Foreningen Insero Horsens skal have ny direktør

Efter fire år i spidsen for Insero Horsens fratræder Kim Søgård Kristensen som administrerende direktør ved udgangen af august 2022. Siden 2018 har Kim Søgård Kristensen stået i spidsen for en omfattende turnaround af foreningen med formålet om at skabe bæredygtig og rentabel vækst.

 

Insero Horsens skal have ny direktør. Det står klart efter administrerende direktør Kim Søgård Kristensen har valgt at fratræde sin stilling ved udgangen af august. Siden april 2018 har han stået i spidsen for en omfattende turnaround af foreningen med formålet om at skabe bæredygtig og rentabel vækst.

 

”Jeg er oprigtig stolt af den udvikling Insero Horsens har gennemgået de sidste fire år, hvor vi for nylig – for første gang i foreningens historie – kunne præsentere et positivt resultat før finansielle poster samt et solidt overskud. Jeg vil gerne takke alle medarbejdere og samarbejdspartnere for et fantastisk samarbejde gennem de sidste fire år. Insero Horsens er i en god position og jeg ser frem til at følge den positive udvikling fra sidelinjen i de kommende år”, siger Kim Søgård Kristensen.

 

Kim Søgård Kristensen tiltræder d. 1. september som administrerende direktør for energiselskabet Evida i Viborg.

 

Stærkt grundlag for fremtidig lokal værdiskabelse

Bestyrelsen for Insero Horsens har i samarbejde med et eksternt rekrutteringsbureau igangsat en rekrutteringsproces efter en ny administrerende direktør til foreningen, hvor en stilling vil blive offentliggjort.

 

”Jeg vil gerne takke Kim for et rigtig godt samarbejde, hvor han har gjort en afgørende forskel for at skabe balance og bæredygtig vækst i Insero Horsens. Han efterlader et stærkt grundlag for fremtidig lokal værdiskabelse og jeg ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer og alt det bedste fremover. I bestyrelsen har vi nu igangsat søgningen efter en ny direktør, som i samarbejde med de dygtige medarbejdere i foreningen skal fortsætte arbejdet med at skabe bæredygtig vækst og udvikling og ikke mindst stå i spidsen for den fortsatte udrulning af den nye strategiske retning for Insero Horsens”, siger Hanne Blume, bestyrelsesformand for Insero Horsens.

 

Den nye administrerende direktør for Insero Horsens forventes på plads i løbet af efteråret 2022.