Investering i bredden

Investeringer i bredden

Et attraktivt lokalområde er et vigtigt udgangspunkt for at skabe bæredygtig vækst og udvikling. Skal virksomheder og iværksættere flytte deres aktiviteter til området, er det afgørende at niveauet på lokale aktiviteter løftes og kvaliteten forbedres. Både på eliteniveau men også for bredden.

 

Små og store projekter

Insero Horsens investerer i både små og store projekter inden for sport og kultur – lige fra talentudvikling, koncerter og udstillinger til sportstøj, udstyr og materialer. Fælles for alle vore investeringer er, at de er med til at gøre vores område mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde attraktivt.

 

Vi investerer i over 50 projekter årligt
For eksempel har Horsens Sejlklub fået bevilget en følgebåd for at sikre det nødvendige sikkerhedsniveau under træning og kapsejladser. Ligeledes har Insero Horsens bevilget midler til Horsens Kite og Windsurfing Klub, så klubben kan få nyt udstyr. I gennemsnit bevilger Insero Horsens midler til over 50 lokale projekter inden for uddannelse, sport og kultur hvert år.

 

Insero Horsens bevillinger inden for sport gør det mere attraktivt for områdets unge at prøve kræfter med nichesportsgrene og er samtidig med til at gøre de lokale sportsklubber i stand til at tilbyde gode træningsforhold til deres medlemmer.

Berit Lehmann Kristiansen

Berit Lehmann Kristiansen

Direktionsassistent

Insero Horsens

 

blk@insero.com

+45 41 32 98 32

Download Vcard

Vil du vide mere?

Har du brug for information omkring, hvordan du søger kapital hos os, eller sparring om, hvorvidt dit projekt ligger inden for vores fokusområde? Så ring til os på 70 26 37 48, send en mail på kontakt@insero.com eller brug kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.