Frivillighed

SAMMEN BYDER VI DE FRIVILLIGE VELKOMMEN (TILBAGE)

Vi ved det godt - næsten to år med COVID-19 restriktioner har kostet frivillige kræfter og hænder i de lokale kultur- og idrætsforeninger. Vi ved også godt, at det er svært at få de frivillige tilbage til forening eller tiltrække helt nye.

 

Men tilbage skal de. For det er i foreningslivet at vi finder fællesskabet og de nære relationer og de frivillige hænder er drivkraften.

 

Derfor igangsætter Insero Horsens i samarbejde med DGI, Horsens Kommune, Hedensted Kommune og Vejle Kommune nu kampagnen ’Velkommen (tilbage) til fællesskabet’, som skal bidrage til at få de frivillige kræfter tilbage til de lokale foreninger efter næsten to år med COVID-19 restriktioner.

 

Søg støtte fra Insero Horsens Frivillighedspulje

Du kan allerede nu - og resten af 2022 - søge støtte fra Insero Horsens på op til 5.000 kr. pr. 500 medlemmer til aktiviteter, som giver noget tilbage til de frivillige i din forening. Det kan være til et sjovt socialt arrangement eller måske nyt klubtøj, der styrker fællesskabet i foreningen.

 

Hvem kan søge støtte fra frivillighedspuljen?

Det eneste det kræver for at søge puljen er, at din forening har adresse inden for Insero Horsens’ lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

Ansøgere kan være idrætsforeninger, spejderorganisationer, ungdomsorganisationer og andre frivillige foreninger.

 

Se om din forening ligger inden for Insero Horsens’ lokalområde her.

SÅDAN SØGER DU FRIVILLIGHEDSPULJEN

 

   1)   Download og udfyld ansøgningsskema
   2)   Send til ansoegning@inserohorsens.dk
   3)   Modtag svar inden for fem hverdage

 

Spørgsmål? Kontakt os endelig på 7026 3748.

 

Reserver d. 22. september 2022 i din kalender til ’kick-off’ arrangement

Alle foreninger i Horsens, Hedensted og Vejle Kommuner inviteres til ’kick-off’ dag d. 22. september 2022, hvor vi vil præsentere konkrete værktøjer og forslag til, hvordan I bedst får de frivillige tilbage til jeres forening.

 

Efter kick-off dagen får din forening mulighed for at få en workshop ud i foreningen eller for at deltage på en frivillighedsuddannelse senere på året. Kick-off dagen er helt gratis for dig og dine kolleger.

 

Tilmelding til arrangementet åbner efter sommerferien, men skriv meget gerne allerede nu d. 22. september i din kalender.

Berit Lehmann Kristiansen

Berit Lehmann Kristiansen

Medlems- og Bevillingschef

Insero Horsens

 

blk@insero.com

+45 41 32 98 32

Download Vcard