Venture

oversigt over vores investeringer

Vi investerer i virksomheder og iværksættere, der befinder sig i markedet for energi og IT. Vi investerer løbende i nye selskaber, og når tidspunktet er det rette, så sælger vi dem igen. På denne side kan du se de virksomheder vi har i porteføljen lige nu. 

 

Har du en god forretningside inden for energi og IT, så vil vi gerne høre fra dig. Vi er hele tiden på udkig efter nye virksomheder og ideer, vi kan investere i.

BRAINREADER

Brainreader har udviklet et teknologisk værktøj, der kan registrere anormaliteter i hjernen på et tidligt stadie.

Læs mere

EMAZYS TECHNOLOGIES

EmaZys Technologies har udviklet et banebrydende instrument, som hurtigt og effektivt lokaliserer fejl i selv større solcelleanlæg.

Læs mere

RUSHFILES

RushFiles har udviklet et cloud-baseret fildelingssystem med høj fleksibilitet og datasikkerhed.

Læs mere

TRUSTED

Trusted tilbyder trackingløsninger, der kan hjælpe virksomheder med logistikoptimering og lokalisering af varer og materialer.

Læs mere

OpenTeleHealth

OpenTeleHealth har udviklet en generisk IT-platform til fjernmonitorering og -diagnostik af bl.a. patienter med kroniske sygdomme.

Læs mere

Søren Munk

Søren Munk

Chief Investment Manager, venture og vækstkapital

Insero Horsens

 

smu@insero.com

+45 41 32 98 36

Download Vcard

 
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/macro_infographic.cshtml) Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/macro_infographic.cshtml) Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/macro_infographic.cshtml)