Alle projekter - Sport og kultur

Få overblik over alle vores investeringer inden for sport og kultur

2015

Kvarterspark Søndermark
Søndermarken ønskes udviklet til en imødekommende kvarterspark for hele områdets mangfoldige brugere – unge som gamle – et sted, der inviterer ind, forbi og omkring - på eventyr, opdagelse, fordybelse – bevægelse, leg, læring og ophold. Visionen er at skabe et bæredygtigt grønt åndehul, der kan samle hele bydelen.

 

HOP-IN
En tre dages camp i vinterferien 2016, som skal følge op på konceptet fra HOP-IN (Hands On Production – Innovation and New Ideas) eventen. De unge, der melder sig til ugen, skal inspireres til og arbejde med innovative processer.

 

Broen Horsens
Støtteforeningen Broen Horsens, har til formål at aktivere udsatte og omsorgssvigtede børn i lokale sportsklubber. Insero Horsens bidrager med midler til talentudvikling.

 

Beringstafetten
En af lokalområdets største løbsbegivenheder målt på antal deltagere. I alt tilbagelagde 3.400 veloplagte løbere den 2,6 km. lange rute til 2015-udgaven d. 11. august. Insero Horsens støttede op om løbet og var med som sponsor.

 

Juelsminde Run
Tilbyder børneløb så vel som halvmaraton og breddedistancer for både børn og voksne. Løbet fandt i år sted d. 29. august, hvor børn og voksne fra nær og fjern var mødt op til en hyggelig dag i motionens tegn.

 

BK Vitus talentudvikling
Som en del af Insero Horsens målsætning, om at styrke talentmassen i lokalområdet, har Insero Horsens bevilget midler til bokseklubben BK Vitus. Klubben råder over syv talentfulde kampboksere, som alle skal deltage ved EM. Derudover er flere af dem på det danske landshold i boksning.

 

Det altoverskyggende mål for de syv boksere er kvalifikation til OL i Rio i 2016.

 

Østjysk Klatreklub
Østjysk Klatreklub tilbyder børn, unge og voksne adgang til forskellige former for klatring herunder vægklatring og bouldering. Klubben har siden etableringen i 2004 oplevet en stabil medlemsfremgang og har i dag omkring 140 medlemmer.

Insero Horsens har bevilget midler til etablering af en ny bouldergrotte ved Torstedhallen i Horsens.

 

Urlev Lokalråd
Midler til en åben havefest i landsbyen Urlev i samarbejde med Castberggård, som er et center for hørehæmmede. Havefesten skal være med til at sætte landsbyen på landkortet.

 

HFS 100års jubilæum
Særudstilling på CASA Arena Horsens i forbindelse med HFS 100 års jubilæum den 4. november 2015. Udstillingen vil tage publikum på en historisk rejse gennem idrætsarkiverne i Horsens.

 

GAME Horsens
Gadeidræt og streetkultur for børn og unge i udsatte boligområder i Horsens.

 

Cirkus Småt
Foreningen Mirakleriet og Broen Horsens tilbyder et sommerferieprojekt for cirkusinteresserede børn fra Horsens og omegn. Over fire dage skal de unge planlægge og fremvise deres egen personlige cirkusforestilling.

 

Løbeskole
Horsens Orienteringsklub tilbyder en sommerskole for løbeinteresserede børn og unge.

 

HIC
HIC Basket vandt i 2014 et flot dansk mesterskab i basketball. Klubben arbejder hårdt på at fremme interessen for basketball i Horsens og samtidig sikre, at HIC fortsat kan fastholde elitespillere på højt niveau.

Det arbejde har Insero Horsens bevilget et større beløb til at styrke gældende frem til 2017

 

Internet Week Denmark
Horsens Bibliotek er i uge 23 vært for to arrangementer i forbindelse med Internet Week Denmark 2015, om blandt andet virksomheders brug af sociale medier.

 

Udstyr til Væksthuset
Børnehaven og vuggestuen Væksthuset i Horsens har modtaget midler til nyt naturvidenskabeligt udstyr.

 

Stensballe IK pigefodbold
Midler til finansiering af nyt træningsudstyr, som skal fremme spillernes tekniske kunnen.

 

Løbeskole i Horsens
Horsens Orienteringsklub tilbyder en sommerskole for løbeinteresserede børn og unge.

 

Horsens Kunstmuseum
Fremvisning af kunstneren Nina Sten-Knudsens udstilling ’Love, Fear and Evil’, som skal give publikum mulighed for at opleve en af tidens helt store kunstnere.

 

Nebsager Lokalarkiv
Midler til nyt IT udstyr.

 

Horsens Teaterfestival
Festivalen markerer sit 30. års jubilæum med en pink-bevægelse, hvor performere klædt i pink indtager og udforsker bybilledet i Horsens.

 

Stoneass Festival
Musikfestival på FÆNGSLET i Horsens i samspil mellem lokale og nationale kunstneriske kræfter, både musikalsk og visuelt. I 2015 skifter festivalen navn til Display.

 

Testudstyr til nyt Center for Sundhed
Vejle Idrætshøjskole og Vejle Idrætsefterskole er gået sammen om et nyt Center for Sundhed, Test og Læring. Insero Horsens biddrager med midler til testudstyr.

 

Horsens Amatør Cykelklub
Nyt træningsudstyr til Horsens Amatør Cykelklub.

 

Europæisk Middelalderfestival
Den 28.-29 august 2015 løber en af Horsens største begivenheder af stablen – nemlig den Europæiske Middelalderfestival. Insero Horsens bidrager til etableringen af et kirkerum i gymnastiksalen på FÆNGSLET.

 

Aqua Forum
Svømmehallen Aqua Forum ved Forum Horsens giver i samarbejde med arkitekt og billedkunstner Ida Marie Lebech liv til den store væg bag udspringsbassinet gennem et kunstværk.

 

FC Horsens Cup 2015
FC Horsens holder hvert år Danmarks største drenge fodboldstævne, i år i starten af august. Stævnet skal bidrage til at skabe et overskud, som går til ungdomsårgangene i FC Horsens, så de kan få mange oplevelser med og uden en fodbold. Derudover er stævnet med til at give et socialt aspekt, da klubben forsøger at samle mangfoldigheden af frivillige, så alle føler sig som en del af fællesskabet i en klub, hvor der er plads til alle.

 

Sønderbro Floorball Klub
Sønderbro Floorball Klub i Horsens har fået bevilget nyt udstyr. Klubben ønsker at tilbyde udfordrende og udviklende floorball for alle i Horsens og omegn, og er inde i en spændende udvikling, hvor de bevæger sig væk fra at være et lille motionshold til at være en idrætsforening, som har rammer til at tilbyde medlemmerne både sportslig og personlig udvikling.

 

Fornyelse af medlemskab
Insero Horsens har fornyet vores medlemsskaber af Horsens & Friends og HNT+. Begge foreninger bidrager markant til Horsens kulturliv med både store og små arrangementer.

 

Opera på Endelave
Sommer på Endelave arrangerer for andet år i træk Opera på Endelave. Debuten sidste år var en stor succes for øen og foreningen Sommer på Endelave har valgt at gentage den. I år opføres Tosca og truppen består – ligesom sidste år - af professionelle sangere og musikere fra Den Kongelige Opera. Rammerne er Skippergården, en 1700-tals gård midt i Endelave By. Målet er at give beboere, besøgende og turister en unik oplevelse.

 

Horsens Roklub
Insero Horsens har bevilget midler til en ny 4-åres inrigger robåd til klubben. Horsens Roklub har 125-års jubilæum den 16. juni 2015.

 

Horsens Skyttekreds
Horsens Skyttekreds har i dag ca. 240 medlemmer, fra 6 år og op. Horsens Skyttekreds har fået midler til at forbedre deres faciliteter, som bruges rigtig meget til både egne medlemmer, skoleskydning, PR skydninger og større stævner som Jyllandsstævne, hvor de omkring liggende skytteforeninger kommer til Horsens.

 

Stationsgrund i Bråskov 
Beboerne i Bråskov har i mange år talt om muligheden for at udvikle byens tidligere stationsgrund til et fælles aktivitetsområde. I forbindelse med oprettelsen af Indenrigsministeriets Nedrivningspulje ”indsatspuljen” er projektet nu blevet en realitet. Insero Horsens har samtidig bevilget midler til projektet. 

 

Horsens Frikirke
Bevilling til nyt digitalt udstyr.

 

Jasmin Andersen, Taekwondo Team Horsens
Horsens Taekwondo Klub har fået bevilget midler til styrkelse og fastholdelse af junior talentet Jasmin Andersen. Jasmin Andersen har vundet DM flere gange og arbejder frem mod OL deltagelse i 2016/2020.

 

Barrit Multibane
Barrit GIF har fået bevilget et tilskud til en ny multibane centralt placeret i byen, tæt på skole, børnehave, hal og boldbaner. Banen vil bestå af en multibane, en sandbane til beachvolley og en kunstgræsbane. Med banen ønsker foreningen at få et samlingssted for alle i byen, og beholde de unge i byen ved at tilbyde dem et sted at være sammen og lave forskellige idrætsgrene.

 

Teatret Zone87
Teatret Zone87 producerede i samarbejde med Komediehuset og Kulisselageret en vinter varieté, som blev opført den 22.-30. januar 2015 på Kulisselageret, med i alt 7 forestillinger. Insero Horsens bevilgede et tilskud til opførelsen.

 

UCI Cykelsportsdag
UCI Cykelsportsdagen er en nyskabelse, som Horsens bliver en del af og Insero Horsens sponsorerer. Løbet kombinerer et motionsløb for familier og cykelmotionister med et opløb på et internationalt UCI cykelløb i Horsens.

 

2014


MTB Prison Break
Et af Danmarks største mountainbike løb i Horsens.

 

Løbeskole Horsens Orienteringsklub
Som et alternativ til de etablerede fodboldskoler tilbyder Horsens Orienteringsklub en sommerskole for løbeinteresserede børn og unge, som skal skabe interesse for orienteringsløb.

 

HBK Horsens Badminton Klub tour 2014
Spinning-arrangement til fordel for de unge talenter.

 

Stenderup Sportsklub
Spinning-event i forbindelse med sportsklubbens 60 års jubilæum

 

Horsens Frikirke
Midler til kirkens initiativer for integration af udenlandske studerende.

 

Vinter Varieté 2015
Opsætning af Vinter Varieté på Kulisselageret i 2015.

 

Iværk&Vækst 2015
Danmarks største inspirationsforum for iværksættere og selvstændige kommer i 2015 til Horsens. Iværk&Vækst byder på alt fra foredrag og debatter til prisoverrækkelser og business dating og finder sted på FÆNGSLET.

 

Spejdercenter Æbleskoven
Spejdercentret vil opføre et nyt aktivitetscenter, der kan anvendes som base for aktiviteter i naturen i al slags vejr. Spejdercentret hører hjemme i Daugård og ejes af flere grupper under KFUM spejderne.

 

Black Box Horsens
Black Box Horsens er en helt ny festival, der blander skuespil og rollespil. Det er som at være publikum og skuespiller på samme tid i sin egen historie. Festivalen samler unge og voksne til kreativ udfoldelse. Festivalen foregår d. 6.-8. februar 2015. Over weekenden sættes ca. 16 forestillinger op på Komediehuset og Fængslet, og der forventes at deltage omkring 100 mennesker.

 

Redskaber til Hornsyld Idrætscenter
Hornsyld Idrætscenters projekt ”Fra sofa til sund livsstil” har til formål at få flere i kommunen til at dyrke motion ved at tilbyde et varieret og fleksibelt motionstilbud, herunder crossfit. Insero Horsens har bevilget midler til nye redskaber, der gør det lettere for alle at komme i gang med de mange sundhedssaktiviteter.

 

Udstyr til Horsens Kite og Windsurfingklub
Horsens Kite og Windsurfingklub har eksisteret i mere end 27 år og har i dag omkring 45 medlemmer. Klubben holder til i to containere ved campingpladsen i Husodde. Der er mange børn og unge i klubben med stor interesse i sporten og har Insero Horsens bevilget midler til nyt udstyr til træningsbrug.

 

VM i latin i Horsens
Horsens har lykkedes med at tiltrække VM i latin. Det er en af de helt store events i danseverden og Danmark stiller med de regerende verdensmestre Martino Zanibellato og Michelle Abildtrup fra Aarhus.


Eventet bliver transmitteret live på Eurosport, DK4 og streamet på flere andre kanaler – i alt forventes omkring 200.000 at følge eventet. Horsens kommer på landkortet, flere studerende i byen bliver inddraget, og lokale ældre og aktivitetscentre vil få fribilletter. Det finder sted den 13. december i Forum Horsens.

 

Sommerkoncert
Sommerkoncert med Danmarks Radios pigekor på Castbjerggård ved Hedensted

 

Kornings pulserende grønne hjerte

Kornings pulserende grønne hjerte er en landsbypark, som vil samle de mindre bysamfund mellem Horsens og Hedensted og skabe et unikt og nyskabende uderum til undervisning, sport, motion og fysisk aktivitet

 

Fællessang på Charlie i Juelsminde
TV-programmet ”Fællessang på Charlie” bliver i sommeren 2014 optaget på Stormolen i Juelsminde. Arrangementet er en koncert under åben himmel med forskellige Dansk Top sangere og Johhny Reimer som konferencier.

 

Jubilæumshæfte Korning
Korning Borgerforening og Idrætsforeningen fejrer i 2014 75 års jubilæum, og udarbejder i den forbindelse et jubilæumshæfte.

 

Europæisk Middelalder Festival
D. 29.-30. august løber en af Horsens største begivenheder af stablen – nemlig den Europæiske middelalderfestival. Insero Horsens bidrager i år til udstillingen ”Tolkiens Univers – Et ekko af middelalderen”, som præsenterer verdens største samling af genstande og rekvisitter fra filmatiseringerne af Hobbitten og Ringenes Herre-trilogien. Samlingen udstilles på FÆNGSLET og får premiere i forbindelse med den Europæiske Middelalder Festival. Udstillingen kører frem til efterårsferien.

 

Juelsminde Revyfestival
Juelsminde Revyfestival er en begivenhed der styrker byens kulturelle liv og tiltrækker teaterinteresserede besøgende fra hele landet. Festivalen afholder blandt andet DM i revy og udfordrer amatørgrupper med workshops og nye opsætninger. Revyfestivalen finder sted d. 5.-7. september.

 

Juelsminde Klejs Skytteforening
Juelsminde Klejs Skytteforening har modtaget en bevilling, som skal gå til indkøb af et elektronisk markeringsanlæg. Formålet er at forbedre tilbuddet til de lokale udøvere.

 

Opera på Endelave
Projektet Opera på Endelave tilbyder en unik mulighed for at opleve Rossinis ”Barberen fra Sevilla”, når operaen opføres på Skippergården på Endelave d. 29. juni. Operaen er en kulturevent som er med til at skabe opmærksomhed om Endelave - en opmærksomhed som skal øge interessen for øen.

 

Horsens Teaterfestival
Horsens Teaterfestival er en årligt tilbagevendende begivenhed, som tilbyder gratis teaterforestillinger til interesserede fra Horsens og omegn. Festivalen skaber en kunstnerisk ramme, hvor specielt børn og unge kan gå på opdagelse i de mere end 70 forestillinger.

Insero Horsens har bevilget midler til festivalens nye trækplaster - et interaktivt installationskunstværk, som skal skabe liv, aktivitet og stemning i byen. Horsens Teaterfestival finder i 2014 sted d. 19.-21. september.

 

Horsens Kajakklub
Insero Horsens har bevilget midler til nye kajakker til Horsens kajakklub. Samtidig udvider klubben medlemskapaciteten, så flere i fremtiden kan få undervisning i de nye kajakker.

 

Talentudvikling i Hedensted Cykelklub
Med 47 ungdomsryttere hvoraf de 27 deltager i cykelløb på eliteniveau, har Hedensted Cykelklub en stor talentmasse. Insero Horsens har bevilget midler, til at forbedre de unge rytteres træning og til at fastholde dem i den lokale cykelklub.

 

Stoneass festival
Stoneass festivalen er en musik- og kunstfestival der har til formål at lave en kreativ platform for unge kunstnere, og samtidig skabe et samspil mellem borgerne i Horsens og de udenlandske studerende fra VIA. Det formål vil Insero Horsens gerne bidrage til, dels fordi festivalen sætter Horsens på landkortet som kulturby og dels fordi den bygger bro mellem uddannelse, erhverv og kultur.

 

Horsens Bridgeklub
Insero Horsens har bidraget til et nyt højtaleranlæg til Horsens Bridgeklub, som er et socialt samlingspunkt for mange. Det betyder at klubben i fremtiden har bedre muligheder for at afholde bridgeturneringer.

 

Juelsminde Run 2014
Motionsløbet Juelsminde Run tilbyder børneløb så vel som halvmaraton og breddedistancer for både børn og voksne. På grund af den store interesse sidste år, vil Insero Horsens igen dele papvifter ud på pladsen og tilbyde alle interesserede en prøvetur i en elbil eller en eltrikke.

 

Beringstafetten 2014
Med knap 4.000 løbere og 1.500 tilskuere til 2013-udgaven, er Beringstafetten i Horsens den største løbsbegivenhed i lokalområdet målt på antal deltagere. Insero Horsens støtter op om løbet og er med som sponsor. Beringstafetten finder sted d. 12. august i Bygholm Park i Horsens.

 

Rundt om Lunden 2014
Insero Horsens er sponsor for gadeløbet Rundt om Lunden, som sætter cykelsporten i fokus og skaber en gratis elitesportsoplevelse i Horsens. Arrangementet afvikles af Cycling Horsens og er en kombination af et cykelløb for den danske cykelelite og et motionsløb for motionister. Rundt om Lunden finder sted d. 21. august.

 

De Grønne Spejdere
Insero har bevilget tre nye Mountainbikes til De Grønne Spejdere i Horsens. Dermed kan børn uden en cykel låne en mountainbike i forbindelse med De Grønne Spejderes aktiviteter.

 

Fornyelse af sponsorater
Insero har fornyet vores medlemskaber og sponsorater af følgende to erhvervsnetværk: Horsens & Friends, som arrangerer events i Horsens samt Horsens Kunstmuseums Erhvervsklub, der sponsorerer Horsens Kunstmuseum og Horsens Ny Teater.

 

Krimimesse 2014
Krimimessen eksperimenterede i 2014 med videooptagelser af forfattere og paneldiskussioner med nordiske eksperter fra blandt andet norsk TV. Derudover fik interesserede mulighed for at blive låst inde i en celle med forfatteren Thomas Aagaard og få gode råd til romanskrivning.

 

Klanspejderne
Insero Horsens har bevilget to optimistjoller og en aluminiumskano til klanspejderne i Bredballe. Dermed får de over 100 klanspejdere mulighed for at komme på vandet og samtidig lære nye ting om naturen.

 

On Board Horsens
Som en del af Insero Horsens målsætning, om at styrke talentmassen i lokalområdet, har Insero Horsens indgået en 3-årig aftale med tre ambitiøse sejlsportsbesætninger, som alle tidligere har vundet både EM og VM medaljer i deres ungdomsår. De tre besætningers mål er ikke blot at kvalificere sig til OL i Rio i 2016, men også at komme hjem med minimum én medalje. Det håber vi at Insero Horsens bevilling kan bidrage til.

 

Sommerproduktion 2014

Insero Horsens har for fjerde gang bevilget midler til et sommerprojekt for unge talenter inden for dans, drama og musik. I år skal 40 unge fra hele Danmark udvikle deres egen tværkulturelle forestilling baseret på H.C. Andersens eventyr; Den Lille Havfrue.

 

Best of Horsens løbet 2014

Motionsløb med både børnemaraton, korte og lange ruter ved Rådhuspladsen i Horsens.
Musisk talentlinje
Horsens Statsskole og Horsens Musikskole har i samarbejde oprettet en talentlinje, for elever på ungdomsuddannelserne i Horsens.

2013


Science Innovation TV
Online TV kanal med fokus på innovation og videnskab i lokalområdet. Lanceres i sommeren 2014 på www.sciinntv.com

 

Visuelt Gymnasium Horsens
Nyskabende gymnasiemodel, der tilbyder undervisning på højt niveau i billedkunst, mediefag, arkitektur og design sideløbende med undervisning i de almene fag på en ny gymnasial linje på Horsens Kunstmuseum.

 

Juelsminde Havnemuseum
Juelsminde Havnemuseum er en nystiftet forening, der udstiller effekter, dokumenter og billeder fra Juelsminde Havns mere end 100 årige udvikling. Insero har bevilget midler til at foreningen kan gennemføre et nyt videoprojekt, som skildrer havnens udvikling. Næsten 2.000 har allerede besøgt Havnemuseet siden åbningen den 20. juli.

 

Sheltere på Kastaniehøj
Insero har bevilget midler til etableringen af to sheltere på Kastaniehøj. Den selvejende institution er fælles tilholdssted for De grønne pigespejdere i Hedensted. Shelterne skal opføres på Kastaniehøjs store naturgrund og giver pigespejderne mulighed for at gennemføre overnatningsarrangementer.

 

Vinter Varieté 2013
Insero har bevilget midler til Vinter Varieté 2013, der produceres af Teatret Zone87 i samarbejde med Komediehuset og Kulisselageret. Forestillingen foregår på Kulisselageret d. 19.-22. december 2013.

 

Julelysshow
Torvet og Vor Frelsers Kirke har gennem mange år dannet rammen om julens traditioner i Horsens. Insero har bevilget midler til et lysshow på kirkens facade. Lysshowet udformes som et julespil - en julefortælling med 3D effekter. Lysshowets varighed er på 5-7 min og fremføres i uge 51, mandag – fredag i tidsrummet kl. 17.00 -19.00

 

’Rummet under Canopyen’
Insero har bevilget midler til etableringen af en canopy i Engum. ’Rummet under Canopyen’ vil være et udflugtsmål og skal blive et skærmet område til ude-aktiviteter. Den 150 kvadratmeter store canopy imellem tre eksisterende bygninger, vil være til glæde for de lokale klubfaciliteter, skolen og børnehaveklassen.

 

Uderum Lindehøj
Insero har bevilget midler til to el-sofacykler til et uderum i Lindehøj. Uderummet skal tilbyde attraktive og tilgængelige rammer for udendørs samvær, styrke- og konditionstræning for alle i nærområdet. Det forventes at op imod 700 personer vil benytte uderummet dagligt.

 

Horsens All Stars
Horsens All Stars er et initiativ startet af musikere fra Horsens. Horsens All Stars har fem års jubilæum i år, og har i den forbindelse tilføjet et awardshow til projektet, hvor fem priser uddeles til lokale musikere.

 

HIC Basket
HIC Basket arbejder hårdt på at fremme interessen for basketball i Horsens og samtidig sikre, at HIC fortsat er en eliteklub som kan fastholde elitespillere på højt niveau. Dette arbejde har Insero bevilget et større beløb til at styrke.

 

MTB Prison Break
Horsens MTB Prison Break blev afholdt d. 5. oktober, på FÆNGSLET i Horsens. Løbet blev afholdt for anden gang og er allerede et af Danmarks største mountain bike løb. Igen i år støttede Insero op om løbet og har bevilget midler til finansiering af drikkedunke til samtlige deltagere og besøgende børn. I alt deltog 1200 børn og voksne fra hele landet.

 

Eventløbet
Søndag d. 6. oktober fandt Eventløbet sted – denne gang med start på FÆNGSLET i Horsens. Insero er sponsor for løbet og fejrede det ved at tilbyde alle interesserede at prøvekøre en eldrevet trehjulet Trikke på en lukket bane. Derudover delte Insero papvifter ud til deltagere og tilskuere med en konkurrence om at vinde en elbil i 14 dage.

 

Horsensbilleder.dk
Insero har bevilget penge til den Horsens-baserede hjemmeside, www.horsensbilleder.dk, som skal gå til overspilning af analog film til digitalt format så det historiske materiale bevares.

 

Bogprojekt Stenderup
Stenderups historiske forening har frivilligt igennem flere år arbejdet på at indsamle materiale og interviewe folk, for at kunne skrive en bog om Stenderups udvikling. Bogen skal udbrede kendskabet til udviklingen i landsbyen og lokalområdet. Insero har bevilget midler til udgivelsen af bogen, der forventes at være klar i slutningen af 2013.

 

Svømmetalent fra Horsens Svømmeklub
Som et led i Insero Horsens engagement i lokale sport og kultur aktiviteter, indgår Insero i en 3-årig aftale med det lokale svømmetalent Daniel Steen Andersen fra Horsens Svømmeklub. Daniel Steen Andersen blev i juli kåret europæisk juniormester på 100 meter butterfly. Målet er at komme til OL i 2016.

 

Beringsstafetten 2013
Beringsstafetten blev for ottende gang afholdt d. 13. august. Med mere end 3500 løbere fordelt på 700 hold er løbet det største motionsløb i Horsens målt på antal deltagere. Insero Horsens støttede op omkring løbet, og var med som sponsor. På pladsen blev der uddelt papvifter til tilskuere og deltagere, hvorfra man blandt andet kunne vinde en elbil i 14 dage.

 

Stoneass Festival
Stoneass Festivalen er et stærk socialt kulturtilbud for de unge i Horsens og omegn. Festivalen ønsker at skabe et samspil mellem lokale og nationale kunstneriske kræfter, både musikalsk og visuelt. På festivalen optræder 8-10 bands og udover musikken er der billedkunst, street-art, fotografi og meget mere.

 

Juelsminde Run
Motionsløbet Juelsminde Run blev afholdt d. 31. august. Løbet har distancer til både børn og voksne. Insero var sponsor for løbet og tilbød alle interesserede en prøvetur i en elbil, en trehjulet trikke eller et solowheel.  Mere end 750 løbere deltog i løbet og omkring 2500 tilskuere var mødt op på pladsen.

 

Go ide i Go Morgen Danmark
TV2s Go Morgen Danmark allierede sig i uge 31 med Insero, for at finde Danmarks Bedste Ide. En jury sad parat til at vurdere og bedømme de mange ideer, heriblandt Inseros innovationschef, Karsten Lumbye Jensen. Vinderen blev "Den fleksible Legplads", som blandt andet blev valgt for det store forretningspotentiale i ideen. På direkte TV modtog vinderen en pengepræmie på 30.000 kr. fra Insero. Pengene skal gå til at føre ideen ud i livet.  D. 1. oktober arrangerer Insero en Innovationsdag for alle tre finalister.

 

Horsens Stallions
Insero Horsens har bevilget midler til den amerikanske football klub, Horsens Stallions, som skal gå til at forbedre træningsudstyret og uddanne klubbens elitetrænere.

 

Christian Lemmerz udstilling
Horsens Kunstmuseum præsenterer en udstilling med billedhuggeren Christian Lemmerz. Siden åbningen af museet i 1984, har Christian Lemmerz' værker haft en central placering i Horsens Kunstmuseums samling. Udstillingen viser Lemmerz' værker, som han selv ønsker de skal opleves. Udstillingen præsenteres d. 5. oktober 2013 - 19. januar 2014. Folkeskoler og ungdomsuddannelser vil blive tilbudt gratis omvisninger af udstillingen.  

 

Fodboldtrøjer FC Horsens
Insero har bevilget midler til et seniorhold i klubben FC Horsens, som skal gå til nye fodboldtrøjer. Holdet vil fremover spille i trøjer med Insero logo.

 

Læring anno 2014
Insero har bevilget efterfølgeren på sidste års succesfulde efteruddannelsesprojekt i Hedensted Kommune. Her får lærere mulighed for at udvikle digitale læringskompetencer i samarbejde med kollegaer, vejledere, og i kobling til den praktiske undervisning.

 

Sommerproduktion 2013
For tredje år i træk har Insero bevilget midler til et sommerprojekt for unge talenter inden for dans, drama og musik. På en uge udviklede en gruppe unge fra hele Danmark deres egen forestilling, frit fortolket efter Romeo og Julie. Forestillingen fandt sted d. 3. august og flere hundrede mødte op for at se resultatet af de unges arbejde.

 

Middelalderfestival
Horsens Kommune har i år valgt at rykke den Europæiske Middelalderfestival fra midtbyen ud på Fængslet. Her skal et stort lysshow, visuelt omdanne Fængslet til en middelalderborg. Den Europæiske Middelalderfestival foregår d. 30.-31. august med fri entre til hele festivalområdet for alle besøgende.

 

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune afholder igen i 2013 Teaterfestival for børn og unge. I år er temaet Byliv, og Horsens midtby vil derfor komme til at summe af festivalstemning med gadeteater, teaterinstallationer og kreative aktiviteter i og omkring KUBEN. Festivalen finder sted d. 20.-22. september.

 

AC Horsens Klubsamarbejde
Insero har bevilget et større beløb til at styrke Klubsamarbejdet - en sammenslutning af 23 klubber fra Horsens og omegn som alle hjælper til med at udvikle spillere til første- og andetholdet.

 

Horsens Latin Jazz Corner
Horsens Ny Teater ligger lokaler til en ny festival i Horsens – Horsens Latin Jazz Festival. Hovedtanken med festivalen er at skabe en kulisse, hvor musikinteresserede kan møde nationale og internationale latin-jazz musikere. Festivalen finder sted d. 3.-9. november 2013, og forventer at tiltrække op imod 2000 besøgende.

 

HBK Horsens Badminton Klub
Horsens Badminton Klub gennemfører igen i år et spinningarrangement til fordel for de unge talenter.

 

Elitesponsorat af golftalent
Som et led i Insero Horsens engagement i lokale sport og kultur aktiviteter, sponsorerer Insero det lokale golftalent Andreas Thulstrup Pedersen fra Stensballegaard Golfklub. Andreas Pedersen er tidligere klubmester i Stensballegaard Golfklub og har høje forventninger til fremtiden.

 

Horsens Indeni
Kulturmetroen vil i et nyt stort projekt afspejle livet der leves i Horsens. Projektet vil være fokuseret omkring et operaoptog gennem midtbyen, som efter planen skal ende ud i folkefest og fællesspisning på havnen. Horsens Indeni finder sted d. 12. september 2013.

 

Scandinavian Soul Festival
Horsens Ny Teater afholder i 2013 en skandinaviske musik- og talentfestival – Scandinavian Soul Festival. Festivalen er den første af sin art i Danmark, og Insero Horsens er derfor med som bidragsyder. Scandinavian Soul Festival finder sted fra d. 3.-9. september 2013.

 

Øster Snede Aktivitetspark
Insero Horsens har bevilget en investering som skal gå til opførelsen af et fællesområde i Øster Snede. Byen har længe savnet et lokalt samlingssted, hvor børn og unge kan mødes til sociale aktiviteter. Aktivitetsparken forventes færdigbygget i foråret 2014.

 

Pelshuer til Horsens Garden
Horsens Garden har i mere end 60 år optrådt i både indland og udland. Insero Horsens har bevilget midler til nye pelshuer, så flere drenge i fremtiden kan få glæde af uniformen som en del af Horsens Garden.

 

Horsens Dykkerklub
d. 25. august løber handicaparrangementet ’aktiv for sjov’ af stabelen. Her vil Horsens Dykkerklub tilbyde lektioner i dykning til de interesserede. Insero Horsens har derfor bevilget midler til aktivitetsdagen.

 

Stenderup Idrætsforening
Insero har bevilget midler til nyt udstyr, så den lokale idrætsforening i Stenderup også i fremtiden kan tilbyde nogle ordentlige træningsfaciliteter til medlemmerne.

 

Horsens Kite og Windsurfing Klub
Sejlsport har altid været populært i Horsens, set i lyset af de gode forhold på fjorden. Med et formål om at gøre flere nichesportsgrene attraktive for områdets unge, har Insero bevilget midler til Horsens Kite og Windsurfing Klub til bl.a. nyt udstyr.

 

Horsens Kunstmuseums Erhvervsklub
Bidrag til Horsens Kunstmuseum gennem erhvervsnetværk.

 

Horsens & Friends
Sponsorat til foreningens aktiviteter 2013.

 

Horsens Ny Teater
Bidrag til teatret gennem medlemskab af HNT+ erhvervsklub i 2013.

 

DM i Latin
Sponsorat til afholdelse af DM i Latin dans i Horsens.

 

Fodbold i Hedensted
Bidrag til pigehold i Hedensted Idrætsforening.

 

Talentjagt efter studerende
Virksomhedskonference på Horsens Ny Teater for lokale virksomheder med fokus på internationale studerende.

 

Horsens Golfklub udvikler talenter
Klubben udvikler talenter for at skabe et godt træningsmiljø, gode resultater og gøre klubben attraktiv.

 

Shelter Stenderup
Tilskud til shelter i Stenderup.

 

AC Horsens klubsamarbejde og sponsoraktivering
Styrkelse af klubsamarbejdet -  en sammenslutning af 23 klubber fra Horsens, Hedensted og omegn, som udvikler spillere til klubben første- og andethold. Samtidig øger Insero engagementet i klubben med et tribunesponsorat.

 

European Venture Contest
Insero Horsens er for andet år i træk værter ved European Venture Contest, som er en velorganiseret konkurrence med internationalt format og perspektiv. Temaet er energi når iværksættere skal pitche deres forretningsideer over for et udvalgt panel af investorer og eksperter. European Venture Contest finder sted d. 10. oktober med reception på FÆNGSLET dagen før.

 

Opbakning
Insero Horsens bakker op om det lokale sports- og kulturliv. Derfor har vi bevilget et samlet beløb til AC Horsens, Horsens & Friends, Kunstmuseet og HNT+.

 

Krimimesse 2013
Krimimessen vil i år eksperimentere med interaktive tilbud til 7. klasser, samt tilbyde en blanding af kunstarterne litteratur og musik i arrangementer for voksne.

 

Kreativt/digitalt projekt på As Friskole
As Friskoles leder- og lærergruppe har lavet et projekt sammen med en kunstner, hvor elevernes fysiske kreative arbejde spiller sammen med deres kreative digitale arbejde på deres iPad. Undervisnings- og kulturprojekter er for alle elever på As Friskole, samt elever fra andre skoler.

 

 

2012

 

Grejbanken i Hornsyld
Grejbanken er en del af projekterne ”Under åben himmel” og ”Kløverstierne i Hornsyld og Bråskov” som har til formål at skabe optimale rammer for udendørs aktiviteter for alle. Grejbanken understøtter de to projekter og er tilgængelig i forbindelse med Hornsyld Idrætscenter.

 

IT-Award i lokalområdet
It-forum Midtjylland vil i samarbejde med blandt andre Horsens Kommune henlægge en storstilet IT-Award til Fængslet i Horsens for at hylde de dygtigste personer og virksomheder inden for it-faget. Award’en skal primært positionere it og innovation som et af de stærkeste midler til at skabe forretningsmæssig værdi, ny vækst og arbejdspladser. Insero Horsens har bevilget et større beløb til dette arrangement og vil få en aktiv rolle på dagen.

 

Medieværksted til Horsens Museum
Horsens Museum og Horsens kommune har de seneste år satset på Fængslet som Horsens store attraktion. Dette arbejde vil blot blive intensiveret de kommende år. Museet har store planer om at gøre Fængselsmuseet til et moderne og eksperimenterende museum, hvor de søgende får mulighed for at blive medskabere af udstillingen. Som en del af udviklingen af museet har Insero Horsens netop bevilget et større beløb til etableringen af et Møde- og Multimediecenter til Horsens Museum.

 

Udvidelse af frivillig portal
I 2009 startede Hedensted Kommune ”Conventus” - et digitaliseringsprojekt til glæde og gavn for foreningsverdenen og dens mange frivillige. LAG-midler og Insero Horsens bakkede op bag projektet, som har opnået enorm tilslutning. Det er blevet markant nemmere at være frivillig og forening i lokalområdet. Nu vil projektet begynde anden fase og udbygge portalen, og det har Insero Horsens valgt at bevilge midler til.

 

Skeletter Fortæller
Udstillingen ”Skeletter fortæller” har til formål, at formidle resultaterne af museets udgravninger af middelalderlige skeletter, og den viden de har givet om livet og døden i middelalderen. Insero Horsens har bevilget et større beløb til formidlingen i projektet, herunder iPads, som gør det muligt at inddrage de besøgende i udstillingen gennem animationsfilm og på længere sigt en undervisnings-platform.


Horsens Muay Thai forening
Foreningen er den første Muay Thai bokseklub i Horsens. Muay Thai er en form for thai boxing/kick boxing og klubben er etableret som supplement til det relativt begrænsede udbud af kampsport i Horsens. Insero Horsens har bevilget midler til træningsudstyr som klubben skal bruge til at komme godt fra start.

 

KFUM Spejdere i Bankager  
Ulveflokken i Bankager spejdergruppe har ca. 24 ulveunger, dvs. spejdere i alderen 7 – 10 år. Gruppen vil gerne have børnene med på lejrture, hvor de bl.a. overnatter i telt eller shelter. Insero Horsens har bevilget et mindre beløb til bidrag til indkøb af det nødvendige udstyr, så klubben kan låne det ud til børnene i forbindelse med med aktiviteter.

 

Creative Edge 2012

Insero Horsens har investeret i innovationskonferencen Creative Edge 2012, som er en videreudvikling af premieren i 2011 i Horsens, hvor 100 erhvervsfolk fra hele landet deltog. I år er temaet Design Thinking og flere lokale parter er med, herunder Insero Business Services.

 

Bevilling til Juelsminde Run 2012
Insero Horsens har bevilget et mindre beløb til motionsløbet Juelsminde Run som blev afholdt den 25. august.

 

Horsens Svømmeklub talentudviklingsprogram
Insero Horsens har investeret i et 2-årigt talentudviklingsprogram i Horsens Svømmeklub. Målet med projektet er at udvikle talenter i klubben og skabe internationale resultater.

 

Kløversti i Hornsyld

Koordinationsudvalget for Hornsyld og omegn vil opføre en kløversti mellem Hornsyld og Bråskov. Stien skal bruges som transport, til at løbe på, til gåture og til generel leg og rekreation. Stien inviterer til oplevelser ved at opsætte informationstavler undervejs samt QR tags, som Insero Horsens har bevilget penge til.

 

Horsens Teaterfestival

Horsens Kommune afholder igen i 2012 Teaterfestival for børn og unge. Arrangørerne har atter formået at forny konceptet, og Insero Horsens er derfor med som bidragsyder. I 2012 sættes fokus på de teateroplevelser, der foregår uden for selve teatersalen og teatermørket. Festivalen rykkes ind i både Fængslet og i det nye kulturhus, Kuben, gågaden og på Søndergade. Festivalen foregår 14.-16. september.

 

Eventløbet i Horsens

Insero Horsens har bevilget penge til Eventløbet 2012. Det er anden gang løbet afvikles. Motionsløbet tilbyder både børneløb, korte og lange ruter og var sidste år velbesøgt, og arrangørerne forventer endnu større opbakning i år.

 

Dyt Båt Robot

Udstilling om robotter på Danmarks Industrimuseum i Horsens. Robotudstillingen skal fortælle historien om de robotter, som er en uundværlig og integreret del af vores samfund, som gør vores liv lettere, og som rummer uanede muligheder i fremtiden.

 

European Venture Contest i Horsens

Insero Horsens har investeret i at den internationale konkurrence ’European Venture Contest Energy 2012 vil finde sted i Horsens den 22.-23. oktober. Det betyder, at iværksættere og virksomheder der søger venturekapital inden for energi og IT vil komme til området.

 

Klatrevæg til Kystens klatreklub

Kystens klatreklub er en nystartet forening i Hedensted Kommune, som er drevet af lokale ildsjæle. Klubbens formål er at tilbyde børn, unge og voksne forskellige former for klatring herunder vægklatring, træklatring og bouldering. Insero Horsens har bevilget klubben et tilskud til at opføre en permanent klatrevæg på Rårup skole.

 

Europadagen

I forbindelse med EU formandskabet inviterede Gedved Skole og Horsens Kommune byens 8. klasser til Europadagen d. 9. maj. Dagen foregik i Forum Horsens og bestod af foredrag, oplæg, besøg på Green Expo og en afsluttende konkurrence, der udfordrede elevernes viden om EU og bæredygtighed.

 

MBT Prison Break

Hedensted Cykelklub og Juelsminde MBT Klub er gået sammen om at skabe et unikt mountainbike løb i forbindelse med Giro D'Italia. Eventet blev gennemført d. 4. maj.

 

Grow

Interaktiv kunst - Dadadans installerer i samarbejde med Horsens Kommune værket GROW i kuben på Søndergade i Horsens. Kuben er en glasbygning med en scene som skal fungerer som et kulturelt og socialt samlingssted i Horsens.

 

Golfsimulator til populær golfefterskole

Golflinjen på Hellebjerg Idrætsefterskole skal bruge golfsimulatoren til at fastholde golftalenterne i vinterperioden hvor Juelsminde Golfklub har lukket.

 

Legeareal ved Snaptun havn

Snaptun Sejlklub vil etablere et moderne aktivitets- og legeareal, som skal give børn, voksne og turister mulighed for kreativ leg og motion.

 

Oplevelser og sanseindtryk til demente

Oplevelser for de demente ved Præsthøjgården som indeholder arealer med bl.a. vandkunst, voliere og akvarium.

 

Kulturmetroen

Tre koncerter i foråret 2012.

 

Træningsudstyr

Forbedring af træningsfaciliteterne for pigespillerne i Horsens FC.

 

TV Set & Sket

Den lokale TV station giver befolkningen i Horsens og Hedensted Kommuner mulighed for at se lokalt produceret tv med lokale mener.

 

"Der kom en soldat"

De Kreative Skoler i Hedensted Kommune vil skabe et stort multimedieshow med sang, musik, dans, billeder og drama hvor ca. 300 børn og unge fra lokalområdet bliver involveret.

 

Green Expo Horsens

Erhvervsmesse om bæredygtighed i forbindelse med EU topmøderne i Horsens.

 

Motionscykelløbet "Giro'en i Horsens"

Cycling Horsens arrangerer et motionscykelløb i forbindelse med at Giro d'Italia kommer til Horsens.

 

Forrundersøgelse af muligheder for et fælles transmissionsnet

Lokalområdets fjernvarmeselskaber laver en forundersøgelse og forbereder til et Smart Cities projekt i EU-regi.

 

Erhvervsudvikling i lokalområdet

Ph.d.-projekt der skal se på sammenhængen mellem virksomhedernes kompetencer og vækstmuligheder. Det sker i samarbejde med Aalborg Universitet og Insero Business Services.

 

Horsens Kite- og Windsurfing Klub

Udstyr til at sikre klubbens positive udvikling.

 

DM i Revy

Festival for amatørrevyer, hvor man mødes under hyggelige forhold, og opfører og kårer de bedste revynumre fra mange af landets amatørrevyer.

 

Følgebåd

Følgebåden skal bruges til træning og under kapsejladser i Horsens Sejlklub, og er med til at sikre, at alt foregår på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde.

 

Horsen Ny Teater

Medlemskab af HNT+ 2012

 

Horsens & Friends

Medlemskab 2012

 

AC Horsens

Medlemskab 2012

 

Horsens Kunstmuseums Erhvervsklub

Medlemskab 2012

 

Udstyr til Horsens Frikirke

Nyt AV-udstyr til at udvikle kirkens formidlingsmuligheder.

 

Talentudvikling i Horsens Golfklub

Horsens Golfklub arbejder med at udvikle talenter for at skabe et godt træningsmiljø, gode resultater og gøre klubben attraktiv.

 

Solcelleanlæg til spejdere

Solpaneler der kan oplade batterier og gøre spejdergruppen DDS Ørnebjerg uafhængig af eksisterende infrastruktur.

 

Udstyr til Hedensted Golfklub

Udstyr til juniortræningen i Hedensted Golfklub der skal fremme lege- og juniorgolfen i området.

 

Classic Cup

Foreningen Elektrisk Cirkus afholder et arrangement, hvor de kombinerer den lokale boksesport med klassisk musik.

 

Sommerproduktion 2012

Komediehuset, Horsens Ny Teater og Musikstedet tilbyder for tredje år en sommerferiecamp for unge talenter indenfor dans, drama og musik.

 

Panna bane på Dagnæs Stadion

Panna bane til Horsens nye fodboldklub, BUF, som tilbyder træning for børn mellem 5 og 19 år og børn med fysisk eller psykisk handicap.

 

Giro'en i Horsens

Motionscykelløb op til Giro d'Italia i Horsens

 

Projekt i Sundparkhallen

Idrætsweekend i Sundparkhallen.

 

DM i kaninhop

Horsens og Omegns kaninavlerforening fik spring til kanintræning.

 

Horsens Petanque Klub

Tilskud til klubtrøjer.

 

Spinning event

Bidrag til event for profilering af Horsens Badmintonklub.

 

Venture Cup

Konkurrence om innovative cleantech løsninger.

 

12@25 i Hedensted kommune

Festival med idræt og musik for unge i kommunen.

 

Undervisning af ældre i PC

IT-kurser for ældre på Hedensted Bibliotek.

 

 

2011


Holmboe Komponistprojekt

Et musikalsk samarbejdsprojekt mellem professionelle musikere og børneamatører i forbindelse med Holmboe Festival

 

2412 Run

Motionsløbet 2412 Run blev afholdt for 5. gang ved Bygholm Sø juleaftensdag.

 

Eventløbet Horsens

Sponsorat til Eventløbet.

 

Horsens Ny Teater

Medlemskab af HNT+ 2011.

 

Netværk for Krigsveteraner

Etablering af netværk og aktiviteter for krigsveteraner og deres familier, herunder en aften med Mobil Lab.

 

Mountainbikecykler

Cykler til juniorafdelingen i Hedensted Cycling til træning i Bjerre Skov.

 

Pop-up koncertsal

Kulturmetroen etablerede pop-up koncerter i byens tomme butikker under temaet: Fordybelse, indlevelse og oplevelse.

 

Undergrundsfestival

Minifestival, hvor lokale bands præsenterede deres musik.

 

Halvtag ved Spejderhus

Etablering af halvtag for at kunne rumme alle deltagere ved spejdermøder i Rårup.

 

Datastue på Hattingcentret

10 arbejdsstationer til IT-undervisningen af ældre på Hattingcentret.

 

Tiltag for golfjuniorer

Arrangementer og nye tiltag for juniormedlemmer i Hedensted Golfklub.

 

Creative Edge 2011

Stor innovationskonkurrence i Horsens, hvor 100 erhvervsfolk arbejde med innovation og kreativitet. Afholdt i samarbejde med Kultuhverv og Horsens Erhvervsråd.

 

Horsens Middelalderfestival

Investering i en at Horsens Kommunes store festivaler.

 

DASOM Landssangerstævne

Landsdækkende amatørkorstævne i Horsens.

 

Sommerproduktionen 2011

Komediehuset, Horsens Ny Teater og musikstedet gennemførte et tværæstetisk somemrferieprojekt for unge talenter inden for dans, drama og musik.

 

Red Barnet Oplevelsesklub

Red Barnet har grundlagt en oplevelsesklub for børn i trængende familier i Horsens og omegn. Investering til besøg på energimuseet.

 

Ny petanquebane

Bredballe idrætsforening skaber bedre faciliteter for både unge, seniorer, forældre og andre, der har interesse i foreningen.

 

Klubdragter til Sole IF

Klubdragter til klubbens medlemmer for at skabe lokal opbaknin til klubben.

 

Juelsminde Run '11

Årligt tilbagevendende lokalt motionsløb.

 

Art Bubble

Præsentation af Anders Ands bil ved tegneseriefestival på Danmarks Industrimuseum.

 

Smartboards

Smartboards til bibbelklubben i Adventkirken.

 

Fælles forbindelser på kryds og tværs

Investering i lys ved cykel- og gangstien mellem Ørum og Daugård.

 

Bålhytte ved Kastaniehøj

Naturgrunden i Hedensted by omrking Kastaniehøj er tilholdssted for flere af byens ungdomsorganisationer.

 

Musikforeningen Paraplyen

Investering i nyt udstyr til musikforeningen.

 

Horsens Kunstmuseums Erhvervsklub

Medlemskab af Erhvervsklub 2011

 

Træning af golftalenter

Specialtræning af juniortalenter i Horsens Golfklub.

 

Innovationscenter

Forprojekt i samarbejde med Realdania for at afklare mulighederne og udfordringer i forbindelse med eventuel etablering af et "oplevelses- og uddannelsescenter" ved Danmarks Industrimuseum.

 

Horsens Børneteaterfestival

35 teatre, der leverer omkring 80 forestillinger rundt om i Horsens. Herudover workshops, teaterværksted og et ungt anmelderkorps.

 

Horsens & Friends

Horsens & Friends sponsorat 2011

 

AC Horsens

VIP-sponsoraftale med AC Horsens for 2011

 

Aktivitetsplads i Glud

Lokalrådene i Snaptun, Hjarnø og Glud har i samarbejde etableret en moderne aktivitetsplads for alle aldersgrupper.

 

Horsens Orienteringsklub

Otte arrangementer i Horsens og omegn, hvor der er mulighed for at prøve orienteringsløb.

 

Hornsyld under åben himmel

Gode udendørs rammer for aktivitet, bevægelse og samvær for alle aldersgrupper i området omkring Skolen i Midten og Hornsyld Idrætscenter. Energi Horsens har bidraget med interaktive informationsstandere og GPS-poster.

 

Krimimesse 2011

Nye måder for aktiv involvering af brugerne, bl.a. en teknisk workshop om special effects til børn.

 

Klassisk Klaverfestival

Arrangement i forbindelse med nye medlemmer i Junior Chamber, som er en international ledertræningsorganisation for unge erhvervsledere mellem 18-40 år.

 

Story Spots

Lokale aktører etablere Story Spots ved udvalgte seværdigheder i lokalområdet. Her kan besøgende få information, billeder og oplevelser direkte på mobilen.

 

12@25 Festival

Ungdomsskolen i Hedensted afholdte en indendørs festival som en del af et større projekt om ungestrategi i Hedensted Kommune.

 

Digitalisering af lokalhistorisk årbog

Historisk Samfund for Sydøstjylland digitaliserer Vejle Amts Årbog fra 1908 til 2001, så den bliver tilgængelig på foreningens hjemmeside.

 

Digitale tankstationer på Krimimessen

På Krimimessen 2012 vil der blive eksperimenteret med en ny type litteraturformidling til de besøgende - nemlig "Digitale tankstationer", hvor man kan downloade podcastede kriminalromaner og forfatterpræsentationer til egne MP3-afspillere.

 

24-timers spinning event

For fjerde år i træk arrangerer Ørum Daugård Multicenter et 24 timers spinningevent.

 

Steensballegaard juniorcamp

T-shirts til juniorcamp i Steensballegaard Golf.

 

Eliterytter-udstyr

Udstyr til eliteryttere i Horsens Cycling med speciale i enkelstart.

 

Udstyr til svømmere

Swim Horsens har opgraderet klublokalerne med smartboard, projektor mm. til den teoretiske svømmeundervisning og træningsnalyser.

 

Iværksætteri blandt studerende

Horsens Kommune har iværksat et projekt omrking udenlandsk arbejdskraft. Investeringen gik til et delprojekt, der vedrører iværksætteri blandt udenlandske studerende.

 

Sceneudstyr til Folkscenen

Til de gratis koncerter i Apoterkergården i Horsens.

 

Nytårsfest i VBI Park

Årlig begivenhed, der styrker fællesskabet og samarbejdsmulighederne i udviklingsparken.

 

Green Expo Horsens

Investering i stort lokal initiativ i forbindelse med EU-topmøderne i Horsens under Danmarks formandsskab. Initiativet indebærer bl.a. en stor messe omkringbæredygtige teknologier - for både eksperter, politikere og borgere.

 

Livstils Expo

Livstils Expo for alle i Sønderbro-området.

 

2010

 

Klassisk koncerter

Afholdelse af en klassisk violin- og klaverkoncert på Horsens Ny Teater.

 

Holmboe Festival

Årligt tilbagevendende klassisk musikfestival i Horsens.

 

2412 Run

Motionsløb omkring Bygholm Sø i Horsens d.24. december.

 

Lys på Stadion

Etablering af energirigtigt lysanlæg på As Stadion.

 

24-timers spinning event

For tredje år i træk arrangerer Ørum Daugård Multicenter et 24 timers spinningevent.

 

Luftgeværer til skytteforening

Indkøb af to luftgeværer til Glud Skytteforening.

 

Multibane i Daugård

Multibanen vil indeholde 40 x 20 meter fodboldbane/håndboldbane med kunstgræsbelægning.

 

Horsens Ny Teater

Medlemskab af HNT+ 2010

 

Kulturfestival

Kulturfestival arrangeret af suderende på en ny eventuddannelse på Business College Horsens.

 

Rejsedragter til pigegarde

Tilskud til rejsedragter til Juelsminde Pigegarde.

 

Rundt om Lunden

Sponsering af motionistklassen fra Cycling Horsens i Rundt om Lunden-cykelløbet.

 

Airtrack

Indkøb af måtter til airtrack i Hdensted Gymnastikforening.

 

Projekt Klubhus

Tilholdssted ifm. Stenderup SK.

 

Kulturmetroen

Startskud til foreningen, der vil skabe rammer for professionelle kunstnere. målet er at producerer kulturelle oplevelser.

 

Kulturmetroen

Bevilling til musik-, kunst- og danseforestillingen Menneskemuren - i live produceret af Kulturmetroen.

 

Girlsplayfootball

FC Horsens' projektet Girlsplayfootball formidlet via TV.

 

Tri10 og Juelsminde Run

Afholdelse af DM i Triathlon samt Juelsminde Run 2010

 

AC Horsens

VIP sponsor-aftale med AC Horsens for 2010

 

Frivillige i Hedensted

Hdensted Kommune har startet projektet, der skal gøre det lettere at være frivillig foreningsleder i Hedensted Kommune.

 

Multimedieforestilling

De Kreative Skoler opførte forestillingen "De tre norner" i samarbejde med skolernes 5. klasser og børnekor i Hedensted Kommune.

 

DM for veteraner

Sponsering af Hedensted Cykelklub i DM for veteraner.

 

Sommerproduktionen 2010

45 unge fra hele Danmark udviklede på en uge deres eget multikulturelle show med udgangspunkt i Charles Dickens Oliver Twist univers.

 

Udstyr til tennisklub

Udskiftning af net og pvc linjer i Snaptun Tennisklub.

 

DM i Orienteringsløb

Sponsorering af Horsens Orienteringsklub i DM i Orienteringsløb.

 

Horsens Børneteaterfestival

Tre-dages børneteaterfestival i Horsens. 25 års jubilæum for festivalen.

 

Horsens Middelalderfestival

Afholdelse af den 16. Europæiske Middelalderfestival i Horsens.

 

Aktivitetsplads i Ørum

Anlæggelse af aktivitetsplads ifm. sportsplads.

 

Team Horsens

Team Horsens sponsorat for 2010.

 

Horsens Kunstmuseum

Medlemskab af Horsens Kunstmuseum Erhvervsklub 2010

 

Horsens & Friends

Horsens & Friends sponsorat for 2010

 

Kunstudstilling

Udstilling på Horsens Kunstmuseum omkring klima og vand med fokus på skoleklassers besøg.

 

Break Point Horsens

Medlemskab af erhvervsnetværk 2010.

 

Legeplads i Bjerre

Tilskud til etablering af legeplads i Bjerre.

 

Basketballkurve

Basketballkurve til Hedensted Globetrotters på hjemmebanen i Hedensted Centeret.

 

BreakPoint Horsens

Leje af flygel ifm. MasterClass i VBI Park.

 

Spinning Event

Sponsering af ryttere fra Hedensted Badmintonklub til spinning event.

 

Cykelløbet Horsens-Paris

Sponsering af rytter til Vestjysk Bank cykelløbet Horsens-Paris.

 

Udstilling

En måneds forlængelse af udstillingen "Vandet" på Horsens Kunstmuseum.

 

Krimimesse 2010

Workshop aktiviteter på Krimimesse 2010

 


2009

 

Kultuhverv
Kunstnere og virksomheder samarbejder om udvikling.

 

Klimafestival 2009
Lokal klimafestival med arrangementer for børn og voksne om klima.

 

Kirkekoncert
Opførelse af Mendelssohns stykker i Horsens Klosterkirke

 

Krimimesse 2009
Udenlandske forfatteres til den årlige krimmemesse i Horsens.

 

Juniorlejr
Erindringsgave fra juniorlejren i Juelsminde Golfklub.

 

Talentudvikling
Talentudvikling og aktiviteter for udvikling af trænere i Horsens Håndboldklub, samt sponsering af træningsdragter til klubben.

 

Musikinstrumenter
To nye instrumenter til Juelsminde Pigegarde.

 

Klimadag
Klima-aktivitetsdag ved Rådhuset i Horsens.

 

Træningsudstyr og instruktøruddannelse
Kursus for svømmeinstruktører og nyt træningsudstyr til Horsens Svømmeklub.

 

Sund Idræt i byen
Tre gratis orienteringsløb i Horsens grønne områder arrangeret af Horsens Orienteringsklub.

 

DM i Triathlon og Juelsminde Run
Afholdelse af DM i Triathlon samt Juelsminde Run 2009.

 

Koncertmøbler
Koncertmøbler til de gratis koncerter der bliver afholdt i Apoterkergården i Horsens.

 

Elektrorum
Mulighed for at udvikle musik på nettet i samarbejde med Horsens Bibliotek.

 

FDF Tyrsted/Uth
Bålhytte FDF

 

Hospitalsklovne
Hospitalsklovne til demensafdelingen på Ceres Center.

 

Palsgaard Sommerspil
Lyd- og lysvogn til sommerspillet.

 

Klimaudstilling
Klimaudstillinger på Elmuseet, Økolariet og Danmarks Industrimuseum, samt transport til museerne for skoler.

 

Træningsmåtter
Nye træningsmåtter til Horsens Taekwondo Klub.

 

Musikanlæg
Mobilt musikanlæg til Linedanceforeningen Fjorddanserne.

 

Multibane
Ny multibane ved skolen i Engum til boldspil og gymnastik.

 

Klatrevæg
Ny klatrevæg til Østjysk Klatreklub.

 

Træningsudstyr
Nye kampmåtter og træningsudstyr til Horsens Shotokan Karate.

 

Hjemmeside
Ny hjemmeside til Håndboldklubben Østjylland.

 

Lederakademi
Et løft i niveauet på Lederakademiet for Hedensted Folkeoplysningsudvalg.

 

2412 Run
Motionsløb omkring Bygholm Sø i Horsens.

 

Venskabsturnering
140 spillere dystede i venskabsturneringen i Hedensted Bridgeklub, samt sponsering af nyt udstyr til styring af resultater i klubben.

 

Skærven for alle
Nye stier og legeplads i området nord for Løsning.

 

Klaverfestival
Festival og konkurrence for børn og unge i samarbejde med Horsens Musikskole.

 

Arrangement med klassisk musik
Arrangement for unge med interesse for klassisk musik.

 

Holmboe Festival
Klassisk musik festival i Horsens.

 

Lysanlæg
Muligheder for mere træning vha. lysanlæg i Skjold.

 

Testudstyr
testudstyr til elever på Sportscollege Horsens og Eliteklasserne på Langmarkskolen.

 

Juniorklub
Ny undervisning for medlemmerne i Stensballegaard Golfklub fra 5-18 år.

 

MBT bane
Ny mountainbike bane i Bjerre skov.

 

24-timers spinning event
Spinning event med klimaet i fokus i Ørum-Daugård Multicenter.

 

Horsens & Friends
Horsens & Friends sponsorat for 2009.

 

Horsens Kunstmuseum
Medlemskab af Erhvervsklubben Horsens Kunstmuseum for 2009.

 

Team Horsens
Sponsorat 2009.

 

BreakPoint
Medlemskab af erhvervsnetværk 2009.

 

Tour de Paris
Kaj Møllers cykeltur til Paris.

 

Idédysten
Stor lokal konkurrence omkring idégenerering.

 

Digital kunst
Digital udsmykning af VBI Park.

2008

 

HFS/AC Horsens Ungdom
Ungdomsfodbold

 

Kammeroperaen
Kammeroperaen og wrestling

 

Østjysk Klatreklub
Bouldergrotte

 

Horsens Kommune
Holmboe Festival

 

Team Horsens
Team Horsens sponsorat

 

Atletica Tri Horsens
2412Run

 

Hedensted Kommune
Frivillige i Hedensted

 

Håndbolddommerklubben Østjylland
Håndbolddommerklub website

 

Juelsminde Sejlklub

 

Roafdelingen
4-åres indrigger

 

Internt projekt
The White Concert

 

Horsens SIK
SIK pigedragter

 

Horsens Orienteringsklub
Sund idræt i byen

 

Horsens Shotokan Karate
Træningsudstyr

 

Horsens Sejlklub
Optimistjoller

 

Folk Scenen
Folk Scenen

 

Horsens Bibliotek
Krimimesse 2009

 

Nøglehullet
Nøglehullet

 

Horsens Kommune
Horsens Middelalderfestival

 

Ølsted Gymnastikforening
Airtrack

 

Hedensted Kommune
DM i Triathlon 2008

 

Glud Museum
Flytning af transformertårn