Insero Horsens er klar med ny administrerende direktør

Insero Horsens ansætter Kim Søgård Kristensen som ny administrerende direktør. Kim Søgård kommer fra en stilling som Group Chief Technology Officer ved TDC Network.

 

Kim Søgård er økonom fra Aarhus Universitet og kommer med 10 års erfaring som topdirektør i forskellige af de store divisioner i TDC, herunder engrossalg, teknik og produktudvikling, samt drift og udbygning af telenettet. Kim Søgård er 46 år og bosiddende i Højbjerg.

 

”Insero har søgt efter en direktørprofil med kommerciel markedserfaring, viden om teknologisk udvikling, samt strategisk og operationel topledelseserfaring fra en større teknologivirksomhed”, siger bestyrelsesformand for Insero Horsens, Ulrik Kragh, der er stolt over, at Insero har kunnet tiltrække en kapacitet som Kim Søgård.

 

”Insero er på vej ind i sin næste vækstfase, hvor mange af de interessante produkter, der er udviklet over de seneste 5 år skal kommercialiseres. Her har vi med Kim Søgård fundet en direktør med stærk erfaring fra såvel kapitalfondsejet som børsnoteret virksomhed, der kan føre Insero succesfuldt igennem selskabets næste udviklingsfase”, påpeger Ulrik Kragh.

 

Kim Søgård glæder sig til det nye job, som han tiltræder d. 9. april.

 

”Insero er en meget spændende virksomhed, med et virkefelt inden for energi og IT, og med perspektivrige løsninger på fremtidens udfordringer”, siger Kim Søgård, og forsætter:

 

”Insero har med sin forretningsmodel ’Insero Way to Market’, opbygget en unik portefølje af produkter. Jeg ser frem til, sammen med de dygtige medarbejdere, at forfølge Inseros innovative vækstambitioner og bringe de nye bæredygtige teknologier ud til kunderne”, slutter Kim Søgård.

 

Fakta om Insero:

Insero Horsens blev etableret i 2008 og har netop holdt 10 års jubilæum, der blev markeret i sidste uge. Insero Horsens arbejder for at skabe vækst og udvikling i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde ved at investere i iværksætter- og vækstvirksomheder, udviklingsprojekter, udviklingsmiljøer og uddannelse.

 

Insero Horsens står ligeledes bag udviklings- og rådgivningsforretningen Insero, med produkter inden for bæredygtige energiløsninger, mobilitet, digital innovation, forretningsudvikling og naturvidenskabelig uddannelse. Insero Horsens ejer derudover varmeserviceselskabet Best Green, delebilsselskabet TADAA!,
Insero Air Traffic Solutions samt teknologivirksomheden TAGARNO.

 

Insero koncernen har i dag 120 ansatte, der primært er placeret i Vitus Bering Innovation Park i Horsens samt ved Green Tech Center i Vejle Nord.