13 foreninger og klubber modtager opbakning fra Insero Horsens

Teesteder til discgolf i Hedensted, sommeropera på Endelave og udstyr til tennis-eksperimentarium i Vejle. Det er eksempler på nogle af de fantastiske lokale projekter, som netop har modtaget en bevilling fra Insero Horsens.

En række lokale aktører har netop modtaget en bevilling fra Insero Horsens, som skal bidrage til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt. En af dem er Vejle Tennisklub, som i det nordlige Vejle bygger en hal der udover 2 tennisbaner skal rumme Danmark første indendørs tennis-eksperimentarium.

 

”Ved at lave et tenniseksperimentarium som en del af den nye tennishal kan vi i Vejle Tennisklub tilbyde ikke blot gode faciliteter til vores egne medlemmer, men også spændende aktiviteter til hele lokalområdet, som vil kunne give inspiration til aktiviteter inden for ketcher-sport. Vi glæder os utroligt meget til det står færdigt, og planlægger en åbning med masser af spændende happenings i eksperimentariet”, siger Tine Jespersen, som er bestyrelsesformand ved Vejle Tennisklub.

 

Bevillingen til Vejle Tennisklub er på 74.600 kr. og er målrettet redskaber til det nye eksperimentarium.

 

Fortsat mulighed for at søge om COVID19 bevilling

I april 2020 øgede Insero Horsens ekstraordinært bevillingsrammen inden for sport og kultur, for at hjælpe de lokale klubber og foreninger, der er blevet udfordret af udbruddet og spredningen af COVID19. I denne omgang har bl.a. Hornsyld IF modtaget en COVID19 bevilling til at kickstarte foreningslivet igen efter nedlukningen, hvor tilbagegang i aktiviteter og indtægter, har vanskeliggjort genstart.

 

”I Hornsyld IF har vi brug for at booste vores forening i gang igen efter restriktioner og nedlukninger. Vi har igangsat et projekt med aktiviteter på tværs af vores idrætter, der skal få medlemmer, trænere og ledere tilbage i det høje aktivitetsniveau og gode fællesskab, vi havde før COVID19. Det er en opgave, der strækker sig over længere tid og kræver støtte som den, vi har modtaget fra Insero”, siger Henrik Jørgensen, formand i Hornsyld IF. Ud over Hornsyld IF har også Horsens Badmintonklub, Karen Jeppe Gruppe og Triathlon Horsens modtaget en COVID19 bevilling.

 

Den udvidede bevillingsramme er gældende indtil udgangen af 2021.

 

Insero Horsens har fire årlige ansøgningsfrister og den næste er den 1. september 2021. For at gøre behandlingsprocessen så effektiv som mulig anbefaler Insero Horsens, at interesserede klubber og foreninger tager direkte kontakt enten på telefon eller mail.

Se oversigt over alle bevillinger herunder.

 

Grundejerforeningen Mirabellehegnet m.fl. – 150.000 kr.
Et nyt børne- og ungdomsmiljø i Horsens vest, hvor der ikke er naturlige sociale samlingssteder. Projektet realiseres i sammenhæng med en nyanlagt park.

 

Vejle Tennisklub – 74.600 kr.
Klubben bygger en hal med Danmarks første indendørs tennis-eksperimentarium og to tennisbaner. Bevillingen går til redskaber.

 

Hornsyld IF COVID-19 bevilling – 100.000 kr.
Til at kickstarte foreningslivet efter nedlukning. Bevillingen går til at gøre deres træningstilbud attraktive igen efter COVID19 nedlukning.

 

Bevillinger op til 50.000 kr.

 

Dagnæs Idrætsforening
Udstyr til at forbedre træningsforhold for den lokale gymnastik.

 

Erik Menved Spejderne
Bevilling til at udvikle udstyr og mængden af både.

 

Østjysk Disc Golf Hedensted
Bevilling til etablering af teesteder.

 

Bikub1, Løsning
Bevilling til opdateret IT-udstyr i ungdomsklub.

 

Endelave Beboerforening
Tilskud til årets sommeropera.

 

KFUM Bredballe
Udstyr i form af telte og patruljeudstyr.

 

Horsens Orienteringsklub
Bevilling til afvikling af sommerløbeskolen for at tiltrække medlemmer.

 

Horsens Badmintonklub COVID-19 bevilling
Genstart af klubben efter nedlukning med bl.a. en ungdomscamp.

 

Karen Jeppe Gruppe COVID-19 bevilling
Midler til et stort telt til sommerlejr.

 

Triathlon Horsens COVID-19 bevilling
Tilskud til medlemsaktiviteter som træningsture og sociale arrangementer.

SØGER DU OPBAKNING TIL ET PROJEKT?

Vi bevilger løbende midler til en række lokale projekter inden for uddannelse, sport og kultur. Har du et projekt, som du gerne vil søge om opbakning til? Læs mere om vores fokusområder og hvordan du ansøger.