European Venture Contest

European Venture Contest

Skal lokalområdet mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde udvikle sig til et hotspot for nye teknologier og kompetencer inden for energi og IT, er det afgørende at vi tiltrækker global viden og kapital.

 

Internationale investorer og iværksættere samles

Insero har siden 2012 været værter for den internationale energikonkurrence ”European Venture Contest Energy”, som hvert år har samlet over 100 investorer, iværksættere og fageksperter fra hele verden i Vitus Bering Innovation Park.

 

Konkurrencen tilbyder virksomheder og iværksættere en enestående mulighed for at møde industrieksperter og investorer på tomandshånd; folk der til dagligt arbejder med at revolutionere energibranchen. Den viden, der deles i dette forum skaber nye muligheder for danske virksomheder og iværksættere.

 

Udover Insero arrangeres den internationale konkurrence i samarbejde med den europæiske netværksorganisation Europe Unlimited samt Aarhus og Horsens Kommune, Invest in Denmark og Dansk Industri.

Vi er glade for, at konkurrencen igen i år blev afholdt i Vitus Bering Innovation Park. Det er et rigtig godt miljø til at afvikle events som disse, da iværksættere og virksomheder inden for energiområdet er samlet i bygningen

William Stevens, stifter og direktør af Europe Unlimited