Åben for ansøgere til Scale-Up Denmarks Elite Center for Energi Effektive Teknologier

Åben for ansøgere til Scale-Up Denmarks Elite Center for Energi Effektive Teknologier

undefined                                                                                                                                                                                                                                undefined

Der er nu åben for ansøgere til Elite Center for Energi Effektive Teknologier – et acceleratorforløb som vi står bag sammen med Clean, SE Next Step og Sønderborg Vækstråd. Vi er på udgik efter scale-ups, start-ups eller SME virksomheder der arbejder med energieffektive teknologier.

 

Forløbet er en del af det nationale initiativ Scale-Up Denmark, der arbejder ud fra visionen om at skabe et dansk økosystem for iværksætteri og vækst. Programmet samarbejder med det etablerede erhvervsliv for at skabe stærke faglige miljøer, der hjælper virksomheder med at udnytte deres vækstpotentiale.

 

I forløbet coacher og accelerer vi virksomheder sammen med en række danske og internationale investorer, veletablerede virksomheder og førende universiteter. Træningsprogrammerne vil blive designet individuelt til de forskellige virksomheder i konkurrencen, så der vil være størst mulighed for at modne og forløse den enkelte virksomheds fulde forretningspotentiale.

 

Skal din virksomhed være en del af Scale-up Denmark?

Er dig og din virksomhed interesseret i ovenstående, og er I klar til at vækste og blive sat i forbindelse med giganterne i det danske erhvervsliv, så er det nu, I skal søge ind som finalister til Elite Center for Energi og Effektive Teknologier. Deadline for ansøgere er onsdag den 1. november 2017.

undefined