Gør en forskel for dit lokalområde – bliv en del af Inseros repræsentantskab

Gør en forskel for dit lokalområde – bliv en del af Inseros repræsentantskab

Nu har du mulighed for at være med til at gøre en forskel ved at blive en del af vores repræsentantskab, når der er valg til marts. Du kan stille op inden 15. januar 2024.

 

Insero arbejder for at gøre vores lokalområde så attraktivt som overhovedet muligt. Hvert år uddeler vi millioner til projekter, der støtter udvikling og læring, innovation og bæredygtige initiativer samt kultur, idræt og fritidstilbud.

 

Insero er organiseret som en forening, hvor den øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet er valgt ind af medlemmerne i det geografiske område, som Insero dækker.


Som repræsentantskabsmedlem spiller du en vigtig rolle som øverste myndighed og ambassadør for Insero. Du vil blandt andet give indspark til vigtige beslutninger og bidrage til at synliggøre Insero og vores aktiviteter i lokalområdet. Derudover godkender repræsentantskabet også årsregnskabet og vælger bestyrelsen i Insero blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

 

Hvordan stiller jeg op?
For at stille op til repræsentantskabet skal du først og fremmest være medlem af Insero og tilhøre det distrikt, som er på valg. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl eller virksomhed (CVR-nummer i området). Derudover skal du have lyst til at deltage i 2-3 møder om året samt have et ønske om at bakke op om formålet om at gøre dit lokalområde endnu mere attraktivt.

 

Når du melder dig ind i Insero, er det din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører og dermed, hvor du er valgbar.

 

Dernæst skal tyve medlemmer af Insero fra dit valgdistrikt være stillere for dig. Dine stillere vil typisk være dit eget netværk, som melder sig ind i Insero, hvis ikke de allerede er medlem.

 

I 2024 er det Valgområde D, der er på valg.

Det er således kandidater, som bor eller driver virksomhed inden for følgende områder, der kan stille op:

Valgområde D:
Distrikt 19: Bredballe - Bybæk - Hornstrup
Distrikt 20: Bredal - Engum – Assendrup
Distrikt 21: Kragelund - Øster Snede - Båstrup - Sole
Distrikt 22: Daugård
Distrikt 23: Stouby - Belle - Hyrup – Hostrup
Distrikt 24: Vrigsted – Hornum

Sådan gør du

  • Er du ikke allerede medlem af Insero skal du melde dig ind senest d. 15. januar
  • Saml tyve personer, som har adresse eller cvr nummer i Inseros lokalområde og som ønsker at være ’stiller’ for dig. Er dine stillere ikke medlem af Insero i forvejen, så skal de melde sig ind i foreningen senest den 15. januar og senest ved indsendelse af stillerlisten.
  • Download og udfyld stillerlisten
  • Indsend stillerliste på medlem@inserohorsens.dk senest d. 15. januar kl. 12.00
  • Du modtager en bekræftelse med nærmere information om valgforløbet
  • Du kan læse meget mere om, hvordan du stiller op til valget i valgregulativet. Her kan du også se de forskellige deadlines i forbindelse med opstilling.

 

 

Foto: Kystlandet.dk