Uddannelse

UDDANNELSE

Vi investerer hvert år i flere uddannelsesprojekter som kan være med til at forbedre undervisningen og øge interessen for de naturvidenskabelige fag.

 

Få et indblik i tre af de nyeste projekter herunder, eller se en samlet oversigt over alle de projekter, som vi har investeret i.

 

Søger du midler til et uddannelsesprojekt, så er du velkommen til at kontakte os.

Projekter frem til i dag 

Siden foreningen blev etableret i 2008 har vi investeret i flere end 100 projekter inden for uddannelse. Projekter som alle har været med til at øge elever og studerendes interesse for naturvidenskab i lokalområdet.

Se oversigt over alle projekter

Lærerkonferencen "Ud af Boksen"

Det kræver en proaktiv indsats at styrke interessen for de naturvidenskabelige fag. Derfor samler vi hvert år områdets lærere til en konference, hvor fokus er på nye teknologier og læringsmetoder

Læs mere om Ud af Boksen

Mobil Lab

Tre mobile laboratorier supplerer undervisningen på alle klassetrin i lokalområdet og flytter læringen ud af klasselokalet.

Læs mere om initiativet

Eksperimentariet på Hældagerskolen

Innovation og kreativitet er for alvor kommet på dagsordenen på Hældagerskolen, hvor et nye eksperimentarium danner rammen for naturfagsundervisningen.

Læs hvad vores bidrag har betydet

Lær med LEGO

LEGO Education er et godt redskab til at styrke elevers interesse for de naturvidenskabelig fag. Derfor har vi siden 2009 investeret i udstyr til over 35 lokale skoler.

Læs mere om indsatsen

Innovativ mikroskop til læring

Virksomheden TAGARNO har udviklet et forstørrelsessystem som kan fremvise forstørrelser på en storskærm. Med hjælp fra Insero Horsens har det skabt nye måder at undervise i naturfagene.

Læs mere om teknologien

HTX = Muligheder

Learnmark Horsens har bygget et nyt HTX-faghus, som skal øge interessen for science og naturvidenskab.

Læs om vores bidrag