15 lokale foreninger og klubber modtager COVID19-bevilling fra Insero Horsens

15 lokale foreninger og klubber modtager COVID19-bevilling fra Insero Horsens

I midten af april øgede Insero Horsens ekstraordinært rammen for bevillinger inden for sport og kultur. Formålet var at hjælpe lokale foreninger og klubber med at opretholde aktivitetsniveau og attraktive tilbud til deres medlemmer. De første 15 foreninger og klubber har nu modtaget en bevilling.

 

”Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet bidrage til at holde hånden under nogle af områdets gode forenings- og kulturtilbud. Siden vi øgede bevillingsrammen i april, har vi været i dialog med omkring 50 lokale foreninger og kulturinstitutioner. Flere har allerede modtaget en bevilling, mens andre afventer for at se de fulde konsekvenser af COVID19, inden de sender en ansøgning”, siger bestyrelsesformand i Insero Horsens, Hanne Blume.

 

En af de klubber, som har modtaget en bevilling, er Bredballe IF, som har fået bevilget midler til indkøb af mål til deres nye kunstgræsbane.

 

”Hos Bredballe IF har vi anlagt en ny og flot kunstgræsbane – uden mål. Vi søgte hjælp hos Insero Horsens, da et stort arrangement blev aflyst og vi mistede den planlagte indtægt. Med støtte fra Insero Horsens kan vores ungdomsmedlemmer spille rigtig fodbold – med mål. Det er vi glade for - tak til Insero Horsens”, siger Carsten Døhr, som er sponsorudvalgsformand i Bredballe IF.

 

Læs også: Horsens atleter modtager opbakning frem mod udskudt OL

 

Opfordring til fortsat at tage kontakt

Der er fortsat mulighed for at søge om en bevilling, da den udvidede bevillingsramme gælder resten af 2020 og hele 2021. For at gøre behandlingsprocessen så effektiv som mulig anbefaler Insero Horsens, at interesserede klubber og foreninger tager direkte kontakt enten på telefon eller mail.

 

”Jeg vil endnu en gang gerne opfordre interesserede lokale foreninger, klubber og institutioner til at tage direkte kontakt til os. Vi kan på kort tid vurdere, om projektet er inden for vores fokus eller pege i retning af andre muligheder”, lyder opfordringen fra Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør i Insero Horsens.

 

For at komme i betragtning til en bevilling skal interesserede udfylde et ansøgningsskema, hvor projektet beskrives i forhold til formål, partnere, økonomi og målsætning.

 

Alle nye bevillinger vil fortsat være i tråd med Insero Horsens’ almindelige bevillingsprofil. Det betyder bl.a., at bevillingen skal komme Insero Horsens’ lokalområde til gavn, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

De har modtaget en bevilling fra Insero Horsens

 • Bredballe IF – En bevilling til indkøb af mål til ny kunstgræsbane.
 • Horsens Freja – En bevilling, som bidrager til at bevare Horsens Freja som et attraktivt samlingspunkt for Nordbyen i Horsens gennem opretholdelse af foreningens aktivitetsniveau for bl.a. holdudbud, træning og kurser.
 • Sole IF – En bevilling, som bidrager til at bevare det sociale fællesskab i klubben gennem hold-aktiviteter på afstand for klubbens medlemmer.
 • Hornsyld Volleyball – En bevilling, som bidrager til at bevare klubbens hold og styrke 1. divisionsholdet med støtte til bl.a. turneringsgebyrer, nye bolde og licens til udenlandske VIA-studerende.
 • Rideklubben Vejlefjord – støtte til afholdelse af elevstævne for samling af klubbens medlemmer.
 • Ølsted Dragons – En bevilling til køb af server til on-line spil i e-sport klub.
 • Palsgaard Sommerspil – En bevilling til afholdelse af ’Lyden af sommerspil’, som er et par søndagsmatinéer i august med musik fra tidligere sommerspil.
 • Hatting-Torsted Fodbold – En bevilling, der bidrager til at klubben kan fastholde sit aktivitetsniveau og træningstilbud.
 • Hedensted IF – En bevilling til at klubben får bedre publikumsforhold ved deres opvisningsbane og mulighed for at tiltrække flere sponsorer.
 • Hedensted og Omegns Rideklub – En bevilling, der bidrager til rideklubbens aktiviteter i elevskole og handicapafdeling.
 • BROEN Horsens – Støtte til at flere børn kan være aktive i idrætsforeninger med betalt kontingent.
 • Hfs – En bevilling, som bidrager til at klubben kan bevare sine aktiviteter og udvikle sig med trænerkurser.
 • Anne-Marie Rindom, Jasmin Andersen og Morten Givskov, som med støtte fra bl.a. Insero Horsens forbereder sig til OL-deltagelse i hver deres sportsgren.