Ansøg nu: Bliv elitevirksomhed på 5 måneder

SCALE-UP DENMARK - en dansk vækstmotor for SMV'er og iværksættere

undefined                                                                                                                                                                                                                                     undefined

Ansøg nu: Bliv elitevirksomhed på 5 måneder

Er din virksomhed klar til at vækste og blive sat i forbindelse med giganterne i det danske erhvervsliv? Så er det nu, du skal søge ind som finalist til Scale-Up Denmark. Ansøgningsfristen for virksomheder, som arbejder inden for oplevelsesøkonomi, turisme og energieffektive teknologier er d. 1. november 2017.

 

Scale-Up Denmark er et nationalt initiativ, der arbejder ud fra visionen om at skabe et dansk økosystem for iværksætteri og vækst. Acceleratorprogrammet har derfor etableret 12 elitetræningscentre i rundt i hele landet, som skal fremme virksomheders muligheder for at vokse ud over landets grænse.

 

Frem til 1. november kan du søge ind i Scale-Up Denmarks Center for Energieffektive Teknologier og Oplevelsesøkonomi og Turisme - en unik mulighed for at få svar på spørgsmålet: hvordan kan jeg sætte turbo på væksten i min virksomhed?

Formålet med Scale-up Denmark er at booste virksomhedernes forretning til en hurtigere og højere vækst end de ellers ville kunne opnå alene. Ud over at vi stiller skarpt på virksomhedernes vækststrategi og forretningsmodel, så kobler vi dem sammen med nogle af de helt store og erfarne koncerner i Danmark,

Senior konsulent Flemming Jensen fra Insero - partner i Scale-Up Denmark.

Virksomhederne kobles sammen med store koncerner

Partnerne i Scale-Up Denmark består af en række danske og internationale investorer, veletablerede virksomheder og førende universiteter. Som deltager i Scale-Up Denmark får virksomheden tilknyttet et advisory board bestående af etablerede virksomheder og rådgivere, som blandt andet tæller nogle af Danmark’s store koncerner. Grundfos, Kamstrup, SE og Solar er eksempler på nogle af de virksomheder, som stiller eksperter til rådighed.  

 

”Undervejs i programmet tilknytter vi forretnings- og industrieksperter fra etablerede virksomheder, som har stået med nogle af de problemstillinger, som virksomhederne står overfor og kan hjælpe dem videre derfra. Det skaber en kæmpe værdi for deltagerne og vi oplever, at der opstår mange nye partnerskaber på baggrund af dette,” fortæller Flemming Jensen.

 

5 måneders intens træning til en værdi af 250.000 kr.

Ud af de ansøgninger, som Scale-Up Denmark modtager, udvælges virksomhederne med det stærkeste team og den bedste skaleringsevne, hvilket vurderes igennem en screeningsproces. De udvalgte virksomheder tilbydes efterfølgende 5 måneders intensivt træningsforløb til en værdi af 250.000 kr..

 

Træningsprogrammerne bliver designet individuelt til de forskellige virksomheder i konkurrencen, så der vil være størst mulighed for at modne og forløse den enkelte virksomheds fulde forretningspotentiale. Her hjælper forretningsudviklere virksomhederne med lige fra strategiudvikling, til optimering af forretningsmodeller, modning af teknologier, markedsindsigt og fundraising. Desuden deltager virksomhederne i nøje planlagte camps, hvor de trænes i nogle af de discipliner, som er nødvendige at mestre for at blive den næste elitevirksomhed. Emnerne tæller lige fra salgstræning og innovation til funding og marketing.

 

Interesseret i at sætte turbo på din virksomhed? Ansøg her

Om Scale-Up Denmark 

  • Scale-Up Denmark initiativet er et nationalt initiativ, søsat i et samarbejde mellem de fem danske regioner og Erhvervsstyrelsen.
  • Formålet er, med udgangspunkt i de regionale specialiseringer, at tiltrække danske og internationale højvækstvirksomheder til individuelle træningsforløb i de 10 accelerationsmiljøer fordelt i Danmark.
  • Målet er, at der skabes 1.200 nye job i Danmark og en meromsætning på 2 mia. kr. blandt deltagervirksomhederne.
  • Programmet er finansieret af regionernes vækstfora, EU’s Regionalfond samt private midler.
  • Programmet samarbejder med det etablerede erhvervsliv for at skabe stærke faglige økosystemer, der kan understøtte virksomhederne i at innovere services og produkter til gavn for branchen.

undefined