15 udvalgte virksomheder skal drive fremtidens smarte mobilitet

15 udvalgte virksomheder skal drive fremtidens smarte mobilitet

 

IMPACT Connected Car-projektet har fundet de første 15 deltagende virksomheder, der skal sætte skub i fremtidens smarte mobilitet. Virksomhederne modtager økonomisk støtte og nu skal indgå i et accelerationsprogram for at styrke deres forretning.

 

15 særligt udvalgte virksomheder er som de første blevet indlemmet i IMPACT Connected Car-projektet, som Insero har været med til at rekruttere. Virksomhederne, der alle arbejder med projekter inden for smart kørsel og urban mobilitet, modtager alle økonomisk støtte fra IMPACT Connected Car og kommer ligeledes til at indgå i et nøje tilrettelagt accelerationsprogram, som Insero er blandt koordinatorerne af. 

 

De 15 virksomheder er valgt ud fra et felt på over 200 virksomheder fra 41 lande, der alle havde sendt en ansøgning om at blive en del af IMPACT Connected Car-projektet.

 

Projektet IMPACT Connected Car, der er finansieret af EU, har til formål at støtte og skabe et netværk for virksomheder, der kan revolutionere det voksende marked for netværksintegrerede biler.

 

Læs mere om IMPACT Connected Car-projektet her.

 

Accelerationsprogram skal skabe nye muligheder

Alle de udvalgte startups modtager 60.000 euro i finansiering og indleder et seks måneders accelerationsprogram, der skal være med til at styrke deres projekter og deres forretningsmodeller.
Entreprenørerne får desuden også adgang til et international netværk af mere end 100 anerkendte mentorer, virksomhedsstiftere og investorer, som alle er eksperter på forskellige områder både i den digitale sektor og i bilindustrien.

 

De udvalgte virksomheder bliver i løbet af året derudover også fremvist til internationale topbegivenheder, der er arrangeret af 4YFN og Mobile World Capital Barcelona.

 

De 15 udvalgte virksomheder er

BOHR. TECHNOLOGY
CardioID Technologies
CARFIT
Carricare b.v. (Chargetrip)
Eccocar sharing S.L.
HOMYHUB SL
Motor Ai
Parkbob GmbH
Situm Technologies SL
Spark Horizon
TRAFFIC NETWORK SOLUTIONS SL
Worldsensing SL
Xapix Software GmbH
Ximantis AB
Y.Share S.r.l.