RushFiles

RUSHFILES - Høj datasikkerhed med egenkontrol

Om Rushfiles
RushFiles har udviklet et cloud-baseret fildelingssystem med høj fleksibilitet og datasikkerhed. Med systemet kan virksomheder nemt dele filer på tværs af enheder og samtidig bevare kontrollen over, hvor deres data er lagret. I modsætning til andre fildelingsløsninger har den enkelte medarbejder mulighed for at styre, hvem i virksomheden der skal have adgang til hvad, og hvilke enheder der skal indgå i fildelingssystemet.

 

Udfordringen
Rushfiles havde udviklet et stærkt produkt, og de første kunder var kommet ombord. Men virksomheden havde svært ved at skalere både det direkte salg og salget via partnere, hvilket var en forudsætning for at vækste internationalt. Vi har derfor været meget aktive med sparring og rådgivning til direktionen omkring go-to-market og især salgsstrategi og partnersalg. Samtidig har vi hjulpet med at sætte den rigtige bestyrelse, som kunne hjælpe med at udvikle selskabet, og via vores netværk har vi tiltrukket yderligere kapital fra nye investorer.

 

Det siger investeringschefen:
Med Rushfiles investerede vi i et team, som var erfarent og tidligere havde lavet en succesfuld exit. Rushfiles havde udviklet et skalérbart produkt med internationalt sigte, som potentielt kunne disrupte måden, vi deler data på, og som samtidig talte ind i megatrenden datasikkerhed. Produktet matcher Inseros viden og markedskendskab inden for IT, og i kraft af syndikeringen med de andre investorer fik virksomheden endnu flere netværk at trække på. I dag har Rushfiles 18 ansatte og mere end 125.000 brugere samt 107 salgspartnere verden over, og det markedsleden hostingselskab One.com har valgt at bruge Rushfiles' løsning

 

Gå til Rushfiles website

I det daglige har vi fået et aktivt bestyrelsesmedlem, som rådgiver og byder ind med branchekendskab, viden og erfaring, hvilket er til stor fordel for virksomheden. Vi får relevante indspark og hjælp til at løse konkrete udfordringer, såsom at finde nye investorer, udvide bestyrelsen samt evaluere og vælge bankforbindelser.

Jan Hjortshøj, CEO i Rushfiles

FAKTA OM RUSHFILES

  • RushFiles ApS blev etableret i 2012.
  • Insero Horsens investerede første gang i RushFiles i 2014 sammen med Vækstfonden og North-East Venture.
  • Virksomheden er placeret i Vitus Bering Innovation Park i Horsens.

Tag fat i os!

Vi vil gerne fortælle dig mere om dine muligheder hos Insero Horsens. Så tag fat i os på +45 7026 3748, send en mail til kontakt@insero.com eller skriv til os i nedenstående kontaktformular.