Vækstkapital til TAGARNO

TAGARNO - AVANCEREDE DIGITALE FORSTØRRELSESSYSTEMER

Om TAGARNO

Med intelligent forstørrelsesteknologi har TAGARNO igennem de sidste 40 år specialiseret sig inden for synshjælpemidler til svagtseende, samt i digitale forstørrelsessystemer til bl.a. inspektion i elektronikbranchen og kvalitetskontrol i landbrugsindustrien. 

 

Udfordringen 

TAGARNO er en moderne virksomhed, som har haft lidt udfordringer med at få skærpet produktporteføljen og gøre værditilbuddet endnu stærkere. Vores fokus har derfor været på produktudvikling og på at definere relevante og interessante markeder med henblik på at skalere virksomheden internationalt.

 

Det siger investeringschefen:

Vi er stolte af, at TAGARNO er vores første vækstkapital-investering. Både fordi selskabet er anerkendt for at levere produkter af høj kvalitet til kunder i hele verden, og fordi alle medarbejdere er meget kompetente på hver deres område. Samtidig tror vi, at selskabet har et stort uforløst vækstpotentiale, hvis der kommer et øget fokus på at levere intelligente løsninger til kvalitetskontrol og inspektion.

 

 

 

 

 

 

Der er ingen tvivl om, at Insero med sin investering i TAGARNO har reddet arbejdspladser i Horsens. Desuden har Insero med sin langsigtede investeringsprofil lagt grunden for en videreudvikling af virksomheden og derved skabt grundlaget for nye fremtidige, lokale arbejdspladser.

Ole Lysgård Madsen, Direktør for TAGARNO

Fakta om TAGARNO:

  • TAGARNO opererer på markeder i USA, Europa og Asien.
  • Virksomheden har kontor i Horsens og har 22 medarbejdere.
  • Insero Horsens investerede i TAGARNO i 2015.