Insero forbereder elever til First LEGO League konkurrence

Insero forbereder elever til First LEGO League konkurrence

Det summede af kreativitet, da 140 spændte folkeskoleelever fra de lokale skoler besøgte Vitus Bering Innovation Park i Horsens i forbindelse med en First LEGO League inspireret boot-camp.  

 

Onsdag den 14. september besøgte 140 folkeskoleelever Vitus Bering Innovation Park, i forbindelse med en boot-camp der skulle forberede dem på årets First LEGO League konkurrence. Boot-campen var arrangeret af Horsens Kommune, VIA og Insero. De deltagende teams havde i forbindelse med boot-campen mulighed for at komme godt i gang med deres opgave, og kunne derudover også samle inspiration til de tre forskellige temaer konkurrencen har fokus på, som er teknologi, markedsføring og forskning.

 

Insero var til boot-campen involveret for temaerne forskning og markedsføring, hvor der blandt andet blev afholdt et mini First LEGO League. Her var formålet at klæde eleverne bedre på til den indledende runde i konkurrencen, som bliver afholdt på VIA University College i Horsens i starten af november.

 

First LEGO League er en international konkurrence, hvor skoleelever fra hele verden deltager. Hvert år arbejder de deltagene elever med et samfundsrelevant tema, som sætter fokus på de naturvidenskabelige fag. I år er temaet Animal Allies, hvor de deltagende teams får til opgave at løse robotopgaver, forske og komme med nye ideer der kan forbedre interaktionen mellem mennesker og dyr.