Forside / Nyheder / Fodboldinteresserede piger og mange andre fik glæde af midler ved Inseros seneste bevillingsrunde

17.02.2023

Fodboldinteresserede piger og mange andre fik glæde af midler ved Inseros seneste bevillingsrunde

Pigefodboldtalenter skal spille på liganiveau, vinterbadning skal afsluttes med sauna og klassisk musik skal være tilgængeligt for alle. Insero Horsens har igen uddelt midler til lokalmiljøet og i fjerde kvartal af 2022 blev der uddelt over 800.000 kr. til 19 forskellige projekter. Målet er som altid at gøre Horsens og omegn til et mere aktivt, inspirerende og mangfoldigt område.

FC Horsens havde armene over hovedet i glæde, da det stod klart, at Insero Horsens sammen med to andre fonde, Familien Hansens Fond og Familien Hede Nielsens Fond, kunne finansiere klubbens vej mod at blive licensklub for pigeligafodbold. I praksis betyder støtten, at klubben kan ansætte et stærkt trænerteam, samarbejde med andre klubber om et ambitiøst tilbud for fodboldinteresserede piger og kickstarte vejen for at opbygge det samme talent- og udviklingsmiljø for piger, som drenge har i dag.

Og i de to vinterbadeklubber Snaptun Sauna og Havbad og Aqua Vitus varmer vinterbadere sig nu med støtte fra Insero Horsens. Støtten er nemlig blevet til to mobile saunaer, der er tiltrængte efter en tur i det kolde gys. I Snaptun er det både medlemmer af klubben, lokale foreninger og gæster, der har gavn af den nye sauna og i Horsens har vinterbadeklubben Aqua Vitus opstillet mobil sauna ved Husodde Strand.

Fra sport og det kolde gys til klassisk musik: Intermezzo – Horsens Musikselskab vil udbrede klassisk musik til et bredere publikum og det er en sag, som Insero Horsens selvfølgelig bakker op om. Den 25. marts kan man således opleve forestillingen Marie & Carl Nielsen, der handler om den folkekære komponist Carl Nielsen og hans hustru billedhugger Anne Marie Carl Nielsen. Det særlige ved forestillingen er kombinationen af klassisk musik, et stykke danmarkshistorie og en god kærlighedsfortælling.

Foruden de fremhævede projekter her, har Insero Horsens også støttet Skateboardklubben Knæk og Bræk, Horsens Kunstmuseum, Musical Hedensted, Dansk Skoleskak og mange flere.

Skal dit projekt også have støtte?
Vi anbefaler alle, som har projekter, der bidrager til at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde at søge midler hos os. Interesserede kan tage direkte kontakt enten på telefon eller mail.

Søg midler

Insero Horsens har fire årlige ansøgningsfrister og den næste er 1. marts 2023.

Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
18.03.2024
Insero søger ny Finance Director

Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

23.02.2024
Insero udnævner Erik Borum til ny adm. direktør.

Efter endnu et år med solide resultater er økonomidirektør Erik Borum udpeget som ny adm. direktør for Insero Horsens. Erik Borum, der bl.a. har stået for at vækste og stabilisere foreningens økonomi, overtager dermed ansvaret for Insero Horsens samlede opgave. En opgave han selv kalder et ønskejob. Erik Borum tager officielt over den 26. februar 2024