31 unge afslutter sommerferien på Summer Science Camp

 

Programmer den sejeste robot, smag på fremtidsmad og design bæredygtigt tøj – For 31 unge har Summer Science Camp budt på det hele og mere til!

 

Summer Science Camp forløber over fem dage, hvor hver dag er fyldt med vilde workshops, fede fællesaktiviteter og social hygge. På campen er der rig mulighed for at gå på opdagelse i naturvidenskabens verden, lave spændende forsøg, udvikle nye løsninger og lære nye venner at kende.

 

Til Summer Science Camp har Anne og Asta blandt andet syet deres eget bæredygtige tøj af genbrugstøj, som de selv har haft med hjemmefra. De har lært hinanden at kende på Summer Science Camp.

 

” Jeg er blevet beskyldt for at ville gå i ekstraskole på grund af det her, men det er slet ikke ligesom en skole - der er meget mere frihed og man lærer også folk meget bedre at kende, synes jeg. det er så let at finde nogen, som deler interesser her - er altid en eller anden", siger Asta Manley, som var på Summer Science Camp sammen med 30 andre naturfagsinteresserede.

 

Ud over spændende workshops er Summer Science Camp også fyldt med leg og hygge, det kan være fælles film om aftenen, tur til svømmehallen, badminton i hallen eller diverse spil og lege, og der er rig mulighed for at opbygge nye venskaber.

 

Ambitionen bag alle vores Science Camps er at vække børnenes interesse for naturvidenskab og teknologi og medvirke til at flere uddanner sig inden for de naturvidenskabelige fag i fremtiden.

 

Den næste Science Camp er Winter Science Camp, som finder sted i uge 7 på Bråskovgård Efterskole. Summer Science Camp blev afholdt i samarbejde med ungdomsskolerne i Horsens Kommune, Vejle Kommune og Hedensted Kommune.

Katrine Læssøe Mikkelsen

Katrine Læssøe Mikkelsen

Director, Education

Insero Horsens

 

kami@insero.com

+45 41 77 24 64

Download Vcard