Insero Horsens bakker op om den nye vestsal på FÆNGSLET med 600.000 kr.

Insero Horsens bakker op om den nye vestsal på FÆNGSLET med 600.000 kr.

Med en bevilling på 600.000 kr. bakker foreningen Insero Horsens aktivt op om Vestsalen-projektet på FÆNGSLET. Bevillingen er målrettet to akustiktæpper, som skal hænge i den store konferencesal, der etableres i Indergården.

 

Bevillingen fra Insero Horsens til FÆNGSLET er på 600.000 kr. og går konkret til to akustiktæpper, som skal hænge i Indergården i nord- og sydendevæggene.

 

”I Insero Horsens bakker vi op om kulturaktiviteter, som kan bidrage til at udvikle lokalområdet. Vi er derfor glade for at kunne bakke op om Vestsalen ved FÆNGSLET, som har potentialet til at blive et samlingspunkt for store kulturelle begivenheder, som kan gøre ikke blot Horsens men hele lokalområdet endnu mere attraktivt fremover”, siger Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør ved Insero Horsens.

 

Akustiktæpperne er en forudsætning for at kunne sikre de besøgende sikre en god lydoplevelse i Vestsalen uanset, om det drejer sig om forstærket lyd til en konference, eller lyd til en koncert eller forestilling. Den kunstneriske bearbejdning højner samtidig den æstetiske oplevelse og gør tæpperne til en oplevelse i sig selv.

 

”Vestsalen og de kunstneriske akustiktæpper understøtter FÆNGSLETs udvikling med en unik arkitektonisk sal, der ikke findes andre steder i verden. Det muliggør en helt ny række af arrangementer udover det sædvanlige. Derfor er vi utrolig taknemmelige over Insero Horsens bidrag,” siger Astrid Søes Poulsen, direktør for FÆNGSLET.

FAKTA OM VESTSALEN

Vestsalen bliver en ny sal på FÆNGSLET til kulturbegivenheder, forestillinger, koncerter og meget mere. Med sine 1.200 kvm. vil salen kunne rumme op imod 900 gæster.

 

Opbygningen af Vestsalen er støttet af en række fonde i Danmark, herunder A.P. Møller Fonden, Realdania og den lokale Familien Hede Nielsen Fonden.

 

Læs mere om FÆNGSLET her.

undefined