Gør en forskel for dit lokalområde – bliv en del af Insero Horsens repræsentantskab

Gør en forskel for dit lokalområde – bliv en del af Insero Horsens repræsentantskab

Hvert år uddeler Insero Horsens millioner til projekter, der udvikler og styrker vores lokalområde. Og nu har du mulighed for at være med til at gøre en forskel ved at blive en del af vores repræsentantskab, når der er valg til marts. Du kan stille op inden 15. januar 2023.

 

Insero Horsens arbejder for at gøre vores lokalområde så attraktivt som overhovedet muligt. Hvert år uddeler vi millioner til projekter, der støtter udvikling og læring, innovation og bæredygtige initiativer samt kultur, idræt og fritidstilbud.

 

Insero Horsens er organiseret som en forening, hvor den øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet er valgt ind af medlemmerne i det geografiske område, som Insero Horsens dækker.


Som repræsentantskabsmedlem spiller du en vigtig rolle som øverste myndighed og ambassadør for Insero Horsens. Du vil blandt andet give indspark til vigtige beslutninger og bidrage til at synliggøre Insero Horsens og vores aktiviteter i lokalområdet. Derudover godkender repræsentantskabet også årsregnskabet og vælger bestyrelsen i Insero Horsens blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

 

Hvordan stiller jeg op?
For at stille op til repræsentantskabet skal du først og fremmest være medlem af Insero Horsens og tilhøre det distrikt, som er på valg. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl eller virksomhed (CVR-nummer i området). Derudover skal du have lyst til at deltage i 2-3 møder om året samt have et ønske om at bakke op om formålet om at gøre dit lokalområde endnu mere attraktivt.

 

Når du melder dig ind i Insero Horsens, er det din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører og dermed, hvor du er valgbar.

 

Dernæst skal tyve medlemmer af Insero Horsens fra dit valgdistrikt være stillere for dig. Dine stillere vil typisk være dit eget netværk, som melder sig ind i Insero Horsens, hvis ikke de allerede er medlem.

 

I 2023 er det Valgområde C, der er på valg.

Det er således kandidater, som bor eller driver virksomhed inden for følgende områder, der kan stille op:

Valgområde C:
Valgdistrikt 12: Juelsminde – Klakring – Vesterby
Valgdistrikt 13: Skjold – Brund – Stourup
Valgdistrikt 14: Glud – Snaptun – Sønderby – Hjarnø
Valgdistrikt 15: Hornsyld – Nebsager
Valgdistrikt 16: Barrit – Breth – Staksrode
Valgdistrikt 17: Hosby – As – Kirkholm
Valgdistrikt 18: Rårup – Gramrode – Møgelkær – Klejs
Valgdistrikt 27: Horsens City

Sådan gør du

  • Er du ikke allerede medlem af Insero Horsens skal du melde dig ind senest d. 15. januar
  • Saml tyve personer, som har adresse eller cvr nummer i Insero Horsens lokalområde og som ønsker at være ’stiller’ for dig. Er dine stillere ikke medlem af Insero Horsens i forvejen, så skal de melde sig ind i foreningen senest den 15. januar og senest ved indsendelse af stillerlisten.
  • Download og udfyld stillerlisten
  • Indsend stillerliste på medlem@inserohorsens.dk senest d. 15. januar kl. 12.00
  • Du modtager en bekræftelse med nærmere information om valgforløbet
  • Du kan læse meget mere om, hvordan du stiller op til valget i valgregulativet. Her kan du også se de forskellige deadlines i forbindelse med opstilling.