11 klubber og foreninger modtager bevilling fra Insero Horsens

Basketball i børnehøjde, tumletennis i Horsens Tennisklub og aktivitetspark i Stouby. Det er eksempler på nogle af de lokale projekter, som i begyndelsen af 2021 har modtaget en bevilling fra Insero Horsens

En række lokale foreninger og klubber har netop modtaget en bevilling fra Insero Horsens, som skal bidrage til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt.

 

En af dem er Børnebasket Horsens, som gennem flere år har arbejdet for at skabe flere baskettilbud for de mindste i lokalområdet. Med bevillingen fra Insero Horsens skal projektet videreudvikles ved at starte endnu flere lokale klubber og blandt andet afholde camps, turneringer og sociale arrangementer på tværs af basketklubberne.

 

”Med denne bevilling fra Insero er vi et stort skridt tættere på at kunne realisere projektet ’Horsens - En levende basketballby’ , siger Anders Katholm, som er formand ved BørneBasket Horsens.

 

Bevillingen til Børnebasket Horsens er på 150.000 kr. og dækker de kommende tre år.

 

Fortsat mulighed for at søge om COVID19 bevilling

I 2020 øgede Insero Horsens ekstraordinært bevillingsrammen inden for sport og kultur, for at hjælpe de lokale klubber og foreninger, der er blevet udfordret af udbruddet og spredningen af COVID19. Den udvidede bevillingsramme er gældende indtil udgangen af 2021.

 

”Jeg vil endnu engang gerne opfordre interesserede lokale foreninger, klubber og institutioner til at tage kontakt til os. Vi kan på kort tid vurdere, om et projekt er inden for vores fokus eller pege i retning af andre muligheder”, lyder opfordringen fra Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør i Insero Horsens.

 

Insero Horsens har fire årlige ansøgningsfrister og den næste er d. 1. marts 2021. For at gøre behandlingsprocessen så effektiv som mulig anbefaler Insero Horsens, at interesserede klubber og foreninger tager direkte kontakt enten på telefon eller mail.

Se en oversigt over alle bevillinger herunder.

 

Børnebasket Horsens – 150.000 kr. over tre år
Børnebasket Horsens arbejder for at skabe flere lokale basketklubber for især 6-12 årige og styrke breddebasketball i lokalområdet.

 

Storstrandsbroen i Juelsminde – 61.250 kr.
Storstandsbroen i Juelsminde skal øge Juelsminde strands attraktivitet i forhold til byens borgere og ikke mindst turister. Bevillingen er målrettet indkøb af flydeponton ved broen.

 

Bakkelunden Bypark – 150.000 kr.
Bakkelunden bliver et aktivitets- og rekreativt område i Dagnæs-Bækkelund, som borgere i alle aldre vil få glæde af i Horsens Kommune. Bevillingen går dels til materiale til naturfagsundervisning samt udstyr på naturlegepladsen.

 

Stouby aktivitetspark – 100.000 kr.
Aktivitetspladsen i Stouby vil styrke sammenhold og aktiv fritid i området og dermed bidrage til at fastholde og tiltrække borgere.

 

Sponsorat Horsens & Friends – 80.000 kr.
Fornyelse af sponsorat i Horsens & Friends for 2021.

 

Bevillinger op til 50.000 kr.

 

Fodboldvogne til FC Horsens
Midler til indkøb af nye boldvogne til fodboldklubben.

 

Surfer til OL
Sponsering af windsurferen Mads Jepsen fra Juelsminde Sejlklub, som har ambition om deltagelse ved OL i 2024.

 

Tumletennis ved Horsens Tennisklub
Udstyr til tennisundervisning for 3-6 årige i tennisklubben.

 

Udstyr til fodboldhold ved Hatting-Torsted IF
Udstyr til nystartet fodboldhold for de yngste årgange.

 

Kajak til Horsens Kajakklub
Bevilling i forbindelse med COVID19 til indkøb af K2 kajak.

 

Spillerkøb HIC Elite
Bevilling i forbindelse med COVID19 til indkøb af ny basketballspiller.