Få ny viden om fremtidens intelligente byer på Resilience Konference

Få ny viden om fremtidens intelligente byer på Resilience Konference

Sammen med landets skarpeste hjerner sætter Resilience Konferencen den 31. maj fokus på at løse fremtidens udfordringer med modstandsdygtige løsninger. Green Tech Center og Vejle danner rammen om konferencen, der også byder på demonstrationer af teknologier og udflugt til Vejle by.

 

Samfundet, som vi kender det, står over for massive forandringer. Øget befolkningstal, hvor 75% af jordens befolkning i 2050 bil bo i byerne, klimaændringer, færre ressourcer og finansielle udfordringer omdanner vores tilværelse, ligesom digitaliseringen og globaliseringen skaber nye muligheder. Disse forandringer kræver, at vi tilpasser måden, vi gør tingene på.

 

Til Resilience Konferencen den 31. maj 2018 på Green Tech Center i Vejle bliver der fokuseret på fremtidens resiliente løsninger gennem ’urban resilience’ og ’energy resilience’.
Få den nyeste viden om, hvordan vi i fremtiden kan skabe samspil mellem energiformer, -systemer og fremtidens transport, og hvordan den stadig stigende mængde af data fra byerne skal struktureres og indtænkes til intelligente systemer for energi, klima, vand og transport m.v.

 

Tilmeld dig Resilience Konferencen her

 

Oplev landets skarpeste eksperter

Hør nogle af Danmarks skarpeste hjerner fra blandt andet Insero, SDU, Green Tech Center og TREFOR dele ud af deres viden om resiliente byløsninger. Hør eksempelvis Simon Bak Kristensen fra Best Green fortælle om energi som service, og Frederik Winstrup Johansen forklare, hvordan data, Internet of Things og Artificial Intelligence kan bruges intelligent i Smart Cities.

 

’Key Note speaker’ Connie Hedegaard vil fortælle om, hvordan vi forener klimaudfordringer, den stigende befolkning og den vækst, samfundet har brug for.

 

Se programmet for Resilience Konference her

 

Resiliente løsninger der virker

Vejle er den eneste Skandinaviske by i netværket ’100 Resilience Cities’ og går forrest mod en mere resilient fremtid. Derfor byder Resilience Konferencen også på demonstrationer af nye teknologier, som vil gøre en forskel i fremtiden i Green Tech Centers Resilient House samt ekskursioner i Vejle for at se konkrete eksempler på resiliente løsninger, der virker.