Ny CEO

CEO, INSERO HORSENS

Foreningen Insero Horsens søger en dynamisk og ambitiøs CEO, som motiveres af forretningsudvikling inden for IT og energi. Inseros overordnede formål er regional udvikling.  

 

Vil du sætte kursen for en fondsejet forening og sikre god forvaltning og afkast gennem stærk forretningsledelse? Er du en synlig leder, som motiveres af kontakten med mange interessenter? Er du visionær, holistisk og kan lede og udvikle forretninger med forskellige forretningsmodeller?  Og har du lyst til at udvikle en regionalt forankret forening i krydsfeltet mellem grøn omstilling, digitalisering, kompetenceudvikling og læring? Hvis ja, er du måske Insero Horsens nye CEO.

 

Ansvarsområder

Som CEO vil du sammen med bestyrelsen få det overordnede ansvar for vision og strategi i foreningen og dens underliggende driftsselskaber. Du tegner billedet af Insero udadtil såvel som indadtil og det forventes, at du spiller en væsentlig rolle i driftsselskabernes strategieksekvering.

 

Foreningen som kapitalforvalter agerer som en ”evergreen”, og der lægges vægt på en bæredygtig forvaltning af foreningens kapital. Som formålsbaseret forening opereres der med flere forskelligartede bundlinjer og ”værdiflag”, hvor disse er retningsvisende for investeringer og målsætninger.

 

Baggrund

Du er en udadvendt, tillidsskabende leder med solid ledelseserfaring. Med en kombination af kommerciel og driftsmæssig erfaring, lykkes du i samarbejdet med komplekse stakeholder-relationer.

 

Du har erfaring med forretningsudvikling, forandringsledelse og digitalisering. Din uddannelsesmæssige baggrund er med stor sandsynlighed inden for økonomi eller jura på kandidat- eller masterniveau.

 

Hvis du vil høre mere

Bestyrelsen i Insero samarbejder med Steen Gerhardt Executive Services A/S i forbindelse med ansættelsen af den nye CEO. For yderligere information er du derfor velkommen til at kontakte Rune Sørensen på +45 60432850 eller Klaus Henning Bjerkvold på +45 26709934.

 

Vi besvarer henvendelser og indkalder løbende til samtaler; send derfor et CV og ansøgning snarest muligt til Head of Research Stine Nygaard på snn@steengerhardt.com.

 

Om Insero Horsens

Foreningen Insero Horsens blev stiftet i 2008 efter fusionen mellem NRGI i Aarhus og Energi Horsens. Her blev der tilført 0,5 mia. DKK i foreningskapital, som en beregnet merværdi af Energi Horsens.

 

Insero Horsens har til formål at skabe bæredygtig vækst og udvikling til gavn for borgerne i lokalområdet mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde, geografisk inddelt som forsyningsområdet til Energi Horsens. Bestyrelsen varetager foreningens vedtægter ovenfor et valgt repræsentantskab. Der er i perioden investeret i driftsselskaber indenfor IT og energi, fast ejendom og værdipapirer.