LEGO Education

LEGO EDUCATION - LÆR MED LEGO

Fagområderne inden for de naturvidenskabelige og tekniske fag spiller en stor rolle for fremtidens vækst og samfundsudvikling. Det er derfor vigtigt at skabe øget interesse for fagene blandt eleverne på skoler og uddannelsesinstitutioner.

 

Insero Horsens tager udfordringen op
Insero Horsens tilbyder LEGO Education til skolerne i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Med LEGO Education får eleverne opgaver, som de kan eksperimentere med og finde løsninger på. Børnene kender LEGO-klodserne og forbinder dem med sjov og bliver derfor nemmere motiveret. På denne måde kan interessen og undervisningen styrkes i de naturvidenskabelige og tekniske fag i lokalområdet.

 

Udover udstyret arrangerer Insero kurser for underviserne i samarbejde med Mikro Værkstedet A/S og Robert Rasmussen, så de er klædt på til at lære fra sig.

 

FIRST LEGO League
Flere af skolerne i lokalområdet deltager i FIRST LEGO League, der er er en global teknologiturnering for børn og unge i alderen 10-16 år. Med udstyret fra LEGO Education er skolerne i stand til at forberede sig og deltage i turneringen.

 

Skolernes adgang til det rette udstyr har medvirket til, at Horsens i tre år i træk har været den største turneringsby for frivillige hold i Skandinavien, med op til 1500 deltagende børn og voksne fordelt på 52 hold. I de tre år er FIRST LEGO League turneringen blevet afholdt på VIA University College i Horsens med Insero som hovedsponser.

FAKTA OM PROJEKTET

  • Formål:
    • Styrke interessen for natur- og teknikfag i lokalområdet (link til ”Vores lokalområde”) gennem eksperimenterende undervisning.
    • Gøre skolerne I stand til at deltage i First LEGO League.
  • I 2009 investerede Insero Horsens for første gang i LEGO Education til lokale skoler.
  • I dag har over 35 skoler modtaget LEGO Education fra Insero Horsens.

Vil du vide mere?

Har du brug for information omkring, hvordan du søger kapital hos os, eller sparring om, hvorvidt dit projekt ligger inden for vores fokusområde? Så ring til os på 70 26 37 48, send en mail på kontakt@insero.com eller brug kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.