Dansk Produktions Univers

Dansk Produktions Univers

Gennem det seneste årti har Danmark oplevet et stort fald i den indenlandske produktion, og vi har mistet et stort antal produktionsarbejdspladser. Hvor nogle har valgt at outsource, er andre bukket under for den globale konkurrence. Den danske produktionsindustri skal indrette og organisere sig anderledes end tidligere for at skabe optimal konkurrencekraft. Samspillet mellem design og prodiktion skal styrkes, og afsættet skal tages i innovation.

 

Produktionscenter skal give nye muligheder

Centralt beliggende ved Hedensted i Midtjylland, danner en fabriksbygning på 15.000 m2 rammen om et produktionscenter for iværksættere og produktionsvirksomheder. Dansk Produktions Univers tilbyder virksomheder fra hele Danmark nye muligheder for at styrke deres udvikling og konkurrencekraft. Her møder teoretisk forskning den praktiske produktion – både i forhold til etablerede virksomheder og iværksættere.

 

Teori møder praksis

Omdrejningspunktet for husets aktiviteter er, at lade den teoretiske forskning møde den praktiske produktion – både i forhold til etablerede virksomheder og i forhold til iværksættere og opfindere.

 

Besøg produktionscenterets hjemmeside

FAKTA OM Dansk Produktions Univers

  • Dansk Produktions Univers blev lanceret i 2012.
  • Ejerskabet består af RealDania, Hedensted Kommune og Insero Horsens.
  • Centeret er placeret i Hedensted, Midtjylland.

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i yderligere information omkring Dansk Produktions Univers eller ønsker du at komme i kontakt med os? Ring +45 7026 3748, send en mail til kontakt@insero.com eller brug formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.