OpenTeleHealth

OpenTeleHealth - Fjernmonitorering af patienter

Om OpenTeleHealth

OpenTeleHealth har udviklet en generisk IT-platform til fjernmonitorering og -diagnostik af bl.a. patienter med kroniske sygdomme. Med løsningen undgår patienter jævnlige besøg til lægen eller hospitalet - i stedet kan de blive hjemme med visheden om, at deres helbredstilstand overvåges, og at der kan gribes ind fra hospitalets side, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Udfordringen

Tidligere var udfordringen for OpenTeleHealth at få kapital til at færdigudvikle produktet, men med investeringen fra Insero Horsens er fokus nu på at øge antallet af patienter, der bruger systemet. Investeringen skal således bruges til at finde et nyt gear i virksomheden og gå i markedet med en mere specialiseret løsning end tidligere - og samtidig blive endnu bedre til at kvalificere og konvertere leads. 

 

Det siger investeringschefen:

OpenTeleHealth opererer i en megatrend omkring digitalisering af healthcare, og de har udviklet en skalerbar software platform, som er valgt til at være platformen for telemedicin i de danske regioner. Samtidig har teamet mange års erfaring i branchen, og de er både teknisk og kommercielt stærke. I Insero har vi været en aktiv sparringspartner for den administrerende og tekniske direktør gennem hele investeringsforløbet omkring bl.a. salgsstrategi, go-to-market plan og markedsføring, og det har betydet, at tingene er blevet grebet an i den rigtige rækkefølge, så forretningen i dag er klar til at skalere.

 

Gå til OpenTeleHealths website

 

 

 

Som startup er det en stor hjælp, at man kan stå på skuldrene af en investor, som har erfaring med startups og en dyb viden om branchen. Det har hjulpet os til at træffe kvalificerede valg og prioritere vores satsninger klogt. For mig er Insero en støtte i stormen og en uvurderlig sparringspartner.

Henrik L. Ibsen, CEO i OpenTeleHealth.

Fakta om OpenTeleHealth

  • OpenTeleHealth blev etableret i 2015.
  • Insero Horsens investerede i OpenTeleHealth i 2015 sammen med Seed Capital og Welfare Tech Invest.
  • Virksomheden har kontor i Green Tech Center i Vejle.