Steam Sprinter

Sæt turbo på elevernes interesse for naturvidenskab med STEAM Sprinter

STEAM Sprinter

STEAM Sprinter er en række undervisningsaktiviteter for dig, som vil prøve kræfter med nye læringsteknologier og -metoder direkte i klasselokalet. 

 

Med STEAM Sprinter kan du supplere din daglige undervisning i naturfag og teknologi med en række undervisningsaktiviteter, som er designet til at sætte turbo på dine elevers interesse for naturvidenskab.  

 

Vi kommer ud på din skole og gennemfører vi aktiviteterne i sprints sammen med dig – og giver dig sparring til, hvordan du selv kan sammensætte lignende forløb i din undervisning med de materialer, du har tilgængelig. Vi tilbyder sprints til alle alderstrin og medbringer teknologier og materialer, som du måske ellers ikke har adgang til i den daglige undervisning. Alle sprints er udviklet til at motivere og udvikle elevernes evner til at løse problemer.

 

Aktiviteter i forbindelse med COVID19

Eleverne er tilbage i skolerne, men under helt andre vilkår end både lærere, elever og forældre er vant til. En del skoler laver meget undervisning udendørs, hvilket kan være udfordrende. Derfor har vi udviklet en række udendørs STEAM Sprinter aktiviteter til både indskoling og mellemtrinnet, der lader eleverne undersøge naturfaglige fænomener, og som samtidig kan afvikles udendørs.

STEAM Sprinter i praksis

Inden vi ankommer på din skole aftaler vi, hvordan aktiviteterne skal kobles til de forløb og temaer, som klassen arbejder med i forvejen, og hvilken rolle du som lærer har på dagen.

 

Vi står selvfølgelig for at afvikle alle aktiviteterne, og vi sørger for at alle nødvendige materialer er til rådighed.

Sprints til alle alderstrin

Alle vores aktiviteter gennemføres i sprints direkte i klasselokalet og i fællesskab med dig. Forløbene er inddelt i fagspecifikke temaer, som passer til forskellige alderstrin og fag.

 

Vores primære fokus er at understøtte din daglige undervisning og give dig sparring og værktøjer til at udvikle undervisningen.   

Teamet bag Steam Sprinter

Foruden Inseros egne konsulenter, så har vi et team af studerende, som kommer ud på skolerne. 

 

Se en præsentation af de studerende her.

Pris 

Er din skole placeret i området, som strækker sig fra det nordlige Horsens til det nordlige Vejle og til Endelave? Så er du en del af vores lokalområde og kan booke STEAM Sprinter uden beregning*. Er din skole placeret uden for området? Kontakt os for nærmere information. 

 

*Der er et begrænset antal aktiviteter uden beregning pr. skole.

Læs om andre der har prøvet STEAM Sprinter

STEAM Sprinter_Juelsminde Skole_Sorteringsmaskine.jpg
Juelsminde Skole Case
Elever bygger sorteringsmaskiner i skoletiden
Læs mere
STEAM Sprinter Lancering_Julesminde Skole_1600 x 8xx.jpg
Juelsminde Skole Case
Lærere får genvej til mere teknologi i skolen
Læs mere

Sådan motiverede STEAM Sprinter eleverne i 7.b

Tag fat i os 

Er du interesseret i at vide mere om STEAM Sprinter eller måske booke et forløb? Send en e-mail på steamsprinter@insero.com eller ring på tlf. 41 77 24 64.

Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard