Lokalt taekwondo talent på OL-jagt

Lokalt taekwondo talent på OL-jagt

Et aktivt sportsmiljø med inspirerende sportsoplevelser bidrager til udviklingen af lokalområdet, ved at gøre det mere attraktivt.

 

Udover at bakke op om lokale sportsaktiviteter, har Insero Horsens investeret i særligt udvalgte sportstalenter, med et unikt talent og en stærk vilje til at udvikle sig. Her skal et talentsponsorat hjælpe talenterne med at indfri deres potentiale og de lokale klubber med at fastholde dem i lokalområdet.

 

Taekwondo talent

Juniortalentet Jasmin Andersen fra Horsens Taekwondo Klub, som har vundet DM flere gange, har modtaget et talentsponsorat fra Insero Horsens. Hendes erklærede mål er at kvalificere sig til de Olympiske Lege i enten 2016 eller 2020.

 

Opbakning til nichesport

Det unge talents vilje og gåpåmod har allerede vist sig at være en drivkraft og inspirationskilde for andre atleter, som også er en del af sportscenen i lokalområdet.

 

Jasmin Andersen viser vejen og er samtidig med til at profilere nichesporten taekwondo, som normalt ikke er i offentlighedens søgelys. Det vil Insero Horsens gerne støtte op omkring, og samtidig vil vi hjælpe hende med at opnå sin erklærede målsætning.

 

I 2015 var Jasmin Andersen en af modtagerne af Horsens Idrætspris, som overrækkes til atleter der har vundet medaljer på den internationale scene. Jasmin modtog prisen for hendes guldmedalje til US Open i 2015 og for talrige andre medaljer til internationale stævner.

Vi vil gerne anerkende vores lokale talenter, som har evnerne til at markere sig på internationalt plan og dermed sætte lokalområdet på landkortet. Samtidig går de foran og viser vejen for andre, som også har høje ambitioner

forklarer Berit Lehmann Kristiansen, ansvarlig for sport og kultur i Insero Horsens.

Fakta om projektet

  • Insero Horsens investerede i Jasmin Andersen i slutningen af 2014.
  • Formålet med vores investeringer inden for sport er, at skabe et aktivt sportsmiljø med inspirerende sportsoplevelser, som bidrager til udviklingen ved at gøre lokalområdet mere attraktivt.