

Tilmelding

  • 900 kr. for deltagere fra Horsens, Hedensted og Vejle Kommune
  • 1100 kr. for deltagere fra resten af Danmark

Tilmeld dig senest 11. januar 2022 og få 200 kr. i early-bird rabat.

 

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger for afholdelse af arrangementer.

 

Vi laver en masse sjove forsøg og det fedeste er, at vi kan lære noget nyt af hinanden. Jeg interesserer mig for naturvidenskabelige fag som fysik og kemi og synes derfor, det er en super mulighed for at få lidt ekstra viden. I dag har vi f.eks. omdannet kobbermønter til sølv.

Emil Fæng Stedensen på 15 år fra Sct. Norberts Skole i Vejle.

Hør fra tidligere deltagere

Se billeder fra tidligere camps

Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard