Uddannelse

UDDANNELSE

Vi investerer hvert år i flere uddannelsesprojekter som kan være med til at forbedre undervisningen og øge interessen for de naturvidenskabelige fag.

 

Få et indblik i nogle af projekterne herunder, eller se en samlet oversigt over alle de projekter, som vi har investeret i.

 

Søger du midler til et uddannelsesprojekt, så er du velkommen til at kontakte os.

Projekter frem til i dag 

Siden foreningen blev etableret i 2008 har vi investeret i flere end 100 projekter inden for uddannelse. Projekter som alle har været med til at øge elever og studerendes interesse for naturvidenskab i lokalområdet.

Lærerkonferencen "Ud af Boksen"

Det kræver en proaktiv indsats at styrke interessen for de naturvidenskabelige fag. Derfor samler vi hvert år områdets lærere til en konference, hvor fokus er på nye teknologier og læringsmetoder.

Eksperimentariet på Hældagerskolen

Innovation og kreativitet er for alvor kommet på dagsordenen på Hældagerskolen, hvor et nye eksperimentarium danner rammen for naturfagsundervisningen.

INNOVATIV MIKROSKOP TIL LÆRING

Virksomheden TAGARNO har udviklet et forstørrelsessystem som kan fremvise forstørrelser på en storskærm. Med hjælp fra Insero Horsens har det skabt nye måder at undervise i naturfagene.

Lær med LEGO

LEGO Education er et godt redskab til at styrke elevers interesse for de naturvidenskabelig fag. Derfor har vi siden 2009 investeret i udstyr til over 35 lokale skoler.

HTX = MULIGHEDER

Learnmark Horsens har bygget et nyt HTX-faghus, som skal øge interessen for science og naturvidenskab.

Engineering Lab

Engineering Lab er et landsdækkende koncept, der udvikler, tester og gennemfører læringsforløb i grundskolen. Med fokus på at udvikle elevernes evner til at løse praktiske problemer, understøtter Engineering Lab anvendelsen af nye teknologier i undervisningen.

FabLab til Kirkebakkeskolen

Med hjælp fra Insero Horsens etablerede Kirkebakkeskolen i 2015 deres helt eget Fablab - et innovationsrum, som giver elever og lærere mulighed for at lære om teknologi, innovation og naturvidenskab på tværs af fag.

Uddeling af rejselegater

Hvert år uddeler vi sammen med Hede Nielsens Fond rejselegater til lokalområdets største naturvidenskabelige talenter. De seneste år har legatrejsen været en inspirationstur til universitetsbyen Boston.

Science Camps

Hvert år står Insero Horsens bag en række Science Camps, hvor unge mellem 10-18 år dyrker deres interesse for naturvidenskab og teknologi gennem en række spændende workshops og eksperimenter.