Eksempler på projekter, du kan søge midler til inden for sport og kultur

5 eksempler på, hvad du kan søge midler til

Insero Horsens har udvidet bevillingsrammen inden for sport og kultur med 4 mio. kr., der skal hjælpe lokale klubber og foreninger, med at opretholde aktivitetsniveau og attraktive tilbud til deres medlemmer. Men hvad er det egentlig, man kan søge midler til?

 

Find inspiration i fem eksempler på gode, lokale projekter, som tidligere har modtaget en bevilling fra Insero Horsens.

 

1) Bedre rammer for vinterbadning i Daugård

En gruppe lokale borgere i Daugård tog i 2019 initiativ til en ny vinterbadeklub ”Daugård Vinter Wellness”, som skal styrke det lokale fællesskab.

 

I den forbindelse søgte og modtog de en bevilling fra Insero Horsens til at skabe bedre rammer og faciliteter for vinterbadning - herunder midler til en permanent badebro.

 

Læs mere om dette her.

 

2) Fysisk træning i Horsens HK

Håndboldklubben Horsens HK satser på at skabe optimale vilkår for at højne det lokale ungdomsniveau og en afgørende del af talentudviklingen i håndboldklubben er den fysiske træning med bl.a. skadesforebyggelse og fysioterapi.

 

Vi har støttet klubben med midler til indsatsen omkring fysisk træning.

 

3) Aktivt udeliv i Bjerre

En gruppe borgere i Bjerre har taget initiativ til at skabe gode rammer for fællesskab og udeliv for byens børn og voksne. Med bålplads og shelters er der mulighed for forskellige arrangementer og gæster som vandrere og mountainbikere er velkomne.

 

Vi har bidraget med udstyr til aktivitetspladsen, så der bl.a. kan snittes og laves bålmad.

 

4) Padelbane i Horsens Tennisklub

Ketsjersporten padel vinder frem flere steder i Danmark. Sporten er en blanding af 80% tennis og 20% squash og er nem og hurtig at lære for de fleste. Horsens Tennisklub vil udvikle og udvide deres tilbud til deres medlemmer og lokalområdet og arbejder derfor fre mod etablering af en padelbane.

 

I den forbindelse søgte og modtog tennisklubben en bevilling fra Insero Horsens, som gik til udstyr til banen.

 

5) E-Sport i Sole, Hedensted

Fem idrætsforeninger og skoler i lokalområdet etablerede i 2018 e-sport klubber med støtte fra Insero Horsens. En af dem er Sole E-Sport fra Hedensted, som giver de unge mulighed for at dyrke deres interesse for gaming i fællesskab og samtidig styrke deres sociale kompetencer.

 

Sole E-Sport modtog en bevilling fra Insero Horsens, som gik til indkøb af gamercomputere og -udstyr i forbindelse med etablering af klubben.

 

Læs mere om det her.

  

 

Sådan søger du midler til dit sports- eller kulturprojekt

I Insero Horsens bevilger vi midler til både små og store projekter inden for sport og kultur – lige fra talentudvikling og nyt udstyr til større koncerter og udstillinger. Fælles for dem alle er, at de gør en forskel for vores lokalområde, og at vores bidrag er med til at løfte projektet.

 

Vi har lavet en trin-for-trin guide, som beskriver, hvordan du søger midler til dit projekt. Find den her.

Berit Lehmann Kristiansen

Berit Lehmann Kristiansen

Medlems- og Bevillingschef

Insero Horsens

 

blk@insero.com

+45 41 32 98 32

Download Vcard