Investeringscases

Få det fulde overblik her

Investeringscases

Vi investerer i virksomheder og iværksættere, der befinder sig i markedet for energi og IT. Få et overblik over de selskaber vi har i porteføljen lige nu.

 

Siden vi blev stiftet i 2008 har vi investeret i rigtig mange lokale projekter og aktiviteter inden for uddannelse, sport og kultur.

 

Gå på opdagelse i vores investeringer
Herunder kan du gå på opdagelse i vores lokale investeringer og se hvad vores bidrag har betydet.

 

 

 

insero koncernen 

Vi står bag Insero koncernen, som tilbyder nye innovative løsninger, projekter og uddannelse inden for energi og kommunikationsteknologi. Insero er faglige frontløbere på områderne intelligent styring og varmepumper, og samtidig integrerer vi teknologierne så de spiller ind i fremtidens Smart Grid.

Læs mere om hvad Insero tilbyder

VENTURE

Udforsk vores portefølje af virksomheder, og se hvad vores bidrag har betydet for deres forretning.

Få et overblik over vores investeringer

Udviklingsmiljøer

Drag nytte af vores tre udviklingsmiljøer: Green Tech Center, Vitus Bering Innovation Park og Dansk Produktions Univers, som alle tilbyder optimale rammer inden for demonstration af nye teknologier, netværk og udvikling.

Udforsk hvad de enkelte faciliteter har at tilbyde

 

FORSKNING OG UDVIKLING

Få et indblik i tre af de udviklingsprojekter, vi har investeret i samt en samlet oversigt over alle de projekter, vi har bevilget midler til.


Gå på opdagelse i projekterne

UDDANNELSE

Fra en sommerlejr inden for naturvidenskab til LEGO Education til områdets skoler. Siden 2008 har vi investeret i flere end 100 projekter inden for uddannelse.

Læs mere om vores indsats

SPORT OG KULTUR

Vi investerer hvert år i mange sport og kultur projekter som elite- og breddeidræt, udstillinger og koncerter. Fælles for dem alle er, at de kommer mange mennesker til gavn.

Få et indblik i projekterne