Best Green skal have ny direktør

Best Green skal have ny direktør

Selskabet Best Green, som er en del af Insero koncernen, skal have ny direktør. Efter tre år i spidsen for det ambitiøse varmeserviceselskab, har Simon Steen Bak Kristensen valgt at søge nye udfordringer.

 

Varmeserviceselskabet Best Green, som leverer varme på abonnement fra varmepumpeanlæg til private, erhverv og kommuner skal have ny direktør. Det står klart efter Simon Steen Bak Kristensen har valgt at søge nye udfordringer.

 

”Best Green har med Simon Steen Bak Kristensen i spidsen på kort tid etableret sig i den danske energibranche og har på dygtig vis introduceret en innovativ forretningsmodel til opvarmning af bygninger på et ellers traditionelt marked. Fremadrettet vil selskabet i endnu højere grad fokusere på at få kommerciel succes i forhold til kunder og marked med vækst i omsætning og profitabilitet”, udtaler Kim Søgård, administrerende direktør i Insero, som står bag Best Green.

 

Simon Steen Bak Kristensen tiltrådte som direktør for Best Green i 2015, efter han før det var direktør for forretningsenheden Insero Energy. Han efterlader sig en forretning med konkrete ydelser der efterspørges i markedet.

 

”Jeg er super stolt af det fundament, som vi i fællesskab har skabt i Best Green. Virksomheden har formået at udfordre den etablerede energibranche og fået folk til at åbne øjnene for et bæredygtigt alternativ til de traditionelle opvarmningsformer. Nu ser jeg frem til at følge selskabets videre udvikling fra sidelinjen. Jeg ønsker hele holdet det bedste fremadrettet”, siger Simon Steen Bak Kristensen, afgående direktør for Best Green.

 

Simon Steen Bak Kristensen fratræder sin stilling fredag d. 28. september. Den nye direktør i Best Green forventes at kunne offentliggøres inden for et par uger. I mellemtiden vil administrerende direktør i Insero, Kim Søgård, være midlertidig direktør for Best Green.

 

Kontakt

Kommunikations- og Marketingchef ved Insero, Martin Bak, maba@insero.com, 41772457.