Første spadestik tages til AI Innovation House

 

Torsdag den 29. august tages det første spadestik til det næste hus i rækken ved Green Tech Center i Vejle - AI Innovation House.

 

AI Innovation House bliver et AI-fyrtårn, en neutral innovationslegeplads, som vil bringe viden om digitalisering og kunstig intelligens ned i øjenhøjde og omsætte denne til konkrete løsninger, som kan bidrage til øget vækst for danske virksomheder.

 

Huset bliver på ca. 5.000 m2 med plads til 200 vidensmedarbejdere samt en forventning om årlige 5.000 besøgende. Huset åbner ultimo 2020.

 

"Green Tech Center som helhed oplever en stærk forretningsudvikling med mange virksomheder og aktiviteter. Jeg er derfor glad for, at vi inden længe kan tage det første spadestik til den næste bygning i den voksende udviklingspark. Med AI Innovation House giver vi lokale virksomheder og iværksættere én nem indgang til spidskompetencer inden for kommerciel anvendelse af kunstig intelligens. Her kan de finde konkret viden om, hvordan digitalisering og kunstig intelligens kan anvendes til at skabe værdi i deres virksomhed. Jeg vil gerne takke CASA og Bagger-Sørensen Invest for det gode samarbejde", siger bestyrelsesformand for Green Tech Group og administrerende direktør i Insero Horsens, Kim Søgård Kristensen.

 

Det hele foregår til Innovationsfestivalen den 29. august kl. 15.45 i Green Tech Center, hvor parken bliver fuld af aktiviteter – 12 telte og over 50 oplægsholdere, aktiviteter og udstillinger. Se programmet på greentechcenter.dk.