Brainreader

BRAINREADER - Banebrydende analyse af hjernen

Om Brainreader
Brainreader har udviklet et teknologisk værktøj, der kan registrere anormaliteter i hjernen på et tidligt stadie. Brainreaders avancerede billedanalysesystem læser et MR scanningsbillede af patientens hjerne, og faktorer som volumen, form og struktur måles og sammenlignes hurtigt og nøjagtigt med en database, der indeholder informationer på hundredvis af hjerner. Med resultatet af denne sammenligning kan læger hurtigt og præcist diagnosticere hjernesygdomme som f.eks. Alzheimers.

 

Udfordringen
Forud for Insero Horsens investering havde Brainreader færdigudviklet deres produkt og søgte kapital for at få det på markedet. En forudsætning for produktets brug er en scanning af hjernen, men i Danmark investeres der ikke så meget i MR scannere som i f.eks. USA, men her kræves der CE og FDA godkendelse. Disse godkendelser havde Brainreader ikke på daværende tidspunkt, og desuden resulterede softwareopsætningen i, at systemet kørte lidt langsomt.

 

Det siger investeringschefen:
Brainreader har et kompetent og passioneret team samt et skalérbart produkt, der er baseret på et stærkt patent. Vores investering er derfor brugt til at optimere produktet og sikre de nødvendige godkendelser. I dag er softwaren sat op, så ventetiden på resultatet forkortes, og Brainreader har fået både CE og FDA godkendelse samt klinisk validering, således at virksomheden er gearet til det Amerikanske marked, hvor man allerede har en række kunder. I dag er Brainreader vokset fra to til syv ansatte, og vores rådgivning fokuserer nu på salgsprocesser, kundemøder og distributionsaftaler.

 

Gå til Brainreaders website

Insero har været nysgerrige hele vejen igennem og involverer sig i de udfordringer, vi står overfor. De har blandt andet været med os på kundebesøg for at få et indblik i forretningen og hjulpet os i ansættelsen af nye medarbejdere. De er ikke bange for at tage fat!

Jamila Ahdidan, founder og CSO, Brainreader.

FAKTA OM BRAINREADER

  • Brainreader ApS blev etableret i 2011.
  • Insero Horsens investerede første gang i Brainreader i 2014.
  • Syddansk Teknologisk Innovation er medinvestor.
  • Virksomheden har kontor i Horsens.

Tag fat i os!

Vi vil gerne fortælle dig mere om dine muligheder hos Insero Horsens. Så tag fat i os på +45 7026 3748, send en mail til kontakt@insero.com eller skriv til os i nedenstående kontaktformular.